Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • snieżka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z narzeczonym mamy dosyć niskie libido i raz na kilka miesięcy dochodzi do zbliżeń. W dodatku po kontakcie z jego nasieniem czuję strasznie silne pieczenie i odechciewa mi się wszystkiego 🙈
    Przez pierwsze miesiące starań też tak miałam i po jakimś czasie minęło. Teraz pewnie wróciło przez brak regularności, ale w sumie nie wiem dlaczego jest taka reakcja 😣

My na L4 chcemy wziąć ślub i mam nadzieję, że ZUS nie zabierze mi zasiłku... A to będzie tylko skromny ślub w urzędzie tylko w obecności świadków (rodziców narzeczonego)

Niecierpliwa2, Marty.Na, Jenny93, BlackAmericano lubią tę wiadomość

👩🏻30 lat
    MTHFR hetero, PAI‑1 homo
    ANA1 - 1:1280
    ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
    Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️

👦🏻34 lata
    OAT – Oligoasthenoteratozoospermia

12 cs💫11.2025 💔7tc
    1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
    21.04 - 7,3 cm dziewczynki 🩷

preg.png
  • Niecierpliwa2 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że będzie ok z tym ślubem! Jak bez imprezy to naprawdę bardziej z gatunku formalność urzędowa, która w dodatku może mieć znaczenie dla dziecka (w sensie prawno-urzędowym). Jakbyście mieli mieć pecha, to mogą przyczepić się nawet wizyty w warzywniaku (bo przecież można komuś zlecić zakupy albo zamówić) 😅

snieżka lubi tę wiadomość

preg.png
  • Marty.Na Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śnieżko, super sprawa z tym ślubem :) mam nadzieję, że wszystko się uda bez problemów. Jaki termin macie?
    U nas dziś zaczął się remont kuchni..dramat, wszędzie wszystko rozwalone. Ledwo z kuchni "wyjdziemy", to zaraz mąż będzie miał urlop i bierzemy się za wyprawkę, żeby to ogarnąć, póki będzie dużo czasu miał

snieżka lubi tę wiadomość

31🙆🏻‍♀️ 33🧔🏼

Starania od 10.24'

♂️:
    Łuszczyca (Daivobet)

💊
    Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12

🔬
    Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳

♀️
    Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)

💊
    Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza

🔬
    Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳

Beta HCG:
    08.03.25- 68.60
    10.03.25- 104.60
    12.03.25- 147.50
    14.03.25- 216.60
    19.03.25- 1036.60
    20.03.25- 1313.30
    02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔

preg.png
  • snieżka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marty.Na wrote:
    Śnieżko, super sprawa z tym ślubem :) mam nadzieję, że wszystko się uda bez problemów. Jaki termin macie?
    U nas dziś zaczął się remont kuchni..dramat, wszędzie wszystko rozwalone. Ledwo z kuchni "wyjdziemy", to zaraz mąż będzie miał urlop i bierzemy się za wyprawkę, żeby to ogarnąć, póki będzie dużo czasu miał

8 sierpnia :) Ostatnio obrączki zamówiliśmy :) Mam nadzieję, że wejdzie mi na palec w III trymestrze :D Ale wybrałam rozmiar większą niż pierścionek zaręczynowy.

Trzymam kciuki, żeby sprawnie poszedł ten remont!

Niecierpliwa2, Marty.Na, Sawka8, BlackAmericano, Frena, Jenny93 lubią tę wiadomość

👩🏻30 lat
    MTHFR hetero, PAI‑1 homo
    ANA1 - 1:1280
    ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
    Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️

👦🏻34 lata
    OAT – Oligoasthenoteratozoospermia

12 cs💫11.2025 💔7tc
    1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
    21.04 - 7,3 cm dziewczynki 🩷

preg.png
  • babajagapatrzy Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, to będzie imprezka na wątku! Trzymam kciuki żeby wszystko się udało! ♥️

snieżka, Sawka8, BlackAmericano lubią tę wiadomość

Wysłany: Dzisiaj, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a jak u Was jest z tymi ruchami - czujecie już regularnie takie mocniejsze czy zależy od dnia i ułożenia? Ja mam takie dni, że czuję już intensywne "kopniaki" nawet mąż się załapał kilka razy 😊 a potem dwa-trzy dni lekkiego smyrania, tak że muszę się wysilić, żeby cokolwiek poczuć leżąc. Wydaje mi się, że na tym etapie to jeszcze normalne, ale jestem ciekawa jak u Was.

