Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dostalam od męża piękny kwiatek w doniczce A tak w ogóle to mężuś dziś cudownie wyzdrowiał ale to pewnie dlatego że podczas swojej "choroby" musiał sprzatać, gotować bo ja sie caly czas zajmowalam małym, no i nie pozwolilam mu się napić piwa wiec pewnie nie opłacało mu się być chorym
Nelly, MOI, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
akurat jak wychodzilam z Nikusiem do kosciola to w drzwiach pojawil sie moj marnotrawny maz z rozyczka i poszlismy razem we 3 do kosciola - Nikus nie spal tylko sluchal i patrzyl to raz na mnie a raz na meza i sie usmiechal - ale to slodkie bylo
Przed chwila byl brat meza i przyniosl bukiet tulipanow i sliwki w czekoladzie- kurcze ale mnie zaskoczyl- fajnie a mozemu mezowi mina zbladla ze on tak skromnie dla swojej zonki a jego brat tak porzadnie
powiedzial ze jutro po rehabilitacji wstapimy do rossmana i ze moge sobie kupic to co mi sie spodoba a ze konczy mi sie szampon i maska do wlosow to skorzystamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 17:25
-
Nutella wrote:o mnie mąż zapomniał nie pierwszy raz... na szczęście dostałam kwiatki od taty.
Byliśmy z Ala na basenie;) średnio jej się podobało ale może dlatego że mój mąż z nią wchodził do wody a ona go rzadko widzi... -
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:sprzedawalabys rzeczy po maluszku? ja mysle o allegro ze wystawie ciuszki tak jak robia ale musze fotki porobic najpierw
Ewelka91 -
sylwia1985 wrote:sprzedawalabys rzeczy po maluszku? ja mysle o allegro ze wystawie ciuszki tak jak robia ale musze fotki porobic najpierw
Ewelka91 -
nick nieaktualnypoczwarkah wrote:Anoolka, ja też tak myślałam że będzie z Witem, ale on nawet w swoim najgorszym okresie, kiedy tylko wył i nic poza tym, w kościele akurat dobrze spał Może spróbuj po prostu raz? A jak nie wyjdzie to po prostu wyjdziesz
-
A my nie chodzimy do kościoła;-)
Antek wczoraj zrobił 1 kupkę, a to był dzień bez marchewki, jadł przez dwa poprzednie. A dziś nie ma wcale, jest marudny, ale to raczej zęby niż brzuch, bo ładnie pruta. Dziś zjadł troszkę zupki jarzynowej z hippa. Mam nadzieję że wszystko jest ok z brzuszkiem:-/[/url][/url] -
Dziewczyny bo za 3-4 tyg chce iść z Mała na basen. Podacie mi linka do tej aukcji gdzie kupiłyście baby swimmer? I czym się kierować przy kupnie.
po za tym, jakie uwagi co do basenu i co ze sobą zabrać? I jakie pieluszki z tej okazji kupić? -
Anoolka wrote:Tu nie chodzi o kościół tylko o całokształt. Ja nie mogę z nim nigdzie wyjść, nawet na kawę do sąsiadki :/On na macie wytrzymuje góra 5 min a trzymany na ręku 1 lub 2 min. No chyba że się z nim chodzi to wtedy jest szczęśliwy. W kwietniu lub maju mąż będzie jechał w delegację więc ja z małym będę musiala jeździć do lekarza busami i aż mnie ciary przechodzą na myśl że będzie wrzeszczał w tym busie
Moja Ala ma tak samo... Całym dniami chodzę po mieszkaniu i śpiewam żeby ją czymś zająć Zazdroszczę mamom, których pociechy pobawią się 30 min ma macie:( -
Nutella wrote:Moja Ala ma tak samo... Całym dniami chodzę po mieszkaniu i śpiewam żeby ją czymś zająć Zazdroszczę mamom, których pociechy pobawią się 30 min ma macie:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 21:50
-
Sroka wrote:Dziewczyny bo za 3-4 tyg chce iść z Mała na basen. Podacie mi linka do tej aukcji gdzie kupiłyście baby swimmer? I czym się kierować przy kupnie.
po za tym, jakie uwagi co do basenu i co ze sobą zabrać? I jakie pieluszki z tej okazji kupić?
Ja kupiłam tutaj http://allegro.pl/baby-swimmer-kolko-kolnierz-plywania-dla-niemowlat-i4941140467.html Wzięłam to mniejsze ale jakbym teraz miała kupić to wybrałabym to drugie Co do basenu to nie pomogę bo jak na razie byliśmy tylko raz w jacuzzi i korzystaliśmy z pieluszek do pływania Huggies.