Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Sroka wrote:Powiedzcie mi jakie powinny być ostępy między szczepieniami? I jak się zaszczepi później niż zalecane, o np. 2 tygodnie to jakaś tragedia??
I tym sposobem dzisiaj była dopiero druga dawka A Wy już wszystkie trzecią zaszczepiłyście. -
A my drugą jutro, także jest nas więcej!
Mąż jeszcze nie wrócił, a ja... w sumie nudzę się! Nie wierzę,że to pisze!
Mała śpi, a ja poprasowane, posprzątane, no ewentualnie podłogi to mycia, ale tego teraz mi się nie chce.
Siedzę na necie i zamawiam! Zakupy online to zło!
Właśnie, szukam dla Młodej jakieś zabawki w którą mogłaby kopać, bo uwielbia kopać, polecacie coś? -
sroka hihi tez tak mam ze jak Nikus pojdzie spac to buszuje po necie- a co ciekawego zamowilas?
ta kaczka jest fajna- na rehabilitacji Nikus sie taka bawi - faja bo moze byc zarowno do zabawy jak i do kapieli
http://allegro.pl/fisher-price-plywajaca-kaczuszka-75676-sklep-wawa-i5135346232.html
ja zamowilam takie cosik do kapieli bo pewnie bedziemy musiec go w wannie kapac bo do wanienki sie nie miesci i strasznie chlapie
http://allegro.pl/sassy-kapielowi-przyjacie-zabawka-do-kapieli-6m-i5077292566.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 22:47
-
O Boże wpadła szwagierka z mężem, dopiero poszli, masakra. Ona jest w 9 miesiącu ciąży, siedzieli od 19 aż mąż ich delikatnie wyprosil:-) bo Antek śpi od 20:30 więc pewnie po 24 wstanie,a ja jestem dziś cieniutka:-/ no to mam max godzinę spania:-( ale trzyma mnie myśl o jutrzejszym masażu, który dostałam od nich haha, więc wybaczam ten nietakt;-)
Anoolka lubi tę wiadomość
[/url][/url] -
Hello!
Z tymi szczepieniami to powiedzieli mi ostatnio w przychodni ze można szczepić pozniej za to wczesniej nie bardzo
My mamy trzecia dawkę w przyszły piątek i pierwszy raz weźmiemy ta platną. Mój maz ostatnio w pracy się przeciął, musieli go szyć i dostał zastrzyk przeciw tężcowi. Babka powiedziała mu w szpitalu, ze będzie miał dolegliwości takie jak dzieci po szczepieniu. Dziewczynyyyy.... co to się działo w domu, masakra. Połamanych cały chodzil, wszystko go bolało, niedobrze mu bylo. I powiedział ze się nie dziwi, ze Gabrysia po szczepieniach nam ryczała i ze bedziemy ja szczepić tymi na jedno wkłucie Widzicie jak to facet się przekona na własnej skórze to całkiem inna gatka jest
Dowiedziałam się dziś ze moja kumpela jest w ciąży, co prawda to dopiero 6 tydzień ale jest się z czego cieszyć bo dwa lata się starali Nie wiem kiedy dokładnie ma termin gdyż powiedział mi to mój mąż a jak to chłopy nie pomyślał żeby się zapytać
Sroka oj masz racje, zakupy online to zło (nie wliczam zamawiania mm przez Neta)
Wygrałam ostatnio aukcje i kupilam sliczne pantofelki dla mojego Pierdzioszka. Co prawda rozmiar 21 ale myślę ze na lato/jesień będą ok
http://allegro.pl/show_item.php?item=5126474832#thumb/6
I juz się czaję na następne...
sylwia1985, ao12., ataga4, Nelly, rewoppka, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Ja dostałam miesisiączkę miesiąc po tym jak zaczelam dokarmiac mm. Czyli jeszcze karmilam piersią i juz dostalam @. Miałam juz dwa razy @ i powiem wam ze jak ma mieć taki przebieg to może być Jakaś taka lajtowa jest- tzn krótko i na temat Przed ciąża była bolesna i długo trwała bo nawet tydzień.
A i muszę się wam pochwalić, moje dziecko juz szóstą noc budzi się tylko raz w nocy i to nad ranem bo krotko po 4 a zasypia jeszcze przed 19.30 Cud,miód i orzeszkiAnoolka, Nelly, pestka lubią tę wiadomość
-
Ja miałam okres jak mały miał 2,5miesiaca. Do tej pory nie mam i nie wiem kiedy będzie. Zawsze odczuwalam owulacje tak przez 1 - 2 dni, a teraz przez prawie tydzień rwaly mnie jajniki, więc może coś będzie za tydzień. Pierwszy okres był lajtowy, mam nadzieję że tak już zostanie[/url][/url]
-
ataga4 wrote:Ja też miesiączki jeszcze nie miałam.
A 3 dawkę szczepień mamy dopiero po świętach, więc też jesteśmy opóźnieni. Chyba mało które dziecko ma 3 dawki szczepień za sobą (pamiętam że na pewno Jędrek, Zosia, Kubuś, i jeszcze jakieś dziecię mają to na razie z głowy)
My też mamy już 3 dawkę za sobąataga4 lubi tę wiadomość
-
Kakabaka wrote:Mu że szczepieniem mamy spokój do października ufff...
Powiecie mi dziewczyny czy Wy już macie miesiączki? Bo ja jeszcze nie mam i nie wiem czy się martwić czy tylko cieszyć? Jak długo przy kp może nie być?
Ja pierwszy okres miałam jakoś 8 tygodni po porodzie ale my dosyć szybko przeszliśmy na mm.