Udanego dnia! 😊

preg.png
  • White1 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa2 wrote:
    Dziewczyny, a jak u Was jest z tymi ruchami - czujecie już regularnie takie mocniejsze czy zależy od dnia i ułożenia? Ja mam takie dni, że czuję już intensywne "kopniaki" nawet mąż się załapał kilka razy 😊 a potem dwa-trzy dni lekkiego smyrania, tak że muszę się wysilić, żeby cokolwiek poczuć leżąc. Wydaje mi się, że na tym etapie to jeszcze normalne, ale jestem ciekawa jak u Was.

Udanego dnia! 😊
    U mnie jest podobnie, ma takie bardziej i mniej aktywne dni. Niekiedy czuję go praktycznie co godzinę, a ostatnio miał takie dwa dni gdzie się odzywał mniej i słabiej, ale potem znowu miał taki aktywniejszy dzień. Uwielbiam te wyraźniejsze kopniaczki, mojemu też się udało poczuć, dlatego też ciągle mam niedosyt i nie lubię tych mniej aktywnych dni

Niecierpliwa2 lubi tę wiadomość

👧26 🧑27 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.24

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ AMH 6, drożność, nasienie

01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
    01.26 IVF 18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
    02.26 FET cykl sztuczny | EmbryoGlue

7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕
    08.06 333g 🩵🧸

preg.png
  • BlackAmericano Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śnieżko, mocno trzymam kciuki 🤞🏻

Niecierpliwa ja od tygodnia czuję te ruchy w miarę regularnie o stałych porach dnia. W weekend natomiast było ich mniej i trochę się stresowałam, ale później znów wszystko wróciło do „normy”. Niemniej rzeczywiście to taki czas, że te ruchy raz będą wyraźniejsze i częste, a raz sporadyczne.

Ja jestem po wizycie w luxmedzie. Zastanawiałam się czy jest sens tam iść, ale chce utrzymać zwolnienie w jednym miejscu (poza szpitalnym) i skierowania na badania.

Zmartwiło mnie jednak to, że lekarzowi wyszedł mniejszy wymiar szyjki niż na ostatniej wizycie w szpitalu. Zestresowałam się tym choć mają tam słaby sprzęt i możliwe, że to po prostu błąd pomiaru.
    Najważniejsze, że szew trzyma a ten wymiar nie jest mniejszy niż przed założeniem go.
    Oczywiście czuję stres, ale staram się tłumaczyć sobie to jak najbardziej optymistycznie 😅

Jutro wizyta w szpitalu i mam nadzieję, że tam dowiem się, że wszystko ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:19

snieżka, Niecierpliwa2, FloristKa lubią tę wiadomość

05.02.26 r. - B-hcg: 3715, progesteron: 26,6
    07.02.26 r. - B-hcg: 7965,4, progesteron: 22,92

20.02. - CRL: 9,2 mm + ❤️ 🥹
    03.26 r. - Test Panorama: ryzyka niskie - zdrowa dziewczynka 💖
    27.03 - I prenatalne ok ✔️CRL: 51,8 mm; FHR: 162

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackAmericano wrote:
    Śnieżko, mocno trzymam kciuki 🤞🏻

Niecierpliwa ja od tygodnia czuję te ruchy w miarę regularnie o stałych porach dnia. W weekend natomiast było ich mniej i trochę się stresowałam, ale później znów wszystko wróciło do „normy”. Niemniej rzeczywiście to taki czas, że te ruchy raz będą wyraźniejsze i częste, a raz sporadyczne.

