Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagodazdw92 wrote:Sylwia ja poprostu notuję.godziny i z której piersi bo nue dość że xzasami przerwa muedzy jednym karmieniem a srugim wydaje mi się trwać wiecznie to jeszcze zapominam którą pierś dawałam a nie zawsze zrobi się druga twarda zwłaszcza jak mała je co 2h a czasami i szybciej
Freja000 lubi tę wiadomość
-
Bella tak nie przejmuję się i nie budzę malutkiej. Ale czasami mam takie dni że tak jak by w ogóle jie jadła i chyba dla własnego spokoju chcę sobie notować godziny karmienia
-
Zazdroszczę tym które po płaczu rozpoznają o co chodzi dziecku bo ja przy synu nie wiedzialam nigdy o co chodzi i teraz też po samym płaczu nie jestem w stanie rozpoznać co jest nie tak
-
Ja byłam dziś na ktg, dzidzia ok, skurcze się nie piszą niestety.
Szyjka krociotka ale odgięta w tył, bez rozwarcia.
O rany.... A kręgosłup krzyżowy tak mnie boli.
Zalecenia sex 😉 i naturalna oxySylwia Sylwia, Mamaela86, baby, Evoleth, Freja000, Wowka lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Mamaela86 wrote:Jola 😊 to teraz tylko rekax heh chociaż mój maz teraz ma opory że w główkę będzie stukał 🤪😝
Mój tak samo 😆😆 więc muszę się obyć bez tego wywoływacza. Poza tym dziś jest u nas nerwowo... Ciężka atmosfera. Niech już będzie to jutro bo oszaleję
Freja piękne imiona dla chłopca 😍👍
Freja000 lubi tę wiadomość
-
Mój też ma opory i wymyśla teorie, ale z drugiej strony chce córke na swoje imieniny 28 mieć już w domu, więc mówię walcz! Tłumaczę mu ze do główki nie sięgnie choćby nie wiem jak se wydłużył 😆😆😆
baby, ma.rysia lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Hej, dawno nie pisałam i nie nadrobię was niestety.. Gratuluję wszystkim mamusiom
Nie pamiętam nicku ale wiem że jedna z Was miała u dzidziusua podobny problem co ja z poszerzeniem układu kielichowego w nerce. Czy już urodziłaś? Jeśli nie to na kiedy termin?
Mnie dopadły hemoroidy po ciąży więc próbuje zwalczyćJezu ufam Tobie -
Sylwia, a liczyłam ze może sytuacja ustabilizowana i jesteście w domu. Wyobrażam sobie, jak musi być Wam ciężko spędzić te pierwsze dni razem w szpitalu. O nietolerancji nie wiem za wiele, ale trzymam kciuki żeby jak najszybciej wyjaśnił się powód tej biegunki u Adasia.
Baby, kciuki za jutro już dziś 😊
Freja, gratuluję wyboru imienia 😊 w sumie nawet imion 😄
Ja nie zapisuję, nie liczę i nie mierzę. Chyba jestem za mało systematyczna 😄 Z synem, żeby nie zapomniec z której piersi skończyłam karmić zakładałam na rękę po tej samej stronie gumkę do włosów 😄
Jola, Ci faceci to lubią sobie schlebiać, że dosięgną główki 😜 no ale, lepszy sex niż sztuczne sposoby-powodzenia 😄
Ciekawe co u Soldering...Jola17a lubi tę wiadomość
-
Jejku ja mojej zaczęłam podawać eapumisan bo ma straszne gazý. I pręży się i czerwona aż w końcu pryknie. Odbojać nie chce. Podejrzewam wzdęcie przez to że nie odbija. Do tego ulewa ale przybiera ładnie wiec nie wiem co się dzieje że nawet 2h po jedzeniu czyli defacto przed kolejnym karmieniem ulewa
miałam zapytać położną i tak byłam pochłonięta myślą żeby męża nie obudzić że kompletnie zapomniałam
rzadko kiedy mi odbije. Czasami też zdarza się że odbije jeszcze przy piersi poczym dalej ssie a na koniec nie odbije chociaż ją nawet godzine czasaji trzymam do odbicia
-
nick nieaktualnybaby wrote:Sol 😁 kciuki za całą akcję
Natalii no ale... Mm to chyba ma w składzie białka mleka krowiego? Czy się mylę? Najczystsze biologicznie dla dziecka jest mleko matki. No bo nawet jeśli my pijemy mleko krowie to przecież nie samo
Taka biegunka u malucha może mieć bardzo różne podłoże. Dziwi mnie tylko że badań mu nie robią (synkowi Sylwii). Przecież są w szpitalu...
Oo teraz doczytałam że robią 👍
Baby są specjalne mleka MM dla alergików. Jasne, że najbardziej naturalne jest mleko mamy, u nas przejście na MM bylo nie tylko z powodu alergii, wiecej rzeczy się niestety nałożyło -
nick nieaktualnyJa korzystam z aplikacji, tam zaznaczam zawsze karmienie, jest opcja, z której piersi, mierzy od razu czas karmienia. Można też zaznaczać pieluszki.
Przy synku nie uzywalam, ale jak dokarmiałam MM to się nie martwiłam, zresztą jadl rowno co 3 h, jak w zegarku
A aplikacja spoko, bo widzę, jakie mamy przerwy w karmieniu, ile pieluszek srednio zużywam. W życiu bym tego nie zapamiętała:) -
Natali co to za apka??
My po prawie 4h przerwy (bez 15min.) się właśnie karmimy i gduby nie zapiski to już bym nie pamiętała kiedy jadła -
Wojtuś już z nami 3600g i 56 cm. Nie obyło się bez komplikacji, zakończyło się cc. Ale już się cieszymy sobą, a ja na patrzeć się nie moge. Jest idealny, piękniejszy niż myślałam.
Maybelle, Evoleth, Mamaela86, Jola17a, Jlod, baby, bebetka.b, Freja000, Jagodazdw92, Sylwia Sylwia, Natalii, ma.rysia, gondi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny