X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2023
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2023

Oceń ten wątek:
  • Mju Autorytet

Wysłany: 2 października 2025, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Menina, znajdziesz mnie? Nazwa qmrtn.

age.png
  • Menina Autorytet

Wysłany: 2 października 2025, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mju wrote:
    Menina, znajdziesz mnie? Nazwa qmrtn.

Wysłałam właśnie prośbę.

10.2020 6tc 💔
    F. ur. wrzesień 2021 ❤️
    11.2022 10 tc 💔
    A. ur. październik 2023 ❤️
  • galadriela Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja stara bywalczyni, tyle że bardzo dawno już się tutaj nie odzywałam. Dodajcie mnie też proszę na ig na grupę czy tam konwersację (tak po prawdzie nie wiem, jak na ig to działa) - moja nazwa iaerneth.
    Powitam się też razem z Zosią - obok starszaka, Ignasia, jest z nami od listopada jego młodsza siostrzyczka Zosia 🥰

‹‹ 486 487 488 489 490
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