PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, to czasem mi się śni. Niestety takiego doświadczenia się nie zapomina😔😔Karos31 wrote:Dziewczyny też macie takie cos ,że co wizyta w wc to patrzycie czy nie ma krwii na papierze 🙈🫣
Jutro idę na betę ,a dziś jak kupię test zobaczę czy kreska ciemniejsza.#1 2024 – PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację (+9cs bezowulacyjnych)
Starania o #2
07.25 - 2. cykl po powrocie @; niedobory, nadczynność tarczycy, hiperkalcemia, długie cykle
STOP 08.25 - pierwotna nadczynność przytarczyc; 10.25 wycięcie gruczolaka 🟰wygrałam z nim💪🏼 walczę z osteopenią i anemią makrocytarną (b9)
💔cb 01/26
⏸️ 30/01/26

-
O to moja zjada co dostanie, ale i tak walczę teraz o karmienie kiedy wróciłam do pracy. Zanim, było z 6 razy w dzień co najmniej. Teraz 3-4 na dobę (rano, po powrocie z pracy i do spania).Mimblanee wrote:Mnie też okropnie bolą sutki przy karmieniu a na dodatek synek zaczyna gardzić cycem. Już od dawna karmię tylko do spania i w nocy, bo posiłki stałe zjada całe, ale teraz to nawet to karmienie do spania to jest 2 min max i już nie chce, woli smoczka. Ciekawe jak to się potoczy.. mam nadzieję, że do roku uda nam się kp, nie wiem czy by chciał mm, nigdy nie pił
Tylko ja musiałam się wynieść na kanapę w salonie na jakiś czas żeby odstawić nocne. Jak szły zeby ostatnio to znowu wróciłam do spania z nią. A tak to o 5/6 najczęściej mam podbudke i przychodzi mąż z dzieckiem albo ja już biegnę bo słyszę stękanie. U nas nigdy smoczka nie było, wypluwała.
Obawiam się i nie jestem gotowa na zanik pokarmu, podobno tak się wydarza w 2 trymestrze.
Marzy mi się tandem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:08
#1 2024 – PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację (+9cs bezowulacyjnych)
Starania o #2
07.25 - 2. cykl po powrocie @; niedobory, nadczynność tarczycy, hiperkalcemia, długie cykle
STOP 08.25 - pierwotna nadczynność przytarczyc; 10.25 wycięcie gruczolaka 🟰wygrałam z nim💪🏼 walczę z osteopenią i anemią makrocytarną (b9)
💔cb 01/26
⏸️ 30/01/26

-
Ja myślę że my odstawimy kp, postaram się do roku utrzymać. Mój synek chociaż od początku kp to jednak cycoholikiem nie jest, jest bardzo smoczkowy. Do spania ciumknie cyca minutę i już nie chce, bierze sobie smoczka. No i rd nam bardzo ładnie idzie od początku, ma dopiero 9 miesięcy a już zjada 3 posiłki stałe w całości (jesteśmy blw od początku)
Dziewczyny sprawdzałyście już chiński kalendarz płci? 😅 U mnie chłopiec (z pierwszym się sprawdziło ale wiadomo biorę poprawkę na takie rzeczy 😅) -
Jeśli smoczek pomaga to może się udać 🤗 u nas też dziecko bezsmoczkowe od początku jak u Kleopatra.Mimblanee wrote:Ja myślę że my odstawimy kp, postaram się do roku utrzymać. Mój synek chociaż od początku kp to jednak cycoholikiem nie jest, jest bardzo smoczkowy. Do spania ciumknie cyca minutę i już nie chce, bierze sobie smoczka. No i rd nam bardzo ładnie idzie od początku, ma dopiero 9 miesięcy a już zjada 3 posiłki stałe w całości (jesteśmy blw od początku)
Dziewczyny sprawdzałyście już chiński kalendarz płci? 😅 U mnie chłopiec (z pierwszym się sprawdziło ale wiadomo biorę poprawkę na takie rzeczy 😅)
Ja to chyba nie umiem odczytywać płci z tego kalendarza 🤭 jak patrzę w tabelę to widzę chłopca, jak wpisuje w czat gpt i na takiej stronie to wychodzi dziewczynka 🙈2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 Gabriela 2890g 54cm 💖
2025:
29.01 beta 344, prog 24.3, TSH 3.5 🔴
31.01 beta 1049, prog 26
02.02 beta 3460, prog 33.5
Duphaston, cyclogest, neoparin, acard, encorton, euthyrox
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'

