Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ewcia91 wrote:U nas tez ładnie jeśli nie będzie wiało to wyprobujemy spacerowke tylko ze jest jeszcze 1 minus jak ja daje na leżąco to nóżki idą do góry trochę tak dziwnie może mu być nie wygodnie
-
ewcia91 wrote:Mój też się nie mieści ale spacerowke mamy mało zabudowana i boję się że będzie mu wiało ... Ale z tego co czytam to tylko ja z gór i u nas jeszcze śnieg wiec zimno i wieje
Ewcia, ja też z gór i to ze skalnego Podhala Ale w spacerówce śmigamy już miesiąc, ale Młoda zahartowana na sankach -
Nutella wrote:A ja dzisiaj bez wózka i idziemy z Alą na spacer w nosidle
Znów będę atrakcją dzielnicy;p
Mnie ostatnio starsza pani na spacerku z 4mies wnusia zapytala czy wygodne sa "takie szeleczki"Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 09:54
paaolka, Anoolka lubią tę wiadomość
-
ewcia91 wrote:Mój też się nie mieści ale spacerowke mamy mało zabudowana i boję się że będzie mu wiało ... Ale z tego co czytam to tylko ja z gór i u nas jeszcze śnieg wiec zimno i wieje
Nasza spacerówka znowu ma taką budę, że jak rozłożę ją na maksa to Lilki wgl nie widać, wystają same buty.. a jak dołożę do tego jeszcze nakładkę na nogi to jest lepiej zakryta niż w gondoli.. ale mam nadzieję, że nie będę zmuszona przez pogodę aż tak zakrywać małej Dzisiaj widzę, że jest bardzo ładnie
-
Nutella wrote:Tylko ja nie mam miejsca w mieszkaniu na ikeowe krzesełko
No i jak dla mnie minusem jest brak podparcia dla nóżek.
Brak podparcia dla nóżek to wielki plus. Moja siostrzenica ma 10 miesięcy i w ikejowym siedzi spokojnie, a w innym z podparciem nauczyła się wstawać i nie da się jej utrzymać przez to. To podparcie to tylko problem o jest niebezpieczne.[/url][/url] -
Dzień dobry.
u nas noc spokojnie. Mały budził się mniej niż nic poprzednią wiec nie wiem czy odsypial wczorajszy dzień bo mało co spał wczoraj czy ząbki mu już tak nie dokuczałyz obserwacji małego mogę powiedzieć że zachowuje się jak zwykle. Śmiga pajacyki gada krzyczy śmieje się. Mam nadzieje ze tylko na strachu się skończy.
Ale dla bezpieczeństwa cala noc spał ze mną chciałem czuć jego oddech. Do tej pory mam ciary na plecach jak przypomnę sobie ten dźwięk jak uderzył płacz i on na podłodze.
Coś strasznego nie życzę nikomu.
A dopiero co w niedziele brat mówił ze 8 ch mały spadł tez z łóżka i to oboje byli przy nim. I wtedy w duchu pomyślałam że dobrze ze mi się takie coś nie przytrafiło bo był sobie chyba św łeb strzeliła a tu proszę... jednak nie ma co wywoływać wilka z lasu. MAM MAGA NAUCZKĘ NA PRZYSZŁOŚĆ.
Co do spacerówki to my w niedziele palmowa małego wzięliśmy do spacerówki juz bo on mi coraz mniej śpi na spacerze i jak się obudził to się złości ze nic nie widzi i chciał na ręce.
Ja mam wózek bebetto Silva i ona jak się budę na ciągnie to jest maga zaslonieta. tylko musze parasole kupić przed słoneczko uchronić. Tylko ta oryginalna taka duża jest więc pewnie kupie jakaś uniwersalna żeby nie była za duża. -
KasiaMJ wrote:Brak podparcia dla nóżek to wielki plus. Moja siostrzenica ma 10 miesięcy i w ikejowym siedzi spokojnie, a w innym z podparciem nauczyła się wstawać i nie da się jej utrzymać przez to. To podparcie to tylko problem o jest niebezpieczne.
No nie wiem. Raczej widziałam jak ludzi kombinują żeby te podparcie pod nóżki było. Ja osobiście nie lubię jak mi wiszą nogi.
A poza tym córka i syn mojego szwagra wychodza z ikeowego krzesełka bez problemu;) tak czy siak trzeba zapinać pasami. -
mam pytanie do mamus ktore same gotuja dla dzieciaczków zwlaszcza do DeLaCruz jak dodajecie kaszki do zupek to wczesniej je oddzielnie gotujecie chodzi mi o te jaglane, kukurydziane itp i wtedy do zupki dodajecie juz gotowe czy jak?
ao12. lubi tę wiadomość