PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaskoczyłyście mnie informacją, żeby serie liczyć jako jedno kopnięcie!
Ja w dni, w których dużo czuje bobasa w ciągu dnia, nie liczę specjalnie. Jak mam taki zabiegany dzień, że mało zwracam uwagę na ruchy albo gdy dużo chodzę, to potem się kładę i liczę. Jedyne co mnie zastanawia, to to, że te kopniaki wcale nie są mocne, cały czas odbieram je jako takie „bulgotanie”, a nie jakieś mocne kopnięcia. A łożysko mam z tyłu.
Niecierpliwa2 lubi tę wiadomość
02.25 cb💔
10.25 cb💔
✅kariotypy, regularna owulacja, poziomy witamin i minerałów, homocysteina, kortyzol, nadnercza, hormony, ferrytyna, krzywa cukrowa, wykluczona celiakia, wykluczona trombofilia, AMH 3,47 💕
🚩insulina, ANA1 1:640 (bez choroby autoimmunologicznej), kir AA, MTHFR, cd138 5/10
⏸️12.02.26
18.02.26 - 2,8 mm Sezamka
03.03.26 - 0,67 cm i ❤️
26.03.26 - 2,77 cm bobaska
[/url]
Jestem dobrej myśli 🙏💖 -
Ja też czytałam, że ten Owlet lubi spadać lub się odpinać.Frena wrote:My się zdecydowaliśmy na Snuzę drogą eliminacji - Babysense nie nadaje się do kosza Mojżesza ani dostawki, Owlet drogi i czytałam opinie, że łatwo odłącza się od bazy. Więc odkupiłam Snuzę na vinted, paragon z marca tego roku więc nawet bede miała jeszcze 1,5 roku gwarancji. Ale nie wiem czy jest jakiś starszy i nowszy typ? Chyba jest jeden tylko.
Śnieżka, współczuję tej niepewnej sytuacji zawodowej narzeczonego (już chyba za parę dni męża?) to zawsze dodatkowy stres gdzieś z tyłu głowy 🙁02/26 Naturals Beta 1979, 4205
Cudzie trwaj 😍 Dziewczynka 🩷

Synek 29.04.2025 🩵 (38+1tc)
26dpt USG jest serduszko
20dpt-2mm zarodek
Beta 9dpt-113,92; 11dpt-260,59; 17dpt-2380,97
24.08.2024- transfer 4BB
Synek 26.07.2021 💙 (36+4tc)
21dpt USG- 2,5mm szczęścia
Beta: 6dpt-46,8; 8dpt-132,3; 10dpt-393,7
02.12.2020 - Transfer blastki 6cio dniowej 6BA
Córeczka 13.12.2019 🩷 (40+1tc)
23dpt jest serduszko
Beta: 6dpt-47,16; 8dpt-140,50; 10dpt-361,70; 16dpt-6550
26.03.2019r.-Transfer blastka 4BB
21.03.2019r.-Punkcja (pICSI)- 3 blastki (3BB, 4BB, 6BA)
Niedrożne jajowody ❌ -
Megmery wrote:Zaskoczyłyście mnie informacją, żeby serie liczyć jako jedno kopnięcie!
Ja w dni, w których dużo czuje bobasa w ciągu dnia, nie liczę specjalnie. Jak mam taki zabiegany dzień, że mało zwracam uwagę na ruchy albo gdy dużo chodzę, to potem się kładę i liczę. Jedyne co mnie zastanawia, to to, że te kopniaki wcale nie są mocne, cały czas odbieram je jako takie „bulgotanie”, a nie jakieś mocne kopnięcia. A łożysko mam z tyłu.
