Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dostalam od męża piękny kwiatek w doniczce
A tak w ogóle to mężuś dziś cudownie wyzdrowiał
ale to pewnie dlatego że podczas swojej "choroby" musiał sprzatać, gotować bo ja sie caly czas zajmowalam małym, no i nie pozwolilam mu się napić piwa wiec pewnie nie opłacało mu się być chorym
Nelly, MOI, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
akurat jak wychodzilam z Nikusiem do kosciola to w drzwiach pojawil sie moj marnotrawny maz z rozyczka i poszlismy razem we 3 do kosciola - Nikus nie spal tylko sluchal i patrzyl to raz na mnie a raz na meza i sie usmiechal - ale to slodkie bylo
Przed chwila byl brat meza i przyniosl bukiet tulipanow i sliwki w czekoladzie- kurcze ale mnie zaskoczyl- fajnie a mozemu mezowi mina zbladla ze on tak skromnie dla swojej zonki a jego brat tak porzadnie
powiedzial ze jutro po rehabilitacji wstapimy do rossmana i ze moge sobie kupic to co mi sie spodobaa ze konczy mi sie szampon i maska do wlosow to skorzystam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 17:25
-
Nutella wrote:o mnie mąż zapomniał
nie pierwszy raz... na szczęście dostałam kwiatki od taty.
Byliśmy z Ala na basenie;) średnio jej się podobało ale może dlatego że mój mąż z nią wchodził do wody a ona go rzadko widzi... -
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:sprzedawalabys rzeczy po maluszku? ja mysle o allegro ze wystawie ciuszki tak jak robia ale musze fotki porobic najpierw
Ewelka91 -
sylwia1985 wrote:sprzedawalabys rzeczy po maluszku? ja mysle o allegro ze wystawie ciuszki tak jak robia ale musze fotki porobic najpierw
Ewelka91 -
nick nieaktualnypoczwarkah wrote:Anoolka, ja też tak myślałam że będzie z Witem, ale on nawet w swoim najgorszym okresie, kiedy tylko wył i nic poza tym, w kościele akurat dobrze spał
Może spróbuj po prostu raz? A jak nie wyjdzie to po prostu wyjdziesz
-
A my nie chodzimy do kościoła;-)
Antek wczoraj zrobił 1 kupkę, a to był dzień bez marchewki, jadł przez dwa poprzednie. A dziś nie ma wcale, jest marudny, ale to raczej zęby niż brzuch, bo ładnie pruta. Dziś zjadł troszkę zupki jarzynowej z hippa. Mam nadzieję że wszystko jest ok z brzuszkiem:-/[/url]
[/url]
-
Dziewczyny bo za 3-4 tyg chce iść z Mała na basen. Podacie mi linka do tej aukcji gdzie kupiłyście baby swimmer? I czym się kierować przy kupnie.
po za tym, jakie uwagi co do basenu i co ze sobą zabrać? I jakie pieluszki z tej okazji kupić? -
Anoolka wrote:Tu nie chodzi o kościół tylko o całokształt. Ja nie mogę z nim nigdzie wyjść, nawet na kawę do sąsiadki :/On na macie wytrzymuje góra 5 min a trzymany na ręku 1 lub 2 min. No chyba że się z nim chodzi to wtedy jest szczęśliwy. W kwietniu lub maju mąż będzie jechał w delegację więc ja z małym będę musiala jeździć do lekarza busami i aż mnie ciary przechodzą na myśl że będzie wrzeszczał w tym busie
Moja Ala ma tak samo... Całym dniami chodzę po mieszkaniu i śpiewam żeby ją czymś zająćZazdroszczę mamom, których pociechy pobawią się 30 min ma macie:(
-
Nutella wrote:Moja Ala ma tak samo... Całym dniami chodzę po mieszkaniu i śpiewam żeby ją czymś zająć
Zazdroszczę mamom, których pociechy pobawią się 30 min ma macie:(
tylko na rekach szczesliwy ale ilez mozna nosic takiego klocka - juz kregoslup wysiada a tesciowka przylazla i mowi ,, biedactwo nikt cie nie chce nosic ,, juz mialam na koncu jezyka ,, no to nos go sama ,, ale sie powstrzymalam bo ona mysli ze to takie proste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 21:50
-
Sroka wrote:Dziewczyny bo za 3-4 tyg chce iść z Mała na basen. Podacie mi linka do tej aukcji gdzie kupiłyście baby swimmer? I czym się kierować przy kupnie.
po za tym, jakie uwagi co do basenu i co ze sobą zabrać? I jakie pieluszki z tej okazji kupić?
Ja kupiłam tutaj http://allegro.pl/baby-swimmer-kolko-kolnierz-plywania-dla-niemowlat-i4941140467.html Wzięłam to mniejsze ale jakbym teraz miała kupić to wybrałabym to drugieCo do basenu to nie pomogę bo jak na razie byliśmy tylko raz w jacuzzi i korzystaliśmy z pieluszek do pływania Huggies.