Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
DeLaCruz,widzę,że masz dlugie wlosy, i inne dziewczyy pewnie też, więc jak sobie na codzień z nimi radzicie, jak maluszki je łapią i wyrywaja? Ja teraz ciagle chodze w spietych albo zwiazanych i bez gumki nie ruszam sie z domu
A tak lubilam chodzić w rozpuszczonych
MOI lubi tę wiadomość
-
ataga4 wrote:DeLaCruz,widzę,że masz dlugie wlosy, i inne dziewczyy pewnie też, więc jak sobie na codzień z nimi radzicie, jak maluszki je łapią i wyrywaja? Ja teraz ciagle chodze w spietych albo zwiazanych i bez gumki nie ruszam sie z domu
A tak lubilam chodzić w rozpuszczonych
Ja mam włosy prawie do tyłka i chodzę w rozpuszczonychAla ciągnie ale jakoś mi to strasznie nie przeszkadza, jedynie przeszkadzają mi cotygodniowe sprzątania odpływów
-
my wybieramy sie dzis wspolnie do kosciola- ciekawe czy cos z tego wyjdzie bo pogoda taka soboe ale wreszcie trzeba przetestowac ta spacerowke bo taki pech pogodowy ze jak mamy rehaboilitacje i lekarzy po pogoda cudna a jak dzien wolny to wieje albo deszcz
-
Współczuję Sylwia latania po lekarzach, al daj koniecznie znac po tym okuliście co i jak!
Anoolka u nas słoiczek podziałał, ale raz...zrobie zaraz ten kompot ze sliwki. A i pytanko: do zblendowanej śliwki dodajesz mu surowego trochę jabłka?
Ja tez DeLaCruz wydawałam sobie jako blondynkęnie wiem czemu
Chociaż Hiszpanki głównie czarne włosy.a własnie, skąd nick jak mogę zapytać?
I fajnie Ranio siedzi na pleckach
Ja mam włosy do ramion, ścięłam w styczniu jakoś, ale mały specjalnie za nie nie ciągnął, często chodzę w rozpuszczonychO przestały prawie w oóle wypadać i sie zagęściły
U nas dzisiaj ładna pogoda, jedziemy na spacer całą czwórką( z psiakiem) nad zalew, trzeba korzystać ze słonka
A co do sprzatania mój jak mu powiem to sprzątnie ładnie i tez baaaardzo dokładnie. Tylko no cóż, musze mu czasem przypomniec, że trzeba cos ogarnąć, ale zawsze to zrobi -
Anoolka wrote:Nie, daje kawałek tego gotowanego, tylko że właśnie ze skórką. Trochę się bałam że zatwardzi ale nic z tych rzeczy
ej zrobiłam ząbkowy suwaczek i kupa, sie nie wyświetlaale nic.będę cierpliwa, może musi zaskoczyć....................
-
ja ostatnio tez podcielam i scieniowalam wlosy ale i tak wypadaja okropnie i nie nawidze chodzic w rozpuszczonych bo po calym domu sie plataja
my tez dostalismy ciuszki od brata mojego meza ale wszystkie jakies takie staroswieckie wiec chodzi po domu w tym normalniejszych ale wiekszosc dalam na strych bo sie nie nadajaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:32
-
Dzień dobry.
jestem ale jakoś nie mam nastroju. Z mężem poszło o głupoty jak zwykle od słowa do słowa.
w końcu usłyszałam ze skoro nie radzę sobie z marudzacym dzieckiem widocznie nie nadaje się na matkę ze co ze mnie za matka jak przy mnie w domu dziecko marudzi a jak gdzieś pojedziemy dziecko do rany przyłożyć.
to też mu odrzuciła parę konkretnych zdań i teraz się do niego nie odzywam.
