PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja z położna liczę podobnie. Był 1 stosunek 19ego, dodałyśmy +266 dni i wychodzi równo tak jak z usg 12.10, a z om byłby 8/9.Ninia wrote:Ja też mogę urodzić pod koniec września😜 już powoli mam dosyć. U mnie termin z OM to było 29.09 ale robiłam monitoring owu wiec z lekarzem wiedzieliśmy, że do zaplodnienia doszło dopiero 12 albo 13 stycznia więc termin na 6.10 był liczony zgodnie z datą zapłodnienia i pokrywał się z obrazem USG z I prenatalnych, teraz po wielkości mam termin prognozowany na 29.09 ale wiadomo wiążący już jest ten październikowy.
Meczy mnie oczyszczanie organizmu, dziecko wyraźnie wstawia się bardziej. Obserwuję obniżanie brzucha i swędzenie skóry, jest napięta i wychodzą rozstępy.
Ninia lubi tę wiadomość
-
Mnie też swędzi brzuch, jestem też bardzo zmęczona. Wczoraj spałam w ciągu dnia i dzisiaj też już się kładę. Też częściej chodzę na dwójkę ale jeżeli chodzi o sikanie to woda mi się bardzo zatrzymuje, piję po 3 litry dziennie, a sikam tylko 3-4 razy. Jestem ogólnie jakaś taka rozbita, sprawdziłam temperaturę i 37.2 ale ponoć to norma na tym etapie. W nocy mi gorąco, rozkopuje się i śpię praktycznie na golasa, jak się budzę to zdrowy rozsądek bierze górę i się zakrywam bo nie chciałabym teraz się zaziębić. Mały fika przez większość dnia. We wtorek zdejmuje tejpy, już mam gdzieś ewentualne rozejście mięśni, chcę by już grawitacja zrobiła swoje, brzuch naturalnie był opuszczony, a synek zaczął silniej cisnąć głową i może to przyspieszy całą akcję 😜
*Kinga trzymaj się, na pewno jutro czegoś się dowiesz. A ty chciałaś cc? Przepraszam ale nie pamiętam. Dzidzia już jest duża i silna, ciąża donoszona, na pewno lekarka będzie miała plan.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:23
-
Ninia wrote:Mnie też swędzi brzuch, jestem też bardzo zmęczona. Wczoraj spałam w ciągu dnia i dzisiaj też już się kładę. Też częściej chodzę na dwójkę ale jeżeli chodzi o sikanie to woda mi się bardzo zatrzymuje, piję po 3 litry dziennie, a sikam tylko 3-4 razy. Jestem ogólnie jakaś taka rozbita, sprawdziłam temperaturę i 37.2 ale ponoć to norma na tym etapie. W nocy mi gorąco, rozkopuje się i śpię praktycznie na golasa, jak się budzę to zdrowy rozsądek bierze górę i się zakrywam bo nie chciałabym teraz się zaziębić. Mały fika przez większość dnia. We wtorek zdejmuje tejpy, już mam gdzieś ewentualne rozejście mięśni, chcę by już grawitacja zrobiła swoje, brzuch naturalnie był opuszczony, a synek zaczął silniej cisnąć głową i może to przyspieszy całą akcję 😜
*Kinga trzymaj się, na pewno jutro czegoś się dowiesz. A ty chciałaś cc? Przepraszam ale nie pamiętam. Dzidzia już jest duża i silna, ciąża donoszona, na pewno lekarka będzie miała plan.
Tak zgadza się ja chciałam CC i będę miała. Jutro ewentualnie we wtorek się dowiem dokładnie co i jak. Mam nadzieję że wszystko jest w porządku z moją dzidzią. Trochę się martwię przez to wielowodzie. Do tej pory było wszystko dobrze a tu nagle od 2.09 mówią o jakimś wielowodziu a do tej pory było wszystko dobrze.
Ja też ostatnio częściej się załatwiam, tak jakby organizm się oczyszczał. Sama już nie wiem. Według lekarki w środę będzie 38+1Starania od 01/23
AP-K- 03/2024
09/23 -IUI -❌
01/24 - FET (AZ)-❌
09/24 - FET (AZ)- ❌
10/24 - FET (AZ) - ❌
03/25 - FET (AZ) - ❌
01/26 - ET - (KD) ❤️🍀
6 komórek - 3.1.1❄️ 2.1.2❄️ mrozaczek 🤗
Ona: IO, endo, KIR Bx, amh - 0,52
cross match - 22,4%
allo mlr - 26,7%
Mikrobiom macicy - ✅