PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Sawko! Wspaniała wiadomość! Bardzo się cieszę i oby teraz już tylko martwiło cię nadmierne spanko i co tu kolejnego kupić🩷Wrzucisz zdjęcie? Mój mąż ma drukarkę i ja się zastanawiałam nad joolzem który też jest pochylony i może by coś zaprojektował, przymierzymy sobie w sklepie i może to będzie nasza spacerówa😎babajagapatrzy wrote:
Pandziu, dostaliśmy od pani od której kupiliśmy wózek taki plastik drukowany na drukarce 3d żeby spionizować tę spacerówkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:47
Sawka8 lubi tę wiadomość
-
Sawka, ogromnie się cieszę ❤️
Ja z kolei po wczorajszym spokoju, dzisiaj zaczęłam się trochę stresować ta szyjka. Tym bardziej, że dziś jedziemy do rodziców, a w niedzielę czeka mnie komunia. Muszę jakiś leżak ze sobą zabrać 😂
Sawka8 lubi tę wiadomość
-
BlackAmericano wrote:Sawka, ogromnie się cieszę ❤️
Ja z kolei po wczorajszym spokoju, dzisiaj zaczęłam się trochę stresować ta szyjka. Tym bardziej, że dziś jedziemy do rodziców, a w niedzielę czeka mnie komunia. Muszę jakiś leżak ze sobą zabrać 😂
Dużo odpoczywaj, ja wylądowałam 2 tyg temu w szpitalu z krótszą szyjką i w dodatku otwierającą się. Leżałam 2 tyg i wygłuszyła się prawie do miary początkowej tyle, ze nadal jest rozwarta. Na szczęście też już mniej.
Niecierpliwa2, kleopatr4, BlackAmericano lubią tę wiadomość
-
Jak dobrze że się odzywasz. Ciesze się ze stan jest stabilny. Obyło się bez szwu?Marisa93 wrote:Dużo odpoczywaj, ja wylądowałam 2 tyg temu w szpitalu z krótszą szyjką i w dodatku otwierającą się. Leżałam 2 tyg i wygłuszyła się prawie do miary początkowej tyle, ze nadal jest rozwarta. Na szczęście też już mniej.
-
Marisa93 wrote:Dużo odpoczywaj, ja wylądowałam 2 tyg temu w szpitalu z krótszą szyjką i w dodatku otwierającą się. Leżałam 2 tyg i wygłuszyła się prawie do miary początkowej tyle, ze nadal jest rozwarta. Na szczęście też już mniej.
Staram się jak najwięcej leżeć od wczoraj chociaż mój tryb życia i tak był dość spokojny poza tym jednym wypadem 😅
Mam nadzieję, że jak w czwartek pójdę na wizytę to szyjka nie będzie krótsza.
Cieszę się, że dajesz znać co u Ciebie i że jest lepiej. Trzymam kciuki 🤞🏻 -
Na szybko carrello, espiro, muuvo, venicci, nuna, kinderkraft, eurocartMartit wrote:Ciekawe które wózki mają bardziej spionizowane siedzisko. Słyszałam, że to częsty problem spacerówek.
Tylko ja też patrzę teraz inaczej na to, bo to zależy od dziecka. Tak pionowo samodzielne to dzieci zaczynają siedzieć bliżej roku. Moja się wychylała do oglądania sama i trzymała pałąka, ale musiałam zapinać tylko na biodra bez ramion. Dlatego warto się zorientować czy pasy mają taką opcję. -