X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Opalanie sie z brzuszkiem...
Odpowiedz

Opalanie sie z brzuszkiem...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • agula1983 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam słoneczko i teraz bardzo mi go brakuje, ale w ciąży na pewno będę dużo mniej korzystać bo niestety ale w tym czasie nie trudno o dodatkowe przebarwienia

syy28iik833b36lq.png
  • Goszu Znajoma

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej planuję korzystać na maksa, ale z głową z pogody, zwłaszcza że za miesiąc lecę do cieplutkiego kraju :) Filtry, parasol, dużo wody i książek :) A na przebarwienia są sposoby :)

• czekajaca000 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będąc w 5 mieś. byłam nad morzem i jak było się nie opalać? Leżałam na plaży w koszulce by osłonić brzuch w pełnym słońcu a gdy chciałam opalać plecy wykopywalam dołek na brzuch i tez leżałam plackiem. Jak się osłonie brzuch to słoneczko na pewno nie zaszkodzi a to czysta Wit D

bhywh371ilfltdjs.png
    4c3tflw1301snnns.png[/link]
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