Październik 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też chciałam wysłać starszaka teraz do przedszkola ale po tym zapaleniu oskrzeli u Antka chyba wolę poczekać do września. Już sama nie wiem 🤦 Antkowi lepiej to starszy znowu ma katar. Ogólnie starszy bardzo dużo choruje.06.2021r. Syn 💙
11.02.2024r. II Kreski
24.02.2024r. Potwierdzenie ciąży przez lekarza
10.04.2024r. Prenatalne ❤️
13.05.2024r. Będzie synek 💙 -
strzyga wrote:Kupiłam dziś Kacperkowi taki płaski gryzak sylikonowy z Canpola i tak go męczy fajnie 😆 trzeba mu trzymać, wiadomo, ale mu pasuje ten gryzak, bo jak na chwilę zabrałam, to awantura 😅 a śliny multum przy tej zabawie..
Już się nie mogę doczekać aż „uruchomię” moje gryzaki 😍 Emi już łapie zabawki do rączki , zwłaszcza lubi przy inhalacji to robić.
A Ty miałaś dołączyć do nas na IG czy mi się to śniło jednak???😄strzyga lubi tę wiadomość
-
Anna_bella wrote:Już się nie mogę doczekać aż „uruchomię” moje gryzaki 😍 Emi już łapie zabawki do rączki , zwłaszcza lubi przy inhalacji to robić.
A Ty miałaś dołączyć do nas na IG czy mi się to śniło jednak???😄
Mój Kacper jeszcze nie chwyta, czasem mu się zdarzy, ale to tak raczej z przypadku 😛
Napisałam do Hery żeby mnie dodała właśnie 😝 -
_ine wrote:@Apka przytulam Cię mocno, czuję jak się męczysz z tym wszystkim aktualnie. Przykro mi bardzo Mam nadzieję, że ten najtrudniejszy czas wkrótce dla Ciebie minie 🫶
@Hera jak byłam dzieckiem to mama mnie zabierała na basen do Gołębiewskiego na urodziny. Mam takie wspomnienia, że ten hotel taki „bogaty” i poza zasięgiem przeciętnych ludzi te 25 lat temu mi się wydawał 😆 A teraz fajnie tam jest? Bo jak byliśmy już dobre kilka lat temu to już czuć było upływ lat.
Dziewczyny a co to za Marek magik z Trójmiasta? Co to za lekarz? 😂1 IVF 2009,☀️ córka, poród SN, o czasie, KP;
7 IVF, 14 FET 2024
6 dniowa blastocysta:
5 dpt cień II bhcg 12,7
7 dpt słabe II a bhcg 101
9 dpt bhcg 305
13 dpt bhcg 1505
Nifty: prawidłowy, dziewczynka
☀️jest z nami córcia, 55 cm, 3240 g, 10 pkt, 38+4, poród SN po indukcji, KP -