Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2023
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2023

Oceń ten wątek:
  • Mju Autorytet

Wysłany: 2 października 2025, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Menina, znajdziesz mnie? Nazwa qmrtn.

age.png
  • Menina Autorytet

Wysłany: 2 października 2025, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mju wrote:
    Menina, znajdziesz mnie? Nazwa qmrtn.

Wysłałam właśnie prośbę.

10.2020 6tc 💔
    F. ur. wrzesień 2021 ❤️
    11.2022 10 tc 💔
    A. ur. październik 2023 ❤️
  • galadriela Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja stara bywalczyni, tyle że bardzo dawno już się tutaj nie odzywałam. Dodajcie mnie też proszę na ig na grupę czy tam konwersację (tak po prawdzie nie wiem, jak na ig to działa) - moja nazwa iaerneth.
    Powitam się też razem z Zosią - obok starszaka, Ignasia, jest z nami od listopada jego młodsza siostrzyczka Zosia 🥰

‹‹ 486 487 488 489 490
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