Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babajagapatrzy wrote:
    Dziewczyny, pierzecie merino przed pierwszym założeniem? Znalazłam taką informację:

„Zatem nie trzeba prać produktów marki Engel przed pierwszym założeniem. Po procesie dziania tkaniny są prane, aby po pierwsze wypłukać nadmiar pozostałości barwnika, a po drugie usunąć oleje i ewentualny zabrudzenia.”

Jakoś mam mieszane uczucia, wolałabym uprać. Podobnie nie wiem jak się zabrać za ten wełniany śpiworek do wózka. Chyba namoczę ręcznie i dam mu wyschnąć na tym słonku.

Nastawiłam pierwszą pralkę - same odziedziczone ciuszki, sporo tego 🙂

Wlasnie ostatnio to rozkminialam... ale ubranka, kocyk chyba przepiorę, tj namoczyć w wodzie z płynem do wełny i wysuszę na płasko tylko po odcisnieciu... sobie moze i bym nie prała ale jakos dzidziusiowi takiemu malutkiemu to nie wiem...

Choc z drugiej strony kombinezon i spiworek nie beda na gole cialo używane wiec i bez prania powinno sie obyć;)

A zaffiro - tego spiworka do wozka nie prałam. Pożyczyliśmy od brata ozonator ktory tam niby dezynfekuje itd i tylko go pod tym położyłam. Podobnie kokon i materacyk. Uprałam pokrowce itd ale samego "miazszu" nie.

Jednak to drogie rzeczy sa no i mam opory zeby nie zniszczyć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:56

⏳️1.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR

2026🙏
    preg.png

"Zes*am się, a nie dam się."
  • Blossomka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a jaki rozmiar kombinezonów, np. typu Engel wybieracie?

Starania od 10.2024 🦸‍♀️🦸

8.02 🟰
    10.02 beta hcg 433, prog 41.77
    12.02 beta hcg 1137, próg 44,6 🥹
    9.04 USG prenatalne ✅
    29.04 felia ✅🩵
    28.05 II USG prenatalne ✅
    20.07 echo ✅

preg.png
  • Panna_M Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kocyki, pieluszki, ręczniki, śpiworki do łóżka piorę. Kokonu i śpiworka do wózka raczej nie, przynajmniej nie planowałam. Mam wełniane sweterki na takiego maluszka i wyprałam „ręcznie” pozostawiając do osuszenia.

👧 31 👨32
    09.2025 CB 💔 1cs
    Czekamy 💛 10.2026 ⏳
‹‹ 389 390 391 392 393
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