Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Anoolka wrote:A jakie to było badanie? Pytam się bo Filipowi znowu przypaletal się katar.
-
Italik, super że macie się blisko Większość moich koleżanek "dzieciatych" ma już większe pociechy, które chodzą do przedszkola a one pracują więc nie mam towarzystwa na wspólne spacery.. ale zawsze terroryzuje ludzi telefonami albo bujam się w słuchawkach. No i Lila teraz coraz mniej śpi na spacerach, więc sobie gadamy.
My też nie robiłyśmy jeszcze badania krwi bo nie było takiej potrzeby.
Ciuszki piorę od samego początku w dzidziusiu.
Lila dzisiaj ma 6 miesięcy! I w prezencie przyszedł do niej dzisiaj kurier z krzesełkiem do karmienia Może potem wrzucę jakąś foteczke.paaolka, Anoolka, Nelly, Zielono mi:-))))), Sisilla, Kakabaka, pestka, tofirus, Scęście lubią tę wiadomość
-
Nelly wrote:Ja z Ursynowa Okolice metra Stokłosy
Nelly to koło Ciebie niedaleko w Pasażu Ursynowskim jest fajna kawiarnio-księgarnia "Słowo daję" dla rodziców z dziećmi, gdzie tez zajęcia dla dzieciaków sie odbywają, byłam tam z koleżanką się spotkac jakiś czas temu, mają przewijak dla maluchów,fotel do karmienia dla mam,nawet bujaczek był, w którym berbecia mozna połozyc, takze fajne miejsce dodatkowo fajne ksiązeczki i wyroby hand made tam mozna kupic -
pestka wrote:a co mu wyszło w tym moczu? a jak krew? Macie wyniki?
Czy tylko moje dziecko nie miała badanej krwii od szpitala...?
krew mial juz 2 razy pobierana i wyniki dobre a w moczu wyszlo duzo leukocytow i mowila ze to moze byc stan zapalny i kazala powtorzyc po raz 3 ale na czysto -
paaolka wrote:Nelly to koło Ciebie niedaleko w Pasażu Ursynowskim jest fajna kawiarnio-księgarnia "Słowo daję" dla rodziców z dziećmi, gdzie tez zajęcia dla dzieciaków sie odbywają, byłam tam z koleżanką się spotkac jakiś czas temu, mają przewijak dla maluchów,fotel do karmienia dla mam,nawet bujaczek był, w którym berbecia mozna połozyc, takze fajne miejsce dodatkowo fajne ksiązeczki i wyroby hand made tam mozna kupic
paaolka lubi tę wiadomość
-
Italik wrote:Moje też nie, ale skoro powodu nie ma..
Eh, muszę wam coś opowiedzieć z serii jaki ten świat mały :DDDD my po świętach wciąż na wariackich papierach, miesiąc temu przeprowadziliśmy się już 4 raz z kolei. Na szczęście szybko znalazłam bratnią duszę -sąsiadkę, nasze córeczki mają tydzień różnicy, super się dogadałyśmy i wkońcu spotkałyśmy się na spacerze... gadka szmatka, coś tam mówię, że na forum bbf, o tym wątku, że niektóre dzieci już siedzą itd,.. i co????????? okazuje się, że moja sąsiadka to Agrafka z forum
noo, była niespodzianka
dobra, idę dalej upychać świnię do walizki.
Miłego, gorącego weekendu, z sąsiadkami lub bez
sylwia1985, pestka, tofirus lubią tę wiadomość
-
paradise wrote:Ciuszki piorę od samego początku w dzidziusiu.
-
Kkasia wrote:Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki uzywaja smoczkow?jesli tak to jak czesto?
-
Mnie w krakowie najbardziej brakuje kolezanek, kogos poza F z kim mogla bym pogadac, mam kolezanki, ale pracujace, bez dzieci, wuec sa zajete co zrozumiale. Sporadycznie ktos mnie odwiedza.dlatego teraz jak maz pojechal przyjechalam do rodzicow co by nie zwariowac
Ja piore w plynie do prania z niemiec persil, tez szybko przeszlam bo nic mu nie jest, a co lepsze kapie go w zelu do kapieli dove takim dla doroslych, bo po dzieciecych mam uczulenie straszne. A jak ladnie pachnieAgrafka lubi tę wiadomość
-
Agsonik wrote:Dziewczynki mam takie pytanie chciałam kupić nosidło babybjorn model one , co o nim myślicie ? Są tu doświadczone mamusie to może mi pomożecie warto je kupić?
ja mam babybjorn we, jestem bardzo zadowolona! Sprawdził się podczas wyjazdów.Agsonik lubi tę wiadomość
-
Bella_Ona wrote:Mnie w krakowie najbardziej brakuje kolezanek, kogos poza F z kim mogla bym pogadac, mam kolezanki, ale pracujace, bez dzieci, wuec sa zajete co zrozumiale. Sporadycznie ktos mnie odwiedza.dlatego teraz jak maz pojechal przyjechalam do rodzicow co by nie zwariowac
Mati chętnie pozna Frania któregoś pięknego ciepłego weekendu:) Mamy mieszkanie w Krk, przyjeżdzamy co 3-4 tyg