X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • letty Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    O matko to współczuję,ja miałam 5 szwów które kończą się na posladku (po nacięciu pękłam) i jak czasem siedzę to mnie boli.

Nie było tak źle :) szycie trochę bolało a poźniej bez środków przeciwbólowych.

To Ty pękłaś w tym najgorszym punkcie... mnie aż tam nie poleciało, tylko w górę

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona napisała:
    A ja po cesarce ciagle odczuwam dyskomfort w brzuchu, tak pomiedzy blizna a pempkiem (taki dIwny rodzaj bolu), a tak to tez nic zupelnie.

Ja z kolei mam trochę zdrętwiałe miejsce gdzie jest szef... dziwne uczucie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 22:32

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bylam nacinana az po sam odbyt:( najbardziej boli kolo odbytu jak dotkne to czuje guleczke tak gdzie konczylo sie szycie i byla najwieksza petla z nici i jak sie wyprozniam to czuje jakby zaraz mialo peknac wiec jest delikatniejsze

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    kakabaka Ty 6w1 szczepiłaś? :)
    Si, plus pneumokoki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 05:34

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prawie 2 miesiącach, zjadłam dziś 1 jajko... Trzymajcie kciukasy żeby nie było sensacji!!!

MOI, Sisilla, pestka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Po prawie 2 miesiącach, zjadłam dziś 1 jajko... Trzymajcie kciukasy żeby nie było sensacji!!!
    Ja od kilku dni już jem i jak na razie jest ok :)

ataga4, MOI, pestka lubią tę wiadomość

• Pauletta Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli ta skorka dolna u wejscia do pochwy. Czasami ma, wrazenie ze mi peknie. Wkurza mnie to bo przyjemnosc srednia :-(

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien doberek - piekna pogoda u mnie wiec wybieram sie dzisiaj do kosciola z malym - zobaczymy czy bedzie spokojny

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od rana cichy dzień. Wstałam a mąż na kanapie spał. jak zapytałam czemu to ponoć się budził co 5min i chciał odespaodespać. Wstałam wiec i zrobiłam zajebiste śniadanie. W trakcie usłyszałam to zimne tam to teZ i bla bla. Już się odechciało. Potem że jestem jakaś bez życia i że to ostatnio tylko on się dzieckiem zajmuje a musi się do egzaminu uczyć. Bla bla. Jaka ja jestem czasem naiwna.. Myślałam że to będzie fajny dzień. Teraz leżę i rycze w łóżku bo przecież on się tak zajmuje non stop daieckiem że nawet mi nic nie kupił. Bo kiedy kobieto?! Kurwa.. a mówią że dla chcącego nic trudnego.
    Czasem się czuje jakbym miala być mu wdzieczna za to że jest i daje kase a Ty babo sprzątaj gotuj prasuj i badz z dzieckiem iii nie pyskuj!
    Ahh sorry że taki wywód ale musialam to wyrzucić z siebie.

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo wlasnie dzisiaj Dzien Kobiet - a mojego nie ma :(

sroka nie przejmuj sie - faceci tacy sa - nic nie doceniaja bo uwazaja ze im sie cos nalezy np snaidanie - ja zawsze robie sniadanie kiedy moj jeszcze slodko spi a potem go budze na gotowe a i tak zawsze slysze ze a czemu nie dalas tego czy tamtego

ps. wy chodzicie z maluchami do kosciola - bierzecie ze soba- ja zaraz ide pierwszy raz od chrztu i mam obawy ale zobaczymy moze pod bedziemy bo sliczne sloneczko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 11:18

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • KasiaMJ Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do śniadania, to mąż mi robi codziennie. Dziewczyny nie bądźcie głupie, nie dajcie sobie wejść na głowę. Pewnie ze super jest razem zjeść pyszne śniadanko, ale nie z takim niewdziecznym chlopczykiem. Facet musi doceniać kobietę i to okazywać. Wiem, że to brzmi jak banał, ale sama łapie się na tym, że czasem wole coś zrobić sama, a nie czekać i przypominać żeby to On zrobił. Ale potem sobie tłumacze, że to się na mnie odbije. Nie można tak, lepiej zaczekać ale nie odpuszczac.