-
Bo w chińskim się bierze swój wiek rocznikowopandzia 🐼 wrote:Jeśli smoczek pomaga to może się udać 🤗 u nas też dziecko bezsmoczkowe od początku jak u Kleopatra.
Ja to chyba nie umiem odczytywać płci z tego kalendarza 🤭 jak patrzę w tabelę to widzę chłopca, jak wpisuje w czat gpt i na takiej stronie to wychodzi dziewczynka 🙈 -
Mój pierwszy test 4.02
https://zapodaj.net/plik-ppofdCCkan
I z dziś 06.02
https://zapodaj.net/plik-D0LXrRZcYJ
Nie miałam niestety testów tej samej firmy ale jednak mocniejsza jest
więc jutro idę na betę.
Mimblanee, pandzia 🐼, Aeternum lubią tę wiadomość
02.2015 - 🩷🤱
11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18
06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie.
01.2026 zaczynamy starania ♥️
4.02 - ⏸️ jasna kreska 😍 -
Super, no dzisiaj to już mocna krecha 😍Karos31 wrote:Mój pierwszy test 4.02
https://zapodaj.net/plik-ppofdCCkan
I z dziś 06.02
https://zapodaj.net/plik-D0LXrRZcYJ
Nie miałam niestety testów tej samej firmy ale jednak mocniejsza jest
więc jutro idę na betę.
Ja się właśnie zastanawiam czy zrobić dzisiaj czy jutro żeby minęło 48 godzin
Karos31 lubi tę wiadomość
-
Karos piękna,gruba kreska 😍
Mimblanee, właśnie ponoć wiek ksiezycowy 👀 tak czy siak odczytuje chłopca a jak będzie to przekonamy się na USG na późniejszym etapie
Lepiej sprawdzić sobie po 48h
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
2025:
31.01 beta 1049, prog 26
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'

-
Ja jak zrobiłam dziś test to patrzyłam od początku na niego i aż się zestresowałam jak pokazało jedna kreskę na początku 🙈 dopiero po chwili wyszła i zaczęła ciemnieć 🫣 ulga od razu.
Jak masz dużo testów to zrób sobie dziś
ja to miałam chęć wczoraj robić ale nie miałam w domu.
Mimblanee lubi tę wiadomość
02.2015 - 🩷🤱
11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18
06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie.
01.2026 zaczynamy starania ♥️
4.02 - ⏸️ jasna kreska 😍 -
Właśnie muszę kupić, w pierwszej ciąży to byłam taka mocna, że zrobiłam tylko jeden jedyny test i raz betę 😁 teraz wolę jednak potwierdzić drugim testem 😁 może dzisiaj wieczorem siknę to już minie trochę godzin 😅Karos31 wrote:Ja jak zrobiłam dziś test to patrzyłam od początku na niego i aż się zestresowałam jak pokazało jedna kreskę na początku 🙈 dopiero po chwili wyszła i zaczęła ciemnieć 🫣 ulga od razu.
Jak masz dużo testów to zrób sobie dziś
ja to miałam chęć wczoraj robić ale nie miałam w domu.
-
Przepraszam, pomyślałam o becie, to najlepiej po 48h. Jeśli test to też bym dzisiaj zrobiła 😄Mimblanee wrote:Właśnie muszę kupić, w pierwszej ciąży to byłam taka mocna, że zrobiłam tylko jeden jedyny test i raz betę 😁 teraz wolę jednak potwierdzić drugim testem 😁 może dzisiaj wieczorem siknę to już minie trochę godzin 😅2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
2025:
31.01 beta 1049, prog 26
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'

-