Aż już sama zgłupiałam z tymi seriami 😅 ale na zapytajpołożnej też tak jest napisane, a dość ufam ich materiałom. Ale to prawda, że trudno mi czasem rozróżnić co jest serią 🤔
U mnie ruchy też nie są bardzo mocne, tylko czasem jak się bobas obraca to takie silniejsze przelewanie, przepychanie czuję. Ale zwykle to takie puknięcia mocniejsze. Na szczęście jeszcze nie oberwałam jakoś bardzo boleśnie po narządach. -
classy wrote:Tak się zastanawiam czy któraś z Was planuje nie kupować monitora oddechu? 🤔
A i spieszę z informacją, że na allegro w sklepie Xland beżowy Leander Matty (nie w wersji mini) jest za 477 zł, inne kolory lekko ponad 500 i wydaje mi się, że jak wczoraj patrzyłam to beżowy też był za lekko ponad 500 🤭
Ale oni kombinują z tymi cenami. W sobotę kupiłam tego capuccinowego u nich na allegro za 456 zł. A jak w niedziele jeszcze raz patrzyłam tę ofertę to już był właśnie za 500 z groszami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia, 09:16
-
Ja czytałam, że wystarczy 10 ruchów na 12 h a nie na 4 😯 I nie wiedziałam, że serię ruchów liczy się jako 1.
Frena, tak, za 5 dni to będzie mąż😅
Niestety nie ma co liczyć na bardziej stabilną umowę. W tej firmie dają b2b, ale i tak co miesiąc każdy podpisuje nową umowę, żeby łatwo było się pozbyć pracownika z dnia na dzień bez żadnego okresu wypowiedzenia
Megmery, ja też tych ruchów nie czuję jakoś
intensywnie mimo łożyska na tylnej ścianie.
Ja planuję kupić snuze na vinted -
Chyba jest jeden typ Snuzy i właśnie nas zachęca, że można stosować wszędzie i raczej ma dobre opinie. Owleta mąż wyeliminował chyba przez opinie o fałszywych alarmach i brak statusu wyrobu medycznego.
Jeżeli chodzi o rzeczy dla dziecka to ja też raczej mam skromną wyprawkę, praktycznie tylko rożek i kocyk i kilka pajacyków ma nowy kupiony, reszta od znajomych i vinted. Mogłabym sobie pozwolić na wiele ale jakoś tak bardzo wiem , że to jest na chwilę i jak widzę , że coś ma dobrą jakość i jest praktyczne to zawsze wybiorę to tańsze 🙈córkę też wychowujemy w tym duchu, jedyna droga rzecz która ma to zegarek smart ale tutaj przeważyły względy by zawsze móc się z nią skontaktować i zlokalizować, szczególnie jak mąż jedzie z nią na wyjazdy 1 na 1. Jak na razie mam się takie podejście sprawdza bo córa zupełnie nie jest nakręcona na ciuchy i rzeczy, nawet jak coś się zepsuje to zawsze się pyta czy można zaszyć albo naprawić. Nigdy też nie mieliśmy scen o zabawki, potrafiła wysłuchać dlaczego nie warto czegoś kupować i sama zdecydować, że tego nie potrzebuje. Żeby nie było tak kolorowo na innych polach zaliczyliśmy wpadki wychowawcze i będziemy robić korekty przy synu 😅😅😅
snieżka, PaulinKA, aganieszkam, Ala87 lubią tę wiadomość
-
Z tymi ruchami, to słyszałam wasze wersje, a mój ginekolog mi mówił jeszcze, że tak jakby 4 serie w ciągu dnia powinny być i to wystarczy.
Ogółem widzę, ze ten nasz bajtel to jest taki jaki ruchliwy. Czasem czytam czyni was czy gdzieś jak to się cały czas ruszają, a u mnie to jest tak średnio. Owszem, jest aktywny, ale nie że cały czas i nie jakoś intensywnie
31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔

-
Frena wrote:Ale oni kombinują z tymi cenami. W sobotę kupiłam tego capuccinowego u nich na allegro za 456 zł. A jak w niedziele jeszcze raz patrzyłam tę ofertę to już był właśnie za 500 z groszami.