Kobieto nie rycz w sypialni tylko powiedz mu o co chodzi, bo on i tak się nie zorientuje sam:-) Glowa do góry!!! Dziś piękny dzień, szkoda płakać:-)

Anoolka lubi tę wiadomość

zrz6sg18nurk8eki.png[/url]23b4270bd76f9de3.png[/url]
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia masz rację wyrzygałam mu że myślałam że to będzie fajny dzień, że specjalnie to śniadanie dla nas a tu taki cyrk. Że nawet zdechłego kwiatka nie dostałam i widocznie tyle dla niego jestem warta że najważniejsze że jestem i sama wszystko robie bo jak o coś poproszę to jest zaraz hasło że zrzędzę.

To wziął z tego wszystkiego auto i powiedział że jedzie na myjnie.

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może po drodze jakiś prezencik kupi no i przynajmniej auto bedzie czyste:) ja w to nasze święto też siedze sama w domu z dziecmi i raczej wątpię że m będzie o mnie pamiętał on twierdzi że to jest bez sensu ;/

Ewelka91
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie przejmujcie się, mój m nie celebruje Dnia Kobiet (tak samo jak Walentynek), ja już do tego przywyklam, i nie rusza mnie to "święto" :-)

• Sroka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przywiózł faktycznie kwiaty. Buziak był a 25min później: ty ostatnio jesteś nie do zniesienia. Zastanów się nad sobą i Twoim zachowaniem... aż się odechciewa.

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzień faktycznie piękny dziś! Właśnie wróciłam z kościoła, byłam sama, K został z M :-) Ale były 2 wózki - gondole z takimi maluchami jak nasze :-) jedno bylo mega grzeczne a drugie troszkę mniej, ale obyło się bez placzu :-) młody prawie śpi, biorę sie za obiad. A m pojechał umyć auto :-D

• Nelly Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zawsze chodzimy razem do kościoła, Magda część mszy prześpi, pozostałą część bujamy. Płaczu nigdy nie było.

Wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich z okazji Dnia Kobiet! Bądźcie szczęśliwe, doceniane i pełne życia, a maluchy niech Wam sprawiają każdego dnia wiele radości!

ataga4, Sisilla, Anoolka, paaolka lubią tę wiadomość

km5svcqg6fuae1xg.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly wrote:
    My zawsze chodzimy razem do kościoła, Magda część mszy prześpi, pozostałą część bujamy. Płaczu nigdy nie było.

Nelly, pisałaś kiedyś że Magda je co 1,5-2h, rozumiem ze karmisz ją, ubierasz i idziecie do kościoła? czy jak? A co w sytuacji gdy pora jedzenia nie zbiegnie się w czasie z porą mszy?

• tofirus Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już wróciłyśmy z kościoła. Młoda całą mszę "zwiedzała", zasnęła dopiero jak wracałyśmy i śpi już godzinę w wózku :)

Dziś same celebrujemy Dzień Kobiet, bo mąż pojechał na narty na Słowację, żeby godnie zakończyć sezon. No ale przed wyjazdem dostałyśmy z Małgosią prezenty, więc jest mu wybaczone ;)

Wczoraj upiekłam swój pierwszy w życiu tort na urodziny dla męża, bo dziś wieczorem mają przyjść teściowie i szwagier z narzeczoną. Już nie mogę się doczekać jak rozkroję, bo jestem ciekawa jaki wyszedł.

MOI, Sisilla, Sroka lubią tę wiadomość

le5adb4.png
    ud81ifo.png
    iiysvvj.png
  • Nelly Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Nelly, pisałaś kiedyś że Magda je co 1,5-2h, rozumiem ze karmisz ją, ubierasz i idziecie do kościoła? czy jak? A co w sytuacji gdy pora jedzenia nie zbiegnie się w czasie z porą mszy?
    Magda zawsze ma 30-50 min. drzemkę między 9 a 11, do kościoła chodzimy na 9:30, więc wiadomo, że chwilę nam pośpi. Oczywiście tuż przed wyjściem i zaraz po powrocie ją karmię. Ma 2-godzinną przerwę, zwykle wytrzymuje, a jeśli chwilę po drodze pomarudzi, to też tragedii nie ma.
    Ciekawe, że jak jesteśmy w domu, to co chwilę domaga się karmienia, a jak gdzieś wychodzimy albo mamy gości, to nawet 3 godziny potrafi wytrzymać bez jedzenia i bez płaczu.

Sroka lubi tę wiadomość

km5svcqg6fuae1xg.png
‹‹ 1334 1335 1336 1337 1338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