X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:01

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Nelly, Anoolka, pestka, DeLaCruz, perswazja7 lubią tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DeLaCruz,widzę,że masz dlugie wlosy, i inne dziewczyy pewnie też, więc jak sobie na codzień z nimi radzicie, jak maluszki je łapią i wyrywaja? Ja teraz ciagle chodze w spietych albo zwiazanych i bez gumki nie ruszam sie z domu :-D A tak lubilam chodzić w rozpuszczonych :-P

MOI lubi tę wiadomość

• letty Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    DeLaCruz,widzę,że masz dlugie wlosy, i inne dziewczyy pewnie też, więc jak sobie na codzień z nimi radzicie, jak maluszki je łapią i wyrywaja? Ja teraz ciagle chodze w spietych albo zwiazanych i bez gumki nie ruszam sie z domu :-D A tak lubilam chodzić w rozpuszczonych :-P

Ja mam włosy prawie do tyłka i chodzę w rozpuszczonych :P Ala ciągnie ale jakoś mi to strasznie nie przeszkadza, jedynie przeszkadzają mi cotygodniowe sprzątania odpływów :P

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odkad maly sie urodzil to nie chodzilam ani razu w rozpuszczonych bo zaraz by je zaczal ciagnac a tego nie nawidze wiec wole kucyka albo koczka

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wybieramy sie dzis wspolnie do kosciola- ciekawe czy cos z tego wyjdzie bo pogoda taka soboe ale wreszcie trzeba przetestowac ta spacerowke bo taki pech pogodowy ze jak mamy rehaboilitacje i lekarzy po pogoda cudna a jak dzien wolny to wieje albo deszcz

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję Sylwia latania po lekarzach, al daj koniecznie znac po tym okuliście co i jak!

Anoolka u nas słoiczek podziałał, ale raz...:/ zrobie zaraz ten kompot ze sliwki. A i pytanko: do zblendowanej śliwki dodajesz mu surowego trochę jabłka?

Ja tez DeLaCruz wydawałam sobie jako blondynkę :D nie wiem czemu ;) Chociaż Hiszpanki głównie czarne włosy.a własnie, skąd nick jak mogę zapytać? :) I fajnie Ranio siedzi na pleckach :D

Ja mam włosy do ramion, ścięłam w styczniu jakoś, ale mały specjalnie za nie nie ciągnął, często chodzę w rozpuszczonych :) O przestały prawie w oóle wypadać i sie zagęściły :)

U nas dzisiaj ładna pogoda, jedziemy na spacer całą czwórką( z psiakiem) nad zalew, trzeba korzystać ze słonka :)

A co do sprzatania mój jak mu powiem to sprzątnie ładnie i tez baaaardzo dokładnie. Tylko no cóż, musze mu czasem przypomniec, że trzeba cos ogarnąć, ale zawsze to zrobi :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Nie, daje kawałek tego gotowanego, tylko że właśnie ze skórką. Trochę się bałam że zatwardzi ale nic z tych rzeczy :)
    szpoko, śliwki już się parzą :D

ej zrobiłam ząbkowy suwaczek i kupa, sie nie wyświetla :( ale nic.będę cierpliwa, może musi zaskoczyć....................

iabql8x.png
    x8msush.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio tez podcielam i scieniowalam wlosy ale i tak wypadaja okropnie i nie nawidze chodzic w rozpuszczonych bo po calym domu sie plataja

my tez dostalismy ciuszki od brata mojego meza ale wszystkie jakies takie staroswieckie wiec chodzi po domu w tym normalniejszych ale wiekszosc dalam na strych bo sie nie nadaja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:32

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    A dobrego linka dalaś?
    tia, próbowałam wszystkie :D robiłyście jakis odstęp pomiędzy suwaczkiem wiekowym a ząbkowym? to też jest ten bbc kode, nie? bo ju gupieje :D

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Melissa Przyjaciółka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

jestem ale jakoś nie mam nastroju. Z mężem poszło o głupoty jak zwykle od słowa do słowa.
    w końcu usłyszałam ze skoro nie radzę sobie z marudzacym dzieckiem widocznie nie nadaje się na matkę ze co ze mnie za matka jak przy mnie w domu dziecko marudzi a jak gdzieś pojedziemy dziecko do rany przyłożyć.
    to też mu odrzuciła parę konkretnych zdań i teraz się do niego nie odzywam.
    To z dziecko moje lubi towarzystwo i nie lubi siedzieć w tej klatce jednopokojowe nie znaczy ze ma prawo mówić do mnie ze nie nadaje się na matkę.
    bo tak jak na się poświęcam kp i nie spać całymi nocami to inna podała by butelkę i miała by gdzie tyle razy wstawać. DIE mały przeplakal cała noc. O zgrozo nie spałam w ogóle a mój chłop spał ani razu się nie obudził. On nawet nie wie jak ja się mecze w ciągu dnia i w ciągu nocy. i potem potrafi mi tak powiedzieć.

