X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na foto relacje i przepis na tort ;)

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostalam od męża piękny kwiatek w doniczce :) A tak w ogóle to mężuś dziś cudownie wyzdrowiał ;) ale to pewnie dlatego że podczas swojej "choroby" musiał sprzatać, gotować bo ja sie caly czas zajmowalam małym, no i nie pozwolilam mu się napić piwa wiec pewnie nie opłacało mu się być chorym ;)

Nelly, MOI, Kakabaka lubią tę wiadomość

• ewcia91 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę ostatnio nad otwarciem internetowego sklepu z artykułami dziecięcymi myślicie że miało by to sen?

Ewelka91
  • Nutella Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mnie mąż zapomniał:/ nie pierwszy raz... na szczęście dostałam kwiatki od taty.

Byliśmy z Ala na basenie;) średnio jej się podobało ale może dlatego że mój mąż z nią wchodził do wody a ona go rzadko widzi...

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akurat jak wychodzilam z Nikusiem do kosciola to w drzwiach pojawil sie moj marnotrawny maz z rozyczka i poszlismy razem we 3 do kosciola - Nikus nie spal tylko sluchal i patrzyl to raz na mnie a raz na meza i sie usmiechal - ale to slodkie bylo

Przed chwila byl brat meza i przyniosl bukiet tulipanow i sliwki w czekoladzie- kurcze ale mnie zaskoczyl- fajnie a mozemu mezowi mina zbladla ze on tak skromnie dla swojej zonki a jego brat tak porzadnie :)

powiedzial ze jutro po rehabilitacji wstapimy do rossmana i ze moge sobie kupic to co mi sie spodoba :) a ze konczy mi sie szampon i maska do wlosow to skorzystam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 17:25

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutella wrote:
    o mnie mąż zapomniał:/ nie pierwszy raz... na szczęście dostałam kwiatki od taty.

Byliśmy z Ala na basenie;) średnio jej się podobało ale może dlatego że mój mąż z nią wchodził do wody a ona go rzadko widzi...
    moj Nikus za to strasznie sie cieszy jak go maz wezmie bo nie czesto to robi ale az sie serce kraja jak maly lgnie do niego tak jakby chcial powiedziec tato zainteresuj sie mna

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia91 wrote:
    myślę ostatnio nad otwarciem internetowego sklepu z artykułami dziecięcymi myślicie że miało by to sen?
    sprzedawalabys rzeczy po maluszku? ja mysle o allegro ze wystawie ciuszki tak jak robia ale musze fotki porobic najpierw

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytam że chodzicie z maluchami do kościoła to mam ochotę sobie włosy powyrywać z zazdrości :/ Jak ja bym poszła z Filipem to może góra z 5 min by wytrzymał i by takiego rabanu narobił że hoho :/

• poczwarkah Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka, ja też tak myślałam że będzie z Witem, ale on nawet w swoim najgorszym okresie, kiedy tylko wył i nic poza tym, w kościele akurat dobrze spał :) Może spróbuj po prostu raz? A jak nie wyjdzie to po prostu wyjdziesz :)

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    sprzedawalabys rzeczy po maluszku? ja mysle o allegro ze wystawie ciuszki tak jak robia ale musze fotki porobic najpierw
    też a jeśli dobrze pójdzie to kupowc i sprzedawac albo używane albo nowe ubranka ale bardzoej myśle nad akcesoriami butelki smoczki kocyki podgrzewacze itd.

Ewelka91
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    też a jeśli dobrze pójdzie to kupowc i sprzedawac albo używane albo nowe ubranka ale bardzoej myśle nad akcesoriami butelki smoczki kocyki podgrzewacze itd.

