Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem zalamana. Przenieśli mnie na jakiś inny oddział. Tu mam czekać na wynik covid i Zosi nie zobaczę dopóki nie ma wyniku
leżę i wyję. Nie mam żadnych wiadomości co u niej. A wynik będzie może jutro koło poludnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2020, 10:43
-
Jagodazdw92 wrote:Jestem zalamana. Przenieśli mnie na jakiś inny oddział. Tu mam czekać na wynik covid i Zosi nie zobaczę dopóki nie ma wyniku
leżę i wyję. Nie mam żadnych wiadomości co u niej
Jagoda gratulacje i mam nadzieję, że szybko sytuacja się zmieni i będziesz miała Zosię przy sobie. Ale według mojej wiedzy nie mogą Ci zabrać malutkiej czekając na wynik covid. Takie sprawy powinno się zgłaszać na Rzecznika Praw Pacjenta. Pewnie Ty nie masz do tego głowy, ale może mąż mógłby to zgłosić. Takie rzeczy nie powinny się dziać! -
ma.rysia wrote:Jagoda gratulacje i mam nadzieję, że szybko sytuacja się zmieni i będziesz miała Zosię przy sobie. Ale według mojej wiedzy nie mogą Ci zabrać malutkiej czekając na wynik covid. Takie sprawy powinno się zgłaszać na Rzecznika Praw Pacjenta. Pewnie Ty nie masz do tego głowy, ale może mąż mógłby to zgłosić. Takie rzeczy nie powinny się dziać!
-
nick nieaktualnyhttps://www.gov.pl/web/rpp/rozdzielanie-matki-z-nowonarodzonym-dzieckiem-narusza-prawa-pacjenta?fbclid=IwAR1-1ncTlwVPvcz45EYp8y1Gix4NOJ0vui5vjjlRotBMN0YcjS83AXzjUxY
Tak nie może być! Jagoda, przeczytaj i im to powiedz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2020, 10:52
-
Jagoda gratulacje! Zosia jest cudna 🥰
A masz laktator? Odciągaj i niech jej twoje mleko podają. Albo chociaż laktacje rozbujasz. Bo jak ci ją nakarmią mm to potem sama siara może jej nie wystarczyć
Ja dziś nocke miałam lepsza niż wczoraj ale też wstawałam i... Chyba zaczyna mnie czyścić. W nocy dwa razy. Teraz ledwo zdążyłam... Hmmm. Czyżby?
W nocy też miałam parę przepowiadaczy. Chyba czas dopakowac do końca walizkę 😱😆agusiagim_, Misia78, Lena955, ma.rysia, Kicior lubią tę wiadomość
-
Jagoda gratulacje 🎉🍾🎉🎉🎉
Zosia przesliczna!
Ja juz nie wiem nawet co pisac w zwiazku z tym covidem bo takich historii jest cala masa. Zabieraja matkom dzieci i nie pozwalaja nawet przytulic czy nakarmic. To jest chore!!! Mam nadzieje ze ktos kiedys zostanie za to do odpowiedzialnosci pociagniety.
Serio laski robcie zadyme i demonstracje jakies wntej Polsce bo to ludzkie pojecie przechodzi 😤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2020, 11:06
Emka31, Misia78, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tyle co mi powiedzieli to że to jest wcześniak i musi byc w inkubatorze na obserwacji i nie mogą mi jej dać póki nie bedzie covidu
Już pewnie mam po laktacji. Laktator wdomu.wieczorem dopiero mi go teściowa przywiezie szpitalnego nie mogę używać bo nie mam wyniku covid.
Kur** kto wymyslił ten covid. Bo to są bujdy poprostu i teraz matki takie jak ja musza cierpieć
Pzrepraszam ale czuję że to się skończy depresją. -
nick nieaktualnyJagódka gratulacje!! trzymajcie się dzielnie. Taki poród to nagroda za te poprzednie problemy. Ale tego przeniesienia nie skomentuję bo mi brak słów!! To nie ludzkie po prostu!! Jak można oddzielić dziecko po porodzie z matką?? I skazywać matkę na problemy laktacyjne.. i w dodatku odbierać dziecku kontaktu bliskości z matką.. 😔😔😔
Jesteśmy z tobą kochana! -
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Jagódka gratulacje!! trzymajcie się dzielnie. Taki poród to nagroda za te poprzednie problemy. Ale tego przeniesienia nie skomentuję bo mi brak słów!! To nie ludzkie po prostu!! Jak można oddzielić dziecko po porodzie z matką?? I skazywać matkę na problemy laktacyjne.. i w dodatku odbierać dziecku kontaktu bliskości z matką.. 😔😔😔
Jesteśmy z tobą kochana!
Zwlaszcza ze to wczesniak i tym bardziej waznyn jest oontakt skora do skory i kp!
Paranoja -
Jagoda urodziłaś szczęśliwie! Żadnych depresji! Głowa di góry, gratulacje kochana!
Masz Zosię na tym świecie, doczekasz się przytulania, jeszcze trochę cierpliwości, przecież wiesz ze inkubator jest dla jej dobra 🙂
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boże z tym covidem to paranoja. Przecież jest tysiąc innych chorób a tylko zasranego covida się wszyscy boją. I potem są takie sytuacje:/
Jagoda pomyśl że jeszcze wczoraj się zastanawiałaś co to będzie a dzisiaj już masz zdrowego dzidziusia na świecie. Tyle przecierpiałaś w tej ciąży, już wszystko zmierza ku końcowi i za niedługo będziecie już w domu z malutką17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Jagoda, gratulacje! Zosia jest śliczna, kochana 🥰 i duża, na pewno świetnie da sobie radę.
Ręce mi opadły z tym covidem. Mi po prostu, zorbili szybki test plytkowy i po kierowali na oddział. Absolutnie nie może tak być, że tylko ze względu na brak wyniku nie możesz do niej iść 🤯 trzymam kciuki, obyście były jak najszybciej razem.
Emka, Bebetka i Ninka, nie rodzę. Akcja poród wstrzymana do odwołania 😄 moja córka ma otwarte drzwi, ale nie chce z nich korzystać. Słowo "czekać" jest już jednym z najbardziej znienawidzonych. Mało się odzywam, bo nie bardzo mam humor.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2020, 12:52