Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
rewoppka wrote:A ja nie wiem co mam robić z tym rozszerzaniem diety Lekarz też kazał mi już rozszerzać.
Zamówiłam dzisiaj łyżeczki do karmienia ale nie wiem czy będą potrzebne.
Kurde no..! Myślicie że warto teraz czy czekać do 6 m?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 08:28
Bella_Ona, Anoolka, rewoppka lubią tę wiadomość
-
poczwarkah wrote:Właśnie, pestka, jaka książka?
Sylwia, Twój mąż to niezły agregat w każdej kwestii jak widzę To może daj mu jeszcze to - może skorzysta
http://aszdziennik.pl/114547,przelom-w-nauce-przeciwnicy-szczepionek-beda-mogli-sie-odszczepic-i-zarazic-odra-na-zyczenie
a no książka 'Bobas Lubi Wybór' -
Ja też podgrzewam w kąpieli wodnej.
Kurde, przygotowałam dziś Małgosiowi kaszę jaglaną z jabłkiem i mm, ale po trzech łyżeczkach pogardziła, bo była niewyspana i nic jej się w ogóle nie podobało.
Może następnym razem zje, bo przygotowywanie zajęło mi pół godziny -
nick nieaktualny
-
My dziewczynki właśnie dziś skończyłyśmy, dokładnie moja Zosia skończyła, 5 miesięcy!!!
Zaczynamy 6 miesiąc i w związku z tym mam pytanie do was. Czy wasze dzieciaki są też takie mega aktywne. Moja od momentu wstania wierzga jak koń, kopie nogami, prostuje je, obraca się na jeden i drugi bok i bez przerwy próbuje siadać, już nawet jej nie zabraniam, bo ona tylko chwyci palca już siedzi, masakra. w leżaczku już nie wytrzymuje tyle, co wcześniej, wygina się, próbuje obracać, a na przewijaku nie mogę jej spuścić z oka, bo tak się gimnastykuje. Teraz mamy etap oglądania swoich stóp, za chwilę będzie je brała do buzi, tak robił mój syn, przesłodki widok:) I tak jak u was moja Zosia zaczyna piszczeć. Świetne te wasze filmiki na fb, mnie jeszcze nie udało się jej nagrać.tofirus, pestka, ataga4, paaolka, ao12., rewoppka, MOI, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Kochane jak spędzacie dzień ze swoimi dzieciaczkami?
Jesteście przy nich ciągle i się z nimi bawicie?
Czy pozwalacie się samym bawić.
Moja Ala nie chce się sama bawić i straszna maruda się z niej zrobiła i nic w domy nie mogę zrobić bo co rusz to płacze. Leżaczek nie, mata nie, przewijak nie, ręce nie ehhh.... -
To super że kupa była. Ja też jestem spokojniejsza jak Agata robi codziennie. A czasem nawet 3x dziennie i zazwyczaj tak do 12 potem same siuski i tak prawie codzień. Dziś była pobudka 5 razem z tatą a ja padam. Ledwo do siebie doszłam. Chyba zacznę Mała poznien kłaść niż o 19
-
poczwarkah wrote:Sylwia - profesor Majewskiej już całkowicie odjechał peron... Moim zdaniem kobieta się kwalifikuje na obserwację psychiatryczną.
Czytałaś to? http://wolna-polska.pl/wiadomosci/bojkot-proszczepiennej-propagandy-prof-maria-majewska-2015-03
To dobre, ona sama sobie zaprzecza. Pisze, że choroby na które się szczepi są w dzisiejszych czasach łagodne, albo w ogóle już ich nie ma ????????????????????????? halo halo, a dlaczego ich nie ma????????????????????? bo zostały wykluczone przez szczepieniaAnoolka, pestka lubią tę wiadomość
[/url][/url] -
rewoppka wrote:A ja nie wiem co mam robić z tym rozszerzaniem diety Lekarz też kazał mi już rozszerzać.
Zamówiłam dzisiaj łyżeczki do karmienia ale nie wiem czy będą potrzebne.
Kurde no..! Myślicie że warto teraz czy czekać do 6 m?
Wiesz każdy ma swoje zdanie, ale moja siostra rozszerzała po 4 miesiącu i jest bardzo zadowolona, mała je wszystko Koleżanka znowu uparła się, że dopiero od 6 miesiąca i teraz żałuje. Sama tak powiedziała, bo potem dziecko już jest "mądrzejsze" i nie zawsze chce jeść coś nowego. Wiadomo każde dziecko jest inne, ale już tak pomimo wszystko - to świetna frajda dawać dziecku coś innego do jedzenia niż tylko mleko i patrzeć ja mu smakuje, jak sobie radzi z nową konsystencjąSisilla, rewoppka, Anoolka, pestka, ao12. lubią tę wiadomość
[/url][/url] -
Antek przez 3 dni pluł robiąc takie brrrrr wargami, potem zapomniał, ale za to zaczął piszczeć, a dziś jest na zmianę plucie i piszczenie - niesamowite. A jak coś mi tłumaczył dziś z bujaczka, jak jadłam śniadanie - super:-) Antek jest jednym z młodszych dzieciaczków na forum, dlatego czytam wasze wpisy z ciekawością i widzę, że on też jest mega aktywny, jak wasze dzieci i to mnie bardzo cieszy - że nie zostajemy w tyle haha Za ok 2 tygodnie uderzamy na basen, zapisałam małego na zajęcia - jestem mega ciekawa jak to będzie:-)
Aha jutro o 12 mam MASAŻ!!!!!!!!! Będzie cudownie
Może faktycznie spróbujemy dziś jeszcze z marchewką. Po prostu pomyślałam, że zrobić mu przerwę po pierwszej porcji i dać dopiero jutro. Ale skoro mówicie, że dajecie codziennie, to przecież mu nie zaszkodzi
Idę coś porobić, bo Antek z dziadkiem już 1,5 godziny na spacerze, a ja tylko serial i komputer, a pewnie za jakieś 30 - 40 min wrócą.rewoppka, Anoolka, ataga4, Kakabaka lubią tę wiadomość
[/url][/url]