Ewelka91
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah wrote:
    Anoolka, ja też tak myślałam że będzie z Witem, ale on nawet w swoim najgorszym okresie, kiedy tylko wył i nic poza tym, w kościele akurat dobrze spał :) Może spróbuj po prostu raz? A jak nie wyjdzie to po prostu wyjdziesz :)
    Tu nie chodzi o kościół tylko o całokształt. Ja nie mogę z nim nigdzie wyjść, nawet na kawę do sąsiadki :/On na macie wytrzymuje góra 5 min a trzymany na ręku 1 lub 2 min. No chyba że się z nim chodzi to wtedy jest szczęśliwy. W kwietniu lub maju mąż będzie jechał w delegację więc ja z małym będę musiala jeździć do lekarza busami i aż mnie ciary przechodzą na myśl że będzie wrzeszczał w tym busie :(

• KasiaMJ Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my nie chodzimy do kościoła;-)

Antek wczoraj zrobił 1 kupkę, a to był dzień bez marchewki, jadł przez dwa poprzednie. A dziś nie ma wcale, jest marudny, ale to raczej zęby niż brzuch, bo ładnie pruta. Dziś zjadł troszkę zupki jarzynowej z hippa. Mam nadzieję że wszystko jest ok z brzuszkiem:-/

zrz6sg18nurk8eki.png[/url]23b4270bd76f9de3.png[/url]
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cala nasza trójka zasnęła po 17. Teraz wstaliśmy i będziemy kąpać Małą. Ale co dalej z jej snem to Pan jeden wie! Boje się że się wyspała i będzie armagedon.

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikus zasnal- pora na chwile relaxu przed komputerem :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mission compled! Udało się zasnąć bez armagedonu;)
    ciekawe do której mi jutro pośpi;)

Kakabaka lubi tę wiadomość

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bo za 3-4 tyg chce iść z Mała na basen. Podacie mi linka do tej aukcji gdzie kupiłyście baby swimmer? I czym się kierować przy kupnie.
    po za tym, jakie uwagi co do basenu i co ze sobą zabrać? I jakie pieluszki z tej okazji kupić?

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Nutella Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Tu nie chodzi o kościół tylko o całokształt. Ja nie mogę z nim nigdzie wyjść, nawet na kawę do sąsiadki :/On na macie wytrzymuje góra 5 min a trzymany na ręku 1 lub 2 min. No chyba że się z nim chodzi to wtedy jest szczęśliwy. W kwietniu lub maju mąż będzie jechał w delegację więc ja z małym będę musiala jeździć do lekarza busami i aż mnie ciary przechodzą na myśl że będzie wrzeszczał w tym busie :(

Moja Ala ma tak samo... Całym dniami chodzę po mieszkaniu i śpiewam żeby ją czymś zająć:/ Zazdroszczę mamom, których pociechy pobawią się 30 min ma macie:(

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutella wrote:
    Moja Ala ma tak samo... Całym dniami chodzę po mieszkaniu i śpiewam żeby ją czymś zająć:/ Zazdroszczę mamom, których pociechy pobawią się 30 min ma macie:(
    to widze ze nie tylko ja tak mam- nie polezy sam na macie, na bujaku nawet przez 10 minut bo zaraz wrzask jak mnie nie iwidzi- dzisiaj zamontowalam mu nowa mate ale polezal chwile i w ryk :/ tylko na rekach szczesliwy ale ilez mozna nosic takiego klocka - juz kregoslup wysiada a tesciowka przylazla i mowi ,, biedactwo nikt cie nie chce nosic ,, juz mialam na koncu jezyka ,, no to nos go sama ,, ale sie powstrzymalam bo ona mysli ze to takie proste

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 21:50

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Dziewczyny bo za 3-4 tyg chce iść z Mała na basen. Podacie mi linka do tej aukcji gdzie kupiłyście baby swimmer? I czym się kierować przy kupnie.
    po za tym, jakie uwagi co do basenu i co ze sobą zabrać? I jakie pieluszki z tej okazji kupić?

Ja kupiłam tutaj http://allegro.pl/baby-swimmer-kolko-kolnierz-plywania-dla-niemowlat-i4941140467.html Wzięłam to mniejsze ale jakbym teraz miała kupić to wybrałabym to drugie ;) Co do basenu to nie pomogę bo jak na razie byliśmy tylko raz w jacuzzi i korzystaliśmy z pieluszek do pływania Huggies.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
‹‹ 1335 1336 1337 1338 1339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