Ja jestem po wizycie w luxmedzie. Zastanawiałam się czy jest sens tam iść, ale chce utrzymać zwolnienie w jednym miejscu (poza szpitalnym) i skierowania na badania.

Zmartwiło mnie jednak to, że lekarzowi wyszedł mniejszy wymiar szyjki niż na ostatniej wizycie w szpitalu. Zestresowałam się tym choć mają tam słaby sprzęt i możliwe, że to po prostu błąd pomiaru.
    Najważniejsze, że szew trzyma a ten wymiar nie jest mniejszy niż przed założeniem go.
    Oczywiście czuję stres, ale staram się tłumaczyć sobie to jak najbardziej optymistycznie 😅

Jutro wizyta w szpitalu i mam nadzieję, że tam dowiem się, że wszystko ok.

Mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta Cię uspokoi 😊 ale też myślę, że to może być kwestia sprzętu. No i moja lekarka mi mówiła, że różnie lekarze mierzą, niektórzy w linii prostej, inni składają odcinki. Najważniejsze, że szew trzyma. Oby tak dalej 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:33

BlackAmericano lubi tę wiadomość

preg.png
  • Frena Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śnieżka, jak super, gratuluję ślubu! ♥️I jaka data ładna - 8.08.26 czyli imieniny miesiąca i jeszcze 2+6=8 😀ja mam fioła na punkcie takich zależności w datach więc od razu zwróciłam na to uwagę 😅

BlackAmericano, mam nadzieję, że to tylko błąd pomiaru i wina gorszego sprzętu. Dobrze, że już jutro masz wizytę w szpitalu to wszelkie wątpliwości będą rozwiane, trzymam kciuki! 🤞

Co do ruchów to ja też czuję z różnym nasileniem i w przeróżnych miejscach. Najmniej przyjemne i takie dziwne są tak nisko na dole, a najbardziej lubię takie wyraźnie po środku brzucha. Jak mąż wrócił z wyjazdu w weekend i opowiadał mi jak było, to Mała zaczęła tak kopać i świrować, że się śmiałam, że chyba go słyszy i się tak cieszy że Tata wrócił 😀♥️

Niecierpliwa2, BlackAmericano, snieżka, pandzia 🐼 lubią tę wiadomość

'91 + '90

01.2026 ⏸️
    preg.png

04.2025 👼🏼26 tc.
  • babajagapatrzy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black, mocno trzymam kciuki za to, żeby jutrzejsza wizyta Cię uspokoiła. Nasza lekarka mówiła, że przy tym mierzeniu jest spory margines błędu.

Co do ruchów: nasza mała też ma aktywniejsze i mniej aktywne dni, jedyne stałe ruchy są wtedy, gdy wieczorami leżymy sobie z mężem i on do niej mówi albo jej czyta, a ona wierzga, to jest tak piękne, że za każdym razem mam świeczki w oczach 🥹

BlackAmericano, Niecierpliwa2, Frena, FloristKa lubią tę wiadomość

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Moje dolegliwości związane ze stawem krzyżowo biodrowym ustępują po wizycie u osteopaty. Ciekawe i dziwne jak szaleniec macający Cię dłońmi po klatce i plecach moze poluzować napięcia i nagle możesz chodzić bez bólu.
    Zadał mi parę pytań i trafił - wygląda na to że po operacji i po rozcięciu szyi powięzi ciągną mi aż po skośne brzucha, lędźwie i to już tak dalej leci. Poza tym sam stan ciąży. No terapia czaszkowi krzyżowa to zdecydowanie jest coś magicznego i jeszcze do mnie niezrozumiałego. Korzystałyście?

