Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie jest okej, nawet lepiej niż przed porodem. Po szwach nie ma śladu.
My dziś po szczepieniu, trochę lamentu było ale jest wszystko okej. Ja wróciłam o 18 z zakupów a tu Mała śpi. teraz siedzę i czekam aż się obudzi bo chce ją wykąpać. Już 4 dni nie widziała wody bo właśnie kolo 18 zasypia mi ale dziś juz chce ją wykąpać. W ogóle myślałam czy jej nie kąpać rano, ale boje się że zaburzy jej to rytm Dnia.
Jutro ma być piękna pogoda. Aż się Wisony nie umiem doczekać. -
Sroka wrote:Ciup Młoda śpi dalej. Chyba dzisiaj znowu nici z kąpania :o zasnęła na dobre. A trudno nic jej się nie stanie
Jejciu.... zazdrosc! Moj jest szybki, on szybko zasnie, szybko sie obudzi, nie chce zebym sie nudzila dba o to zebym miala zajety w 100% czas, a szkoda -
ataga4 wrote:Ja też miesiączki jeszcze nie miałam.
A 3 dawkę szczepień mamy dopiero po świętach, więc też jesteśmy opóźnieni. Chyba mało które dziecko ma 3 dawki szczepień za sobą (pamiętam że na pewno Jędrek, Zosia, Kubuś, i jeszcze jakieś dziecię mają to na razie z głowy) -
Sroka wrote:Ciup Młoda śpi dalej. Chyba dzisiaj znowu nici z kąpania :o zasnęła na dobre. A trudno nic jej się nie stanie
Jak ja ci zazdroszczę, moja Zosia nie śpi do teraz, próbowałam ją uśpić przy cycusiu ale zapomnij, najadła się a teraz wierzga nogami w wyrku, ehhh a ja tak marzę o wolnym wieczorze -
Nikus spi a ja ogladam mali giganci tesciowka przed chwila byal to pojechalam jej rowno po jej synusiu !!!! na koniec powiedzialam ze jak tak dalej bedzie to nie wyobrazam sobie bycia dalej z nim i ze wyprowadze sie z dzieckiem a ona na to ,, zebym tego nie robila zebym poczekala az znajdzie prace bo wtedy sie zmieni bo ze brak pracy go przytlacza ,, zobaczymy jesli znajdzie prace i sie nie zmieni to postanowilam ze odchodze i juz !!!!
ale mi ulzylo a mina tesciowki bezcennaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 21:10
poczwarkah, Sroka, Sisilla, Anoolka, ao12., letty, rewoppka, pestka, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
Bella_Ona wrote:Jejciu.... zazdrosc! Moj jest szybki, on szybko zasnie, szybko sie obudzi, nie chce zebym sie nudzila dba o to zebym miala zajety w 100% czas, a szkoda
A mnie zaś coś trzyma. Kaszel tym razem suxhy i śpiki w nosie. Nie chce zeby Mała coś ze mnie zlapala bo pp szczepieniu wiadomo jak jest. -
sylwia1985 wrote:Nikus spi a ja ogladam mali giganci tesciowka przed chwila byal to pojechalam jej rowno po jej synusiu !!!! na koniec powiedzialam ze jak tak dalej bedzie to nie wyobrazam sobie bycia dalej z nim i ze wyprowadze sie z dzieckiem a ona na to ,, zebym tego nie robila zebym poczekala az znajdzie prace bo wtedy sie zmieni bo ze brak pracy go przytlacza ,, zobaczymy jesli znajdzie prace i sie nie zmieni to postanowilam ze odchodze i juz !!!!
ale mi ulzylo a mina tesciowki bezcennasylwia1985, ao12., pestka lubią tę wiadomość
-
Sisilla wrote:Ja też jeszcze bez okresu, kurde zapomniałam jak to jest go mieć
-
Kocham moją Agate! Matka może bujac nosić. A weź jej włącz karuzele na 20min i zasnęła sama. Ahh chyba się na słuchała że mnie kręgosłup boli
Aa dziś na szczepieniu waga 7500g i obwód głowy 42. Co do długości nie wiem bo nie zdążyliśmy zmierzyć ;c -
Pojedzmy do galerii kupie sobie fajna torebkę w witchenie w promocji - efekt: 2x body, spodenki, zabawka, smoczki, do torebki nie dotarłam haha:-) a i ciacho w kawiarni:-)
@ numer dwa witam cięsylwia1985, rewoppka, pestka lubią tę wiadomość
[/url][/url] -
poczwarkah wrote:Też nie ma okresu i podejrzewam że jeszcze długo nie będę mieć Bo karmię strasznie często ostatnio. Bo Witu jak był noworodkiem to jadł jakieś 40 minut (po 20 minut z każdej piersi), ale co 3h. A teraz je 5 minut z jednej, ale za to co 1,5-2h...
U mnie jeśli chodzi o seks to jest w miarę ok, chociaż też czuję trochę kłucie na początku Ale szybko przechodzi na szczęście.
[/url][/url] -
sylwia1985 wrote:witaj w klubie dlatego ja unikam serduchowania jak ognia bo mam wrazenie ze zaraz popekam - mam dolegliwosc nietrzymania moczu - tak troszeczke no ale dla mnie krepujace i caly czas chodze we wkladkach ale 30 ide do innego gina- babeczki wiec sie zapytam co robic z tym
ćwicz mięśnie kegla, działa na 100% ja po porodzie też nagle nietrzymanie moczu i tak napiszę brzydko... czarna dziura, lekarz mi zalecił ćwiczyć i czarnej dziury już nie ma -
nick nieaktualnySisilla wrote:Ja też jeszcze bez okresu, kurde zapomniałam jak to jest go mieć
Ja dostałam @ 4 miesiące po porodzie... szybko... myślałam, że dłużej będzie trwała moja wolność a teraz spóźnia mi się tydzień, ale na pewno przez hormony co nie?
Moja Niunia już po 3 dawce szczepionki, waga 6200, urodzona 1 października
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 22:26