Październik 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wyniki!
beta-HCG 844,54 mIU/ml
Progesteron 27,30 ng/ml
🥰świtezianka, PannaeM lubią tę wiadomość
-
świtezianka wrote:Piękne 😍 który to dzień po owulacji?
16/17 dpo, zależy jak liczyć 😊 -
Wszystko zależy od tego, kiedy miało miejsce zagnieżdżenie 😊
-
Dobry wieczór wszystkim. Jestem tu nowa. Wg om termin mam na 09.10
Miałam stymulację i zastrzyk ovitrelle, owulacja była 17/18.01.
Beta :
29.01 7,2
31.01 16,5
02.02 54,5
Czy to jest dobry przyrost ?) Kiedy idziecie na pierwsza wizytę? Jeśli ktoś już był u lekarza, to czy było widać już bicie serduszka ? -
PannaeM wrote:Jak tam samopoczucie na dzisiaj? 😊 dzisiaj niedziela w łóżku, nie robię nic 🤭😋
Ja dziś trochę rodzinnie, trochę domowo, ale w ciągu dnia miała jakiś spotęgowany atak dolegliwości - od miękkich nóg i mdłości, przez wzmożone pragnienie, po lekką zgagę 😂 teraz zostało jedynie częstsze bieganie do kibelka i większy głód 😅
Jutro idę na drugą bete, zobaczymy czy ładnie rośnie 🤞🏼PannaeM lubi tę wiadomość
-
Kajcia23 wrote:Dobry wieczór wszystkim. Jestem tu nowa. Wg om termin mam na 09.10
Beta :
29.01 7,2
31.01 16,5
02.02 54,5
Czy to jest dobry przyrost ?) Kiedy idziecie na pierwsza wizytę? Jeśli ktoś już był u lekarza, to czy było widać już bicie serduszka ?
Cześć! Gratulacje 🥳
Tak, to dobry przyrost. Widać, że wyłapałaś młodziutką ciążę, ale wartości bety ładnie rosną. Kciuki za rozwój kropka 🤞🏼 ja na pierwsza wizytę idę 14.02. To będzie mniej więcej 6+0 tc, jak wynika z OM 😊 cicho marzę, żeby już było słychać serduszko, ale wiem też, że może być za wcześnie -
Tajlandia22 wrote:Cześć! Gratulacje 🥳
Tak, to dobry przyrost. Widać, że wyłapałaś młodziutką ciążę, ale wartości bety ładnie rosną. Kciuki za rozwój kropka 🤞🏼 ja na pierwsza wizytę idę 14.02. To będzie mniej więcej 6+0 tc, jak wynika z OM 😊 cicho marzę, żeby już było słychać serduszko, ale wiem też, że może być za wcześnie
Dziękuje) ja mam pójść do lekarza 12.02 to będzie 5+5. Jest bardzo wcześnie, ale tak kazał lekarz. Mam nadzieje, ze przynajmniej coś będzie widać ) My od dłuższego czasu staramy się i w tym cykl mialam podwójną owulacje🤫☺️Tajlandia22 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Nieśmiało dołączam
6.10
Dzisiaj byłam na takich rutynowych badaniach w których udział brał również ginekolog, wypatrzył pęcherzyk ciążowy, chyba ok 4 mm
Jutro mam zaplanowaną wizytę u swojego ginekologa. Przesunęłabym ją chętnie ale muszę przyjmować w czasie ciąży zastrzyki z heparyną, progesteron i inne leki.
Mam już synka lat 5
I przypuszczam, że będę tu najstarszą mamą 🫣
Objawów nie mam jakichś bardzo dotkliwych póki coWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego, 19:13
PannaeM, Tajlandia22 lubią tę wiadomość
-
Kajcia23 wrote:Dobry wieczór wszystkim. Jestem tu nowa. Wg om termin mam na 09.10
Beta :
29.01 7,2
31.01 16,5
02.02 54,5
Czy to jest dobry przyrost ?) Kiedy idziecie na pierwsza wizytę? Jeśli ktoś już był u lekarza, to czy było widać już bicie serduszka ?
Bicie serca jest widoczne przy wartościach bety rzędu 10 000
Przy wartości 60 nie widać jeszcze nic lub powoli sam pęcherzykkleopatr4 lubi tę wiadomość
-
@Karolinka_ witamy Cię i gratulacje ❤️ oby ciąża przebiegła Ci łagodnie i zdrowo 🤞🏼
Dobrze wiedzieć o tych wartościach bety! Nie sądziłam, że to aż tak wpływaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego, 19:36
Karolinka_ lubi tę wiadomość
-
Beta :
29.01 7,2
31.01 16,5
02.02 54,5
Kajcia23 to idziemy razem 🥰
U mnie tak samo 09.10 termin wg apki. Owulka 17 styczeń po stymulacji 😁
Beta:
31.01 35
02.02 100
Jutro powtórka bety
Wizyta w przyszłym tygodniu.
Występują u Was już jakieś ciążowe dolegliwości? Bo u mnie dalej nic ...29👱♀️👦
Starania od 05.2022
07.12.2023 ⏸️
24.12.2022 💔
29.01.2024 ⏸️
12.02.2024 💔 -
Cichawoda wrote:Kajcia23 to idziemy razem 🥰
U mnie tak samo 09.10 termin wg apki. Owulka 17 styczeń po stymulacji 😁
Beta:
31.01 35
02.02 100
Jutro powtórka bety
Wizyta w przyszłym tygodniu.
Występują u Was już jakieś ciążowe dolegliwości? Bo u mnie dalej nic ...
Narazie właśnie nic szczególnego, może oprócz uczucia takiego rozpulchnionego brzucha - nie wiem jak to nazwać ale nie mogę go wciągnąć tak swobodnie . W poprzedniej ciąży też tak mialam -
@cichawoda ale ty masz większą betę, martwi mnie to , że dziewczyny w 11dpo mają większą czym ja teraz
Wiem, że jest za wcześnie na usg, ale lekarz tydzień temu kazał przyjść za 2 tyg.
Mnie właśnie czasami dziwnie pobolewa brzuch tak, jak przed okresem , ale nie aż tak mocno. Czasami pobolewają jajniki , to z jednej strony, to z drugiej. Nwm czy to jest normalne, czy ja poprószy zwariowałam już 😃 -
Kajcia23 wrote:@cichawoda ale ty masz większą betę, martwi mnie to , że dziewczyny w 11dpo mają większą czym ja teraz
Wiem, że jest za wcześnie na usg, ale lekarz tydzień temu kazał przyjść za 2 tyg.
Mnie właśnie czasami dziwnie pobolewa brzuch tak, jak przed okresem , ale nie aż tak mocno. Czasami pobolewają jajniki , to z jednej strony, to z drugiej. Nwm czy to jest normalne, czy ja poprószy zwariowałam już 😃
Ważny jest przyrost bety! Nie ma się co martwić i porównywać 😀
U mnie w sumie też czasem się pojawia takie dziwne mrowienie w macicy😀29👱♀️👦
Starania od 05.2022
07.12.2023 ⏸️
24.12.2022 💔
29.01.2024 ⏸️
12.02.2024 💔