O to będę sprawdzać bo może znowu będzie bliżej tych 450 🤭 ale właśnie wczoraj patrzyłam lub w niedzielę i był ponad 500 i też miałam wrażenie, że wcześniej widziałam taniej 🤔
Frena lubi tę wiadomość
👩+👦+🐶
👩
AMH: 1,5
✅hormony, kariotyp, cytokiny, immunofenotyp, komórki NK, homocysteina, trombofilia, białko C, i S, zespół antyfosfolipidowy, TSH, PRL, wit D, wit B12
❌ANA 1:160, KIR AA, MTHFR-homo, PAI-1 homo
👦
azoospermia → udana mTESE
✅hormony, AZF, kariotyp, CFTR, inhibina B
I IVF - 04.2025
13🥚→ 10xMII → 1❄️
ET 4.1.1 (Cyclogest, Duphaston)❌
II IVF - 06.2025
19🥚→ 11xMII → 0❄️
III IVF - 10.2025
27🥚→ 20xMII → 5❄️
FET 3.1.1 (Utrogestan, Duphaston, Encorton, Accofil) → 10 dpt: β 205; 14 dpt: β 826, prog. 30,83 ng/ml; 28 dpt: β 44192, prog. 32,31 ng/ml, CRL 0,74 + ❤️; 8t+5: CRL 2,12; 9t+6; CRL 2,9, FHR: 176; 10t+5: FeliaTest - zdrowa 🩷; 12+6: I prenatalne: 7,4 cm; 19+6: II prenatalne: 320 g 💖

-
@classy, ja nie kupuje monitora poki nie bedzie wskazań typowo medycznych typu wczesniactwo czy problemy z saturacją. Tak wiec mam wielką nadzieje ze nie bedzie nam potrzebny;)
Widzę ze kazda ma troche inne zalecenia co do tych ruchow, no ogolem to chyba chodzi o taka regularnosc i poznanie rytmu maluszka- np ze bryka po śniadaniu albo wieczorem przed zaśnięciem... najważniejsze bysmy te pare razy dziennie zaobserowaly aktywnosc i umialy wyłapać kiedy ruchy beda mniej wyczuwalne niz zwykle zeby moc reagowac!
Ja wiem ze jakbym nie poczuła dzidziusia przed snem to pewnie bym porobiła rzeczy zeby go zaktywizowac- zjadla, napila sie itd, bo "znamy sie" na tyle ze wiem ze ppowinnam zauważyć aktywnosc okolo 22-23 wieczorem:)
@nina, z drugim dzieckiem pewnie nie popelnicie tych samych błędów co z corka tylko popelnicie inne 😆😆😆 ale nasi rodzice pewnie tez nie zrobili wszystkiego w najlepszym porządku a jakos wyroslismy na ludzi 😅🤭
Niecierpliwa2, aganieszkam lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byłam na pierwszych zajęciach szkoły rodzenia. Było całkiem fajnie choć trochę się stresuje jak moja szyjka zniesie tyle siedzenia 😅 już trochę panikuję, że na pewno się skróciła 😅
Pandzia, psychiatra nic nie pisał o lekach. Nie biorę ich, a musiałabym wypisać w ankiecie do anestezjologa zażywane leki.
Classy, już zaakceptowałam
Babajagapatrzy, możliwość wypożyczenia dotyczy baby sense, a nie owlet. Wystarczy wpisać frazę „baby sense wypożyczenie” i się pojawi. Można wypożyczyć na pół roku lub rok.
Ja kupiłam owlet, bo widziałam sporo dobrych opinii, tylko wiem właśnie, że trzeba uważać, żeby wszystko dobrze odłączyć, by alarm nie piszczał niepotrzebnie 😅
babajagapatrzy lubi tę wiadomość
-
classy wrote:Tak się zastanawiam czy któraś z Was planuje nie kupować monitora oddechu? 🤔
Ja nie planuję, podobnie jak Paulinka, jak będą jakieś wskazania to wtedy. Obawiam sie, że sam fakt, że jest podłączony mógłby być dla nas stresujący a nie uspokajający. Chętnie jednak poznam Wasze zdanie albo doświadczenia.