Niecierpliwa2, White1 lubią tę wiadomość

#1 2024 – poród domowy🪷

💔cb 01/26

#2 2026⏳

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleopatr4 wrote:
    Hej. Moje dolegliwości związane ze stawem krzyżowo biodrowym ustępują po wizycie u osteopaty. Ciekawe i dziwne jak szaleniec macający Cię dłońmi po klatce i plecach moze poluzować napięcia i nagle możesz chodzić bez bólu.
    Zadał mi parę pytań i trafił - wygląda na to że po operacji i po rozcięciu szyi powięzi ciągną mi aż po skośne brzucha, lędźwie i to już tak dalej leci. Poza tym sam stan ciąży. No terapia czaszkowi krzyżowa to zdecydowanie jest coś magicznego i jeszcze do mnie niezrozumiałego. Korzystałyście?

Zdarzyło mi się kilka lat temu na bóle kręgosłupa szyjnego. Pierwsze efekty były super, ale z czasem osteopata wpadł już trochę w rutynę, jedną ręką masował a drugą scrollował telefon 🫣 i zrezygnowałam. Później zaczęłam treningi siłowe i te bóle mi ustały. Ale jakby coś się działo, poszłabym znowu tylko do innej osoby.

preg.png
  • Marty.Na Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepsze, że też miałam pytać o ruchy, bo też mam tak, że czasem są, czasem nie ma. Czasem wyraźne, czasem mniej

Niecierpliwa2 lubi tę wiadomość

31🙆🏻‍♀️ 33🧔🏼

Starania od 10.24'

♂️:
    Łuszczyca (Daivobet)

💊
    Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12

🔬

♀️
    Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)

💊
    Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza

🔬

Beta HCG:
    08.03.25- 68.60
    10.03.25- 104.60
    12.03.25- 147.50
    14.03.25- 216.60
    19.03.25- 1036.60
    20.03.25- 1313.30

preg.png
  • Frena Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleopatr4 wrote:

Przez jakieś 5 lat chodziłam do osteopaty regularnie raz w miesiącu :) Uważam, że te zabiegi bardzo pomogły mi na taką ogólną regenerację organizmu. Masz rację, że to ciekawe i dziwne, jak takie po prostu dotykanie dłońmi przez innego człowieka, działa na różne struktury naszego ciała, napięcia itd. Czasami to nie rozumiałam co on w ogóle ma na myśli, jak było to coś w stylu "jest Pani skręcona w prawą stronę" a ja leże płasko na plecach normalnie xD
    Bardzo ciekawa dziedzina. Jakby ktoś się zastanawiał to nie ma absolutnie nic wspólnego z homeopatią ani żadnym szamanizmem ;)

Niecierpliwa2, kleopatr4 lubią tę wiadomość

'91 + '90

01.2026 ⏸️
    preg.png

04.2025 👼🏼26 tc.
  • pandzia 🐼 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też ruchy czuje w różnym stopniu nasilenia. Czasem jest ich sporo ale lżejsze, innym razem kopie jak szalony. Pewnie to zależy od ułożenia maluszka
    Black, na pewno to wina sprzętu lub marginesu pomiaru. Najważniejsze,że jest w normie, a szew trzyma 💪🏼
    Śnieżko, czytałam kiedyś o takiej sytuacji gdzie ZUS odebrał zasiłek w takiej sytuacji ale sąd stwierdził,że taka okoliczność nie miała wpływu na zdrowie czy konieczność odebrania zasiłku i decyzja została cofnięta. Oczywiście to nie znaczy,że taka droga Cię czeka. Życzę spokoju do końca ciąży i pięknej uroczystości 🥰

