Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paradise wrote:A wgl to dopiero wstałyśmy. Lila spała 12 godzin z jedną 10 minutową przerwą na jedzenie!! Ja przez tyle godzin snu czuje się jeszcze bardziej zmęczona niż wczoraj..
Ufff zadroszcze takiego spania. U mnie Jula co noc budzi się na cyca co 2-3 godziny. Dziś było co 3 godziny to troszkę się wyspałam -
Dziewczyny w czym pierzecie ciuszki maluszków.
Qrcze u nas wysypki cd i juz głupia jestem czy to od jedzenia czy od proszku. Ależ do diaska nic takiego nie jem strasznego. Mam nadzieje ze w końcu wyrośnie z tego bo ileż można. Nie chce rezygnować z kp. Zapewne będę go może niedługo dokarmiać mm ale nie chce całkiem rezygnować z kp. A już naprawdę nie wiem co ja takiego mogę jeść. Juz nawet chodzi mi po głowie marchewka jem non stop surowa marchewkę. -
pestka wrote:a co mu wyszło w tym moczu? a jak krew? Macie wyniki?
Czy tylko moje dziecko nie miała badanej krwii od szpitala...?
Moje też nie, ale skoro powodu nie ma..
Eh, muszę wam coś opowiedzieć z serii jaki ten świat mały :DDDD my po świętach wciąż na wariackich papierach, miesiąc temu przeprowadziliśmy się już 4 raz z kolei. Na szczęście szybko znalazłam bratnią duszę -sąsiadkę, nasze córeczki mają tydzień różnicy, super się dogadałyśmy i wkońcu spotkałyśmy się na spacerze... gadka szmatka, coś tam mówię, że na forum bbf, o tym wątku, że niektóre dzieci już siedzą itd,.. i co????????? okazuje się, że moja sąsiadka to Agrafka z forum dawno nie spędziałam tak fajnie czasu, super dziewczyna! dowiedziałam się też czym się zajmuje i kupiłam kilka rzeczy i 3 jeszcze zamówiłam;p cudne rzeczy szyje!!!!! normalnie nie mogę wyjść z podziwu, chciałabym choć w połowie mieć taki talent!
Najbardziej sie cieszę, że mamy towarzystwo na spacerki i na kawie możemy spędzać całe przedpołudnia i dzieci fajnie że razem będą się bawiłyMelissa, Nelly, Zielono mi:-))))), Anoolka, paaolka, paradise, Agrafka, ataga4, Kaszulator, Sisilla, ao12., Kakabaka, DeLaCruz, rewoppka, Pauletta lubią tę wiadomość
-
Ja mam w bloku pod nami młoda matkę dwójką dzieci 4 lata i 3 tyg starsze od mojego ale nie mamy już kontaktu wcześniej więcej teraz jakoś nie. Poza tym teraz wyjechała na 4 miesiące i zostawiła dzieci ze swoją matką.
w bloku obok jest tez młoda mama rok starsz ode mnie i tez ma córkę starsza o niecałe 3 tyg od mojego juz raz się spotkaliśmy na spacerze. mam nadzieje ze uda nam się nawiązać większy kontakt fajnie by było.Agsonik, Italik lubią tę wiadomość
-
U mnie we wiosce jest 8 dzieciaczków z tego rocznika i prawie wszystkie pozno-letnie albo jesienne wiec chodzimy na spacery dwójkami, trójkami albo się mijamy cała drogą Fajnie bo dużo kolegów i koleżanek i pewnie za te parę lat nie będzie się chciał wcale przeprowadzić do nowego domu
Ja kasze jaglaną, gryczaną, jęczmienną gotuję osobno i dodaje przed miksowaniem a kukurydzianą dodaję do wywaru od razu przy gotowaniu.Kasiula09, Anoolka, Italik lubią tę wiadomość
-
paaolka wrote:Hihi jak fajnie a świat jest naprawde mały, ja tez mam koleżankę na spacery od nas z forum Na moim osiedlu mieszka Kasia - nick Kaszulator no i chodzimy sobie czesto we dwie z naszymi wózeczkami, razem po zakupy łazimy,zawsze to raźniej, a ile mozna wymienic cennych informacji
Co do Agrafki to wlasnie pamietam że piękne rzeczy szyje wiec talent nie tylko do zdjęc ale i do prac manualnych ma musze jeszcze raz pooglądac Agrafko Twoje wyroby, jakbys podesłała jakiegos linka to byloby super, pamietam ze takie fajowe misie szyjesz, juz wczesniej mialam cos zamówic, wiec moze teraz bedzie okazja
no i okazuje się, że nie taki wirtualny ten forumowy świat:)))
super że też się zgadałyście!!
byłam w pracowni agrafki BRAŁABYM WSZYSTKOpaaolka, Kaszulator, ao12., pestka lubią tę wiadomość