Ja jestem już po jednych zajęciach szkoły rodzenia online, kolejne stacjonarne - praktyczne mam w najbliższą sobotę i później jeszcze 2 albo 3. Jestem bardzo ciekawa jak będzie ☺️. -
Ja zdecydowałam się na monitor oddechu, bo temat duszenia towarzyszy mi od zawsze i był moją największą traumą. Przepracowałam go na terapii, ale nie chcę kusić losu i od początku wiedziałam, że zadecydujemy się na monitor oddechu
-
My jeszcze nie wiemy czy kupimy jakiś monitor lub podobne urządzenie, mąż ma zresearchować temat
Na początku myślałam, że będę chciała na pewno, ale każdy mówi coś trochę innego i już sama nie wiem kiedy będę spokojniejsza. Ogólnie sporo miałam na liście rzeczy do rozważenia, poleconych lub zasłyszanych, ale z większości na razie zrezygnowałam. Po porodzie dokupimy w razie potrzeby. Raczej nie jestem minimalistyczna z tą wyprawką, ale też nie kupuję wszystkiego, co mi do koszyka wpadnie, więc na razie jestem zadowolona, a bobas zweryfikuje zakupy 😅 Myślę, że z monitorem trzeba rzeczywiście mieć samoświadomość czy to uspokoi, czy bardziej zestresuje i kupić lub nie według tego przeczucia 😊
Blossomka, Ninia lubią tę wiadomość
-
My nie planujemy kupować monitora oddechu.
Nie liczę też ruchów, czuję małego regularnie, a też uważam, że to niepotrzebny stres, szczególnie jak się nie doliczy do iluś tam w wybranej akurat metodzie.
Przewijak kupiłam z Lionelo, dla mnie jest o tyle super, że nie ślizga się, a jednocześnie da się go obrócić, bo na naszym rozkładanym przewijaku jakby miał mieć podłoże antypoślizgowe, to by nas tylko irytowało https://ibb.co/cPVC63X
W ogóle kompletowanie wyprawki mnie okropnie męczy przez to jaki jest wybór i że przy każdej jednej rzeczy trzeba decydować czy w ogóle warto kupować, jaki model, jaka marka, jaka cena, używany czy nowy, jaki materiał, jaki rozmiar. Ogromnie dużo czasu na tym tracę, nie mam doświadczenia i nie wiem co mi się sprawdzi najlepiej. Dlatego też w dalszym ciągu mało co kupiłam z wyprawki... już lepiej mi idzie kupowanie wyposażenia do pokoju, wczoraj zamówiłam taki fotel https://www.beliani.pl/fotel-rozkladany-z-funkcja-bujania-rea-obrotowy-jasnobezowy-822347.html
Niecierpliwa2, pandzia 🐼, Ninia, Ala87 lubią tę wiadomość
👧26 🧑27 🐈⬛ 🐈⬛ ⏳️05.24
🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
✅️ AMH 6, drożność, nasienie
01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
01.26 IVF 18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
02.26 FET cykl sztuczny | EmbryoGlue
7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕
08.06 330g 🩵🧸
01.07 660g ☀️
27.07 1120g 🦭

-
Ja już po wizycie, Mała ok, przepływy, wody dobre. Jednak waga wyszła podobna jak tydzień temu. Wiem, że może to być błąd pomiaru, bo inna lekarka. Za 2 tygodnie USG 3 trymestru, lepszy sprzęt to lepiej zmierzą. Ale ja raczej spodziewam się mniejszego dziecka 😊 w poprzednich ciążach było podobnie, więc na razie bez paniki. I tak jestem obstawiona lekami i Mała skacze jak szalona.