BlackAmericano lubi tę wiadomość

2023:
    2x CB
    2x puste jajo płodowe
    💔
    Diagnostyka poronień nawykowych
    2024:
    Marzec ⏸️
    Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
    słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
    26.11 G. 2890g 54cm 💖
    2026:
    29.01 beta 344, prog 24.3, TSH 3.5 🔴
    31.01 beta 1049, prog 26
    02.02 beta 3460, prog 33.5
    16.02 CRL 7.3mm 128♥️
    Duphaston, cyclogest, neoparin, acard, encorton, euthyrox, prolutex

preg.png
    age.png
    age.png
  • pandzia 🐼 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marty.na trzymam kciuki za sprawny remont ☺️

Marty.Na lubi tę wiadomość

2023:
    2x CB
    2x puste jajo płodowe
    💔
    Diagnostyka poronień nawykowych
    2024:
    Marzec ⏸️
    Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
    słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
    26.11 G. 2890g 54cm 💖
    2026:
    29.01 beta 344, prog 24.3, TSH 3.5 🔴
    31.01 beta 1049, prog 26
    02.02 beta 3460, prog 33.5
    16.02 CRL 7.3mm 128♥️
    Duphaston, cyclogest, neoparin, acard, encorton, euthyrox, prolutex

preg.png
    age.png
    age.png
  • FloristKa Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black moge Cie pocieszyć, że u mnie trzyma sie wszystko tylko na szwie ;/ czyli nie wiem ile tej szyjki 1cm?
    Jutro też mam wizytę wiec mam nadzieje, ze obie wyjdziemy spokojniejsze.

Moj mnie kopie tez czasem mniej czasem więcej, więc chyba to jeszcze normalne.
    Dzis wybiła mi 100 do "urodzenia"

Ja nigdy nie korzystałam z osteopaty.
    Co do zbliżeń, ja mam kompletny zakaz ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:13

kleopatr4 lubi tę wiadomość

Łódź '91
    1. 🩷 2020
    2. 🩷2023 💔24tydz
    3. 🩵 2026 ⬇️
    preg.png
  • Marty.Na Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jakąś blokadę w kwestii zbliżeń, było może z raz 😅 ale uważam, że mój mąż nie jest i tak stratny 🤣
    Pandzia, dzięki ❤️ Poli co żyjemy jak cygany 😅

31🙆🏻‍♀️ 33🧔🏼

Starania od 10.24'

♂️:
    Łuszczyca (Daivobet)

💊

🔬

♀️

💊

🔬

Beta HCG:
    08.03.25- 68.60
    10.03.25- 104.60
    12.03.25- 147.50
    14.03.25- 216.60
    19.03.25- 1036.60
    20.03.25- 1313.30

preg.png
  • BlackAmericano Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FloristKa wrote:
    Black moge Cie pocieszyć, że u mnie trzyma sie wszystko tylko na szwie ;/ czyli nie wiem ile tej szyjki 1cm?
    Jutro też mam wizytę wiec mam nadzieje, ze obie wyjdziemy spokojniejsze.
    U mnie wcale nie jest jakoś dużo lepiej. W przychodni przyszpitalnej było 17,2 mm. Dziś lekarz powiedział że takie 14 mm. I ogólnie jakoś taki pesymistyczny był, gdzie lekarze szpitalni skupiają się na tym, że szyjka jest objęta szwem i to dobrze.
    O dziwo naprawdę dobrze się ostatnio czułam. Właściwie zero jakichś napinań. Myślałam, że nie ma nawet jak się skrócić teraz. No, ale zobaczymy jutro.
    Mocno trzymam kciuki. O której masz wizytę? Ja dopiero na 17. Chyba oszaleję 😂

Z oczywistych względów u mnie też zero zbliżeń 😅

05.02.26 r. - B-hcg: 3715, progesteron: 26,6
    07.02.26 r. - B-hcg: 7965,4, progesteron: 22,92

20.02. - CRL: 9,2 mm + ❤️ 🥹
    03.26 r. - Test Panorama: ryzyka niskie - zdrowa dziewczynka 💖
    27.03 - I prenatalne ok ✔️CRL: 51,8 mm; FHR: 162

preg.png
‹‹ 318 319 320 321 322
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