X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Spoko dzięki :) widać to bezobjawowo tez może wystepowac

Daj znać po wizycie bo sama jestem ciekawa co to, może faktycznie coś innego.
    Nie bój żaby, dobrze będzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Nic mi nie bolało i nie swędziało tylko ten "twarożek" przestraszyłam się okrutnie bo przecież o higienę dbałam bardzo... okazało się że za bardzo ale dostałam maść i przeszło musiałam tylko trochę nawyki zmienić nigdy więcej czegoś takiego nie miałam.
    Spoko przecież masz zaraz wizytę,jeśli dalej coś tam jest to da coś i przejdzie, głowa do góry, czekam na wieści :)

Abby :) kawą plunęłam.
    Tak miałam czyściutką jak łza, twaróg na kg mogłam upłynniać na sernik bez żadnego zarazka ;) świeżutki jak patrzeć. Mogłam dać ogłoszenie :
    Świerzy twaróg na sernik z czystej psiochy ;)
    :D psioszny sernik :D mniam :D ale wiesz jak ludzie tyle już lat jedzą pasztet spod laski to może to był git plan na biznes :D

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku byłam twarda aż dziw:) Chyba do mnie dopiero zaczyna docierać teraz, że jestem w ciąży;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 17:04

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    :D psioszny sernik :D mniam :D ale wiesz jak ludzie tyle już lat jedzą pasztet spod laski to może to był git plan na biznes :D

Kuzia!! Straciłam interes życia, a mogłam "natrzepać" tyle kasy ;)

Kim87 lubi tę wiadomość

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po i powiedziała ze nic mi nie jest ze czasem coś takiego po owu występuje :-)

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super, przynajmniej na przyszłość będziesz spokojniejsza, miałaś już tak?

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    To super, przynajmniej na przyszłość będziesz spokojniejsza, miałaś już tak?
    Nie właśnie pierwszy raz ale po poronieniu jesem to już sobie ubzduralalm ze coś mi się wyleglo tam. Widać sluz mi się zsiadl taka gorąca jestem babka :-)

ojejku lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak taka gorąca to wrzucaj męża na ruszt i działać trzeba :P
    Idę spać dobrej nocki.

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    To jak taka gorąca to wrzucaj męża na ruszt i działać trzeba :P
    Idę spać dobrej nocki.
    No no raczej ;-)

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane

Niestety moja historia nie kończy się szczęśliwie. W moim przypadku słaby wzrost bety świadczył niestety o faktycznym braku ciąży.
    Poziom hcg stoi w miejscu na poziomie 2400. Dziś odstawiam leki i czekam na @. Mam nadzieję że wkrótce uda mi się wrócić na tę stronę, ale tym razem pewnie nie ujawnię się wcześniej niż po 8 tyg, jak już będę pewna ciąży. Proszę Was tylko żebyście trzymały kciuki żeby wszystko samo sie oczyściło, szpital, to nie miejsce dla mnie.

Dziękuję Wam za wsparcie, ja na razie muszę się wyłaczyć, nie wiem co będzie za tydzien, dwa, trzy, może wrócę pogadać. Na chwilę obecną chcę już o tym myśleć, dlatego wybaczcie, ale na razie to ostatni post. Wszystkim zaciążonym życzę tylko pozytywnych rozwiązań. Wiecie, ta beta to wcale taka głupia nie jest. Przynajmniej mogłam trochę wczesniej się na to przygotować i nie czuję sie, jakbym dostałam obuchem w łeb. Intuicja kobiety to jednak mocna rzecz- ja od poczatku czułam ze coś jest nie tak.

Ściskam Was wszystkie. Do usłyszenia za jakiś czas.

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_80 wrote:
    Kochane

Niestety moja historia nie kończy się szczęśliwie. W moim przypadku słaby wzrost bety świadczył niestety o faktycznym braku ciąży.
    Poziom hcg stoi w miejscu na poziomie 2400. Dziś odstawiam leki i czekam na @. Mam nadzieję że wkrótce uda mi się wrócić na tę stronę, ale tym razem pewnie nie ujawnię się wcześniej niż po 8 tyg, jak już będę pewna ciąży. Proszę Was tylko żebyście trzymały kciuki żeby wszystko samo sie oczyściło, szpital, to nie miejsce dla mnie.

Dziękuję Wam za wsparcie, ja na razie muszę się wyłaczyć, nie wiem co będzie za tydzien, dwa, trzy, może wrócę pogadać. Na chwilę obecną chcę już o tym myśleć, dlatego wybaczcie, ale na razie to ostatni post. Wszystkim zaciążonym życzę tylko pozytywnych rozwiązań. Wiecie, ta beta to wcale taka głupia nie jest. Przynajmniej mogłam trochę wczesniej się na to przygotować i nie czuję sie, jakbym dostałam obuchem w łeb. Intuicja kobiety to jednak mocna rzecz- ja od poczatku czułam ze coś jest nie tak.

Kochana strasznie mi przykro. Niech Ci dadzą cytotec na samoistne. Mnie ruszyło po dwóch dawkach i się oczyscialam.

Wierzę że zaraz znów zagroszkujesz. Buziaki

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_80 wrote:
    Kochane

tak bardzo mi przykro :( mam nadzieje ze uda sie bez szpitala jednak. jestem pewna ze wrocisz do nas i tym razem wszystko dobrze sie skonzy! <3 trzymam za ciebie mozno kciuki!

• mitonia Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Sylwia, ściskam i tulę :*
    wracaj do nas szybko z nowymi siłami :)

2mqep1.png
    Kubuś, lipiec 2007 <3
    Nasza Aniołkowa Małgosia , styczeń 2017, 40tc <3 [*]
    Jasiu, marzec 2018 <3
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia strasznie mi przykro :( Jakbyś chciała się wygadać, wyżalić, to śmiało pisz :*

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • vitae13 Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mi przykro Sylwia. Sciskam Cie mocno:*

CHŁOPCZYK OLEK :)
    qjn3p1.png1kjSp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja niestety dobrze wiem co czujesz. Wczoraj minął miesiąc odkąd moje dziecko mnie opuściło.
    Mocno Cię tulę i przesyłam dobre myśli <3

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Boże Sylwia tak bardzo mi przykro ;( Trzymaj się kochana :*

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia bardzo mi przykro mam nadzieję że ominiesz szpital, ściskam. Trzymaj się :(

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia bardzo mi przykro, współczuję Ci z całego serca, niestety wiem co przezywasz:*

• Corcula Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, rozumiem. Wiem doskonale co czujesz :(. Przytulam Cie mocno.

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
‹‹ 69 70 71 72 73 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