A co do infekcji to wg lekarki to podrażnienie po tych wszystkich lekach, ale w razie czego dostałam po prostu Clotrimazol w globulkach i kremie. Kupiłam też zapas probiotyków doustnych, dopochwowych i będę walczyć z dziadem 🫣
Mam nadzieję, że do porodu doleczę.
Akurat fajnie się złożyło, bo ta lekarka pracuje w szpitalu, w którym chce rodzić (szkoda, że nie trafiłam na nią wcześniej) i pytałam o gbs vs szybki poród. Kazała mi jechać przy pierwszych skurczach, nawet tych fałszywych, bo u mnie poród może być bardzo szybki i tak będzie bezpieczniej dla dziecka. A jak nie zdążą podać antybiotyku, to już trudno, neonatologia sobie z tym poradzi i zrobią więcej badań 😊 i wtedy na pewno lepiej się zgodzić na zakropienie oczu dziecka po porodzie (zabieg Credego). Trochę jestem spokojniejsza.
snieżka, Niecierpliwa2, Frena, classy, babajagapatrzy, Ala87 lubią tę wiadomość
02/26 Naturals Beta 1979, 4205
Cudzie trwaj 😍 Dziewczynka 🩷

Synek 29.04.2025 🩵 (38+1tc)
26dpt USG jest serduszko
20dpt-2mm zarodek
Beta 9dpt-113,92; 11dpt-260,59; 17dpt-2380,97
24.08.2024- transfer 4BB
Synek 26.07.2021 💙 (36+4tc)
21dpt USG- 2,5mm szczęścia
Beta: 6dpt-46,8; 8dpt-132,3; 10dpt-393,7
02.12.2020 - Transfer blastki 6cio dniowej 6BA
Córeczka 13.12.2019 🩷 (40+1tc)
23dpt jest serduszko
Beta: 6dpt-47,16; 8dpt-140,50; 10dpt-361,70; 16dpt-6550
26.03.2019r.-Transfer blastka 4BB
21.03.2019r.-Punkcja (pICSI)- 3 blastki (3BB, 4BB, 6BA)
Niedrożne jajowody ❌ -
White, super wyglądają Twoje mebelki. Co to za słodki kiciuś na komodzie? 😁 Ja myślę o Lionelo, ale mam też zapisany ten Alberto Mio. Na razie jednak daję sobie wolne w temacie zakupów wyprawkowych, dzisiaj jadę na pierwsze z trzech zajęć indywidualnych z fizjo z przygotowania do porodu 🤞. Trzecie są z partnerem i będą nagrywane, mam nadzieję, że to nas trochę przygotuje 🥹.
Ogólnie też temat wyprawki trochę przytlacza z tych samych powodów, które już tutaj padły. Każdy dzidziuś będzie inny i coś innego sprawdzi sie u każdej z nas. Na szczęście w razie czego sprawnie będzie można coś domówić a ewentualne nieudane zakupy puścić w obieg ☺️. -
Uf, bo się początkowo wystraszyłam, że tylko ja nie planuję kupować monitora oddechu. Generalnie czytałam trochę o tym i mam obawę, że bardziej by mnie to stresowało niż uspokajało więc jeśli nie będziemy mieć wskazań to nie będziemy kupować.
