Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • Martit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FloristKa cały czas mocno trzymam za Ciebie kciuki. Wszystko będzie dobrze.

preg.png
  • Sawka8 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Floristka przyłączam się do kciuków ✊🏻✊🏻✊🏻 koniecznie dawaj znać jak u Ciebie sytuacja…

• Ninia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Floristka trzymam kciuki. Będzie dobrze. Wiem, że masz małe dziecko w domu ale może warto zostać w szpitalu na patologii i poleżeć. Domyślam, że że to bardzo nieprzyjemne ale może nie ma co ryzykować. Jesteś bardzo silną kobietą, że po poprzednim wydarzeniu dalej dążysz do swojego marzenia by znów być mamą 💚💚💚
    Rozumiem Ci po części bo ja byłam z kolei przypadkiem „niemożliwe”, „to się nie zdarza”. Już po zakończeniu ciąży u jednej lekarki usłyszałam „że żywy płód z triploidia w 2 trymestrze to niemożliwe „ i na wizycie musiałam z czeluści mojego segregatora wyjmować zaświadczenia ze szpitala o tym co się zdarzyło. W końcu zmieniłam lekarza na mega profesjonalnego i empatycznego, mogę do niego pisać w dzień i w nocy. Moją historię od początku przyjął na słowo, nie musiałam żadnych dokumentów wyjmować , udowadniać, pokazywać co się stało. Dobry lekarz z sercem i zaangażowany w pacjentkę to podstawa po przejściach.

👱🏻‍♀️ 91
    Kariotypy ✅
    17.10.2025 💔🩷👼 Rita 16tc, triploidia matczyna
    12.2025 start starań o drugą ciążę 🥹
    1.2026⏸️ 2 cs
    03.2026 Panorama ok, czekamy na zdrowego 🩵

preg.png
‹‹ 253 254 255 256 257
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