To z dziecko moje lubi towarzystwo i nie lubi siedzieć w tej klatce jednopokojowe nie znaczy ze ma prawo mówić do mnie ze nie nadaje się na matkę.
bo tak jak na się poświęcam kp i nie spać całymi nocami to inna podała by butelkę i miała by gdzie tyle razy wstawać. DIE mały przeplakal cała noc. O zgrozo nie spałam w ogóle a mój chłop spał ani razu się nie obudził. On nawet nie wie jak ja się mecze w ciągu dnia i w ciągu nocy. i potem potrafi mi tak powiedzieć.
on wygrane to teściowej jaj się tylko jutro pojawi u mnie on powiem jej jak sobie synka wychowała. ...
a jak mały dziś będzie się tak budzik często to będę za każdym razem budziła chłopa po to żeby się nie wysłał i poszedł jutro do pracy taki jak ja jestem na codzień.
-
Sylwia1985 no cóż my z tych co się rzadko kłócą ale jak już dojdzie do sprzeczki to na ostro. ... wkurza mnie to że on naprawdę nie wie jak mi jest ciężko bo on w domu jest tylko wieczorami posiedzi z małym 2-3godz i myśli ze jest luz. a w niedziele zazwyczaj mały jest grzeczny bo on go wynosi na rękach pobawi się z nim i myśli ze tak jest zawsze. Tylko on nie musi ogarnąć wszystkich obowiązków domowych jak mały marudzi i nie są odejść od siebie.
poza tym on tylko gotuje obiad w niedziele ale w tym czasie dzieckiem zajmuje się ja bo on zaraz się wkurza ze albo dziecko albo obiad. szkoda ze ja nie mam takiego wyjścia jak jestem w domu sama.
Zrobił mi śniadanie ale nawet go nie jem. Niech sobie go wsadzi. -
Agsonik wrote:Dziewczyny co zamawiały nosidła na na pathi.pl pisałyście do niej maila??? Bo ja napisałam i nie mam od 3 dni żadnej odpowiedzi
Ja napisałam maila i odpisała mi dosyć szybko, ale widziałam, że dużo osób na jej fanpage na facebooku pyta się czy dostała ich maile bo długo nie odpisuje i często odpisuje, że ma dużo zamówień.
-
Hej kochane...kurcze jak szkoda ,że ostatnio nie mam czasu na pisanie z Wami, czytam Was cały czas z telefonu ale nie pisze bo mój pieroński telefon ucina mi to co pisze
Wiec fb mi zostaje dobrze ,że ostatnio dużo się na nim dzieje hehe:-)
Fajne te awatarki z ząbkami...też robie taki
Julka ostatnio marudna całkiem mam inne dziecię...ale jak byliśmy we wtorek do szczepienia to lekarka powiedziała ,że ząbki będą iść...mam nadzieję że łagodnieJak ładnie mi jadła kaszki i różne zupki to teraz muszę się sporo namęczyć żeby pare łyżeczek zjadła...a cycka to nie odmówi
Szczepiliśmy się na żółtaczkę i pierwszą dawkę na pneumokoki. Wszystko dobrze zniosła....A waga...klocuszek kochany 7400 i 66cm.
Powiem wam ,że moja niunia bardzo towarzyska. Ostatnio u Nas od miesiąca co weekend goście robimy parepetówe na raty bo w 54m2 wiele gości się nie zmieści a ona nawet jak bardzo głośno jest to spać potrafiA wczoraj robiliśmy urodzinki męża . Także co weekend w garach siedzę co by gości zadowolić jako nowa gospodyni hahahaha
Aaaaa w piątek minęło nam 5 lat małżeństwaperswazja7, pestka lubią tę wiadomość
-
Sylwia mam nadzieję ,że nie potwierdzi się ta wada Nikusia. Mojej kuzynki córeczka ma +7 a w drugim coś koło 2-3 i jak rozmawiałam z nią to po niej widać było że z tym jednym oczkiem coś nie tak jest. U Ciebie mówisz ,że tego nie widać bo reaguje i jest ok to może nie jest to az tak duża wada.
Co do sprzątających mężów...to ja się wkurzam na mojego,bo potrafi 30 min 54metry odkurzać taki dokładny
U mnie też długie włosy za połowę pleców ale muszę niestety je trochę podciąć ,bo wypadają strasznie. Często mam je rozpuszczone ,ale po domu chodzę w spiętych ( tak mi wygodniej )