A ruchów też nie liczę, czuję je dość regularnie. Czasami dość mocne 🫣w sumie lekarz póki co nie mówił, że powinnam liczyć więc tego się trzymam 😁 zresztą mam tak, że większość dnia coś robię i czasami brakuje chwili by usiąść i się skupić na tym 😁👩+👦+🐶
👩
AMH: 1,5
✅hormony, kariotyp, cytokiny, immunofenotyp, komórki NK, homocysteina, trombofilia, białko C, i S, zespół antyfosfolipidowy, TSH, PRL, wit D, wit B12
❌ANA 1:160, KIR AA, MTHFR-homo, PAI-1 homo
👦
azoospermia → udana mTESE
✅hormony, AZF, kariotyp, CFTR, inhibina B
I IVF - 04.2025
13🥚→ 10xMII → 1❄️
ET 4.1.1 (Cyclogest, Duphaston)❌
II IVF - 06.2025
19🥚→ 11xMII → 0❄️
III IVF - 10.2025
27🥚→ 20xMII → 5❄️
FET 3.1.1 (Utrogestan, Duphaston, Encorton, Accofil) → 10 dpt: β 205; 14 dpt: β 826, prog. 30,83 ng/ml; 28 dpt: β 44192, prog. 32,31 ng/ml, CRL 0,74 + ❤️; 8t+5: CRL 2,12; 9t+6; CRL 2,9, FHR: 176; 10t+5: FeliaTest - zdrowa 🩷; 12+6: I prenatalne: 7,4 cm; 19+6: II prenatalne: 320 g 💖

-
Niestety nie podpowiem, dostałam tę lampkę w prezencie już kilka lat temu 🫣Blossomka wrote:White, super wyglądają Twoje mebelki. Co to za słodki kiciuś na komodzie? 😁 Ja myślę o Lionelo, ale mam też zapisany ten Alberto Mio. Na razie jednak daję sobie wolne w temacie zakupów wyprawkowych, dzisiaj jadę na pierwsze z trzech zajęć indywidualnych z fizjo z przygotowania do porodu 🤞. Trzecie są z partnerem i będą nagrywane, mam nadzieję, że to nas trochę przygotuje 🥹.
Też chodzę do fizjo co miesiąc w związku z przygotowaniem do porodu, bardzo sobie chwalę te wizyty. Mam przyjść z mężem na jedne i chyba wybiorę te pod koniec września, a jak się uda załapać jeszcze na wizytę w październiku, to pójdę sama.👧26 🧑27 🐈⬛ 🐈⬛ ⏳️05.24
🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
✅️ AMH 6, drożność, nasienie
01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
01.26 IVF 18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
02.26 FET cykl sztuczny | EmbryoGlue
7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕
08.06 330g 🩵🧸
01.07 660g ☀️
27.07 1120g 🦭

-
Też mam identyczną komodę 😁White1 wrote:My nie planujemy kupować monitora oddechu.
Nie liczę też ruchów, czuję małego regularnie, a też uważam, że to niepotrzebny stres, szczególnie jak się nie doliczy do iluś tam w wybranej akurat metodzie.
Przewijak kupiłam z Lionelo, dla mnie jest o tyle super, że nie ślizga się, a jednocześnie da się go obrócić, bo na naszym rozkładanym przewijaku jakby miał mieć podłoże antypoślizgowe, to by nas tylko irytowało https://ibb.co/cPVC63X
W ogóle kompletowanie wyprawki mnie okropnie męczy przez to jaki jest wybór i że przy każdej jednej rzeczy trzeba decydować czy w ogóle warto kupować, jaki model, jaka marka, jaka cena, używany czy nowy, jaki materiał, jaki rozmiar. Ogromnie dużo czasu na tym tracę, nie mam doświadczenia i nie wiem co mi się sprawdzi najlepiej. Dlatego też w dalszym ciągu mało co kupiłam z wyprawki... już lepiej mi idzie kupowanie wyposażenia do pokoju, wczoraj zamówiłam taki fotel https://www.beliani.pl/fotel-rozkladany-z-funkcja-bujania-rea-obrotowy-jasnobezowy-822347.html31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30

-
Ja póki co, to największy problem miałam z wyborem materaca do łóżeczka. Poza tym, to staram się czytać polecajki, czytam jakieś składy, itd. staram się nie przejmować za bardzo wyborem, bo uważam, że po prostu staram się jak najbardziej się da, by wszystko było dobre. W razie czego zmienię, jeśli się nie sprawdzi 😅
Niecierpliwa2, PaulinKA, Frena, Ala87 lubią tę wiadomość
31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
🔬
♀️
💊
🔬
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30