PAŹDZIERNIK 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Eskalopka wrote:Masaż i ćwiczenia na piłce bo my też już niebawem 🤪
No moja Młoda chyba teraz oszalała 🤪 nie wiem, udzieliły jej się te emocje czy co 🙈 mam wrażenie, że wszystko robi teraz na raz, popis umiejętności - piruety, fikołki, czkawka i czasami prawy sierpowy i kop 🤦🏻♀️
Aż tak brzuch mi jeszcze nigdy nie podskakiwał i nie przyjmował aż tak dziwnych kształtów... Lidka rodz się, bo Rozalia zaraz mnie wykończy 🙈🤪 -
Agnuka wrote:No moja Młoda chyba teraz oszalała 🤪 nie wiem, udzieliły jej się te emocje czy co 🙈 mam wrażenie, że wszystko robi teraz na raz, popis umiejętności - piruety, fikołki, czkawka i czasami prawy sierpowy i kop 🤦🏻♀️
Aż tak brzuch mi jeszcze nigdy nie podskakiwał i nie przyjmował aż tak dziwnych kształtów... Lidka rodz się, bo Rozalia zaraz mnie wykończy 🙈🤪 -
Praskovia wrote:Przepraszam, czy tu ktoś jeszcze w ogóle zostaje na październik? 🤣
-
Co za emocje 🫣
Chwilę mnie tu nie było (ze dwa tygodnie) ale wszystko nadrobiłam i o matko ale nam się bobasów posypało!!!
Witam na świecie wszystkich małych ludzi i ściskam wszystkie dzielne mamy 💖
U nas na spokojnie, księżniczka dalej z głową w górze (USG z dzisiaj), kupiłam daktyle i uprawiam inne zabobony ale intuicja podpowiada mi, że urodzę ją sobie na urodziny (dzień po wyborach 😂). Także jeśli ktoś jeszcze zostanie na październik, to będziemy czekać razem.MalgosiaKmK lubi tę wiadomość
-
Ja w sklepie jak głupia forum sprawdzałam 🤣🤣 No nic, czekamy dzielnie. Ale fakt, jakby się rozmyśliła to byłaby masakra i rozczarowanie jakiego całe to forum nie widziało chyba.
Trochę nas zostanie na październik, ostatecznie to już w niedzielę. 🥳MalgosiaKmK lubi tę wiadomość