X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Opalanie sie z brzuszkiem...
Odpowiedz

Opalanie sie z brzuszkiem...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • agula1983 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam słoneczko i teraz bardzo mi go brakuje, ale w ciąży na pewno będę dużo mniej korzystać bo niestety ale w tym czasie nie trudno o dodatkowe przebarwienia

syy28iik833b36lq.png
  • Goszu Znajoma

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej planuję korzystać na maksa, ale z głową z pogody, zwłaszcza że za miesiąc lecę do cieplutkiego kraju :) Filtry, parasol, dużo wody i książek :) A na przebarwienia są sposoby :)

• czekajaca000 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będąc w 5 mieś. byłam nad morzem i jak było się nie opalać? Leżałam na plaży w koszulce by osłonić brzuch w pełnym słońcu a gdy chciałam opalać plecy wykopywalam dołek na brzuch i tez leżałam plackiem. Jak się osłonie brzuch to słoneczko na pewno nie zaszkodzi a to czysta Wit D

bhywh371ilfltdjs.png
    4c3tflw1301snnns.png[/link]
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