on wygrane to teściowej jaj się tylko jutro pojawi u mnie on powiem jej jak sobie synka wychowała. ...

a jak mały dziś będzie się tak budzik często to będę za każdym razem budziła chłopa po to żeby się nie wysłał i poszedł jutro do pracy taki jak ja jestem na codzień.

qdkki09kmidnxr2l.png ba6f65a8c6dfface.png
  • Melissa Przyjaciółka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka może przy kopiowaniu zgubiła literkę i nie wyświetla. Zrobił suwak jeszcze raz i ostrożnie kopiuj. .

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melissa nie przejmuj sie ja nie takie rzeczy slyszalam od meza no ale coz...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Melissa Przyjaciółka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia1985 no cóż my z tych co się rzadko kłócą ale jak już dojdzie do sprzeczki to na ostro. ... wkurza mnie to że on naprawdę nie wie jak mi jest ciężko bo on w domu jest tylko wieczorami posiedzi z małym 2-3godz i myśli ze jest luz. a w niedziele zazwyczaj mały jest grzeczny bo on go wynosi na rękach pobawi się z nim i myśli ze tak jest zawsze. Tylko on nie musi ogarnąć wszystkich obowiązków domowych jak mały marudzi i nie są odejść od siebie.
    poza tym on tylko gotuje obiad w niedziele ale w tym czasie dzieckiem zajmuje się ja bo on zaraz się wkurza ze albo dziecko albo obiad. szkoda ze ja nie mam takiego wyjścia jak jestem w domu sama.

Zrobił mi śniadanie ale nawet go nie jem. Niech sobie go wsadzi.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my napewno nigdzie nie pojedziemy daleko na wakacje :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agsonik wrote:
    Dziewczyny co zamawiały nosidła na na pathi.pl pisałyście do niej maila??? Bo ja napisałam i nie mam od 3 dni żadnej odpowiedzi :(

Ja napisałam maila i odpisała mi dosyć szybko, ale widziałam, że dużo osób na jej fanpage na facebooku pyta się czy dostała ich maile bo długo nie odpisuje i często odpisuje, że ma dużo zamówień.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Nelly Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agsonik wrote:
    Dziewczyny co zamawiały nosidła na na pathi.pl pisałyście do niej maila??? Bo ja napisałam i nie mam od 3 dni żadnej odpowiedzi :(
    To tak jak ja, miałam o to samo zapytać, czekam na odpowiedź od czwartku.

km5svcqg6fuae1xg.png
  • Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane...kurcze jak szkoda ,że ostatnio nie mam czasu na pisanie z Wami, czytam Was cały czas z telefonu ale nie pisze bo mój pieroński telefon ucina mi to co pisze :-( Wiec fb mi zostaje dobrze ,że ostatnio dużo się na nim dzieje hehe:-)
    Fajne te awatarki z ząbkami...też robie taki :-)

Julka ostatnio marudna całkiem mam inne dziecię...ale jak byliśmy we wtorek do szczepienia to lekarka powiedziała ,że ząbki będą iść...mam nadzieję że łagodnie :-) Jak ładnie mi jadła kaszki i różne zupki to teraz muszę się sporo namęczyć żeby pare łyżeczek zjadła...a cycka to nie odmówi :-)
    Szczepiliśmy się na żółtaczkę i pierwszą dawkę na pneumokoki. Wszystko dobrze zniosła....A waga...klocuszek kochany 7400 i 66cm.

Powiem wam ,że moja niunia bardzo towarzyska. Ostatnio u Nas od miesiąca co weekend goście robimy parepetówe na raty bo w 54m2 wiele gości się nie zmieści a ona nawet jak bardzo głośno jest to spać potrafi :-) A wczoraj robiliśmy urodzinki męża . Także co weekend w garach siedzę co by gości zadowolić jako nowa gospodyni hahahaha
    Aaaaa w piątek minęło nam 5 lat małżeństwa :-)

perswazja7, pestka lubią tę wiadomość

so22pqr.png
  • Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia mam nadzieję ,że nie potwierdzi się ta wada Nikusia. Mojej kuzynki córeczka ma +7 a w drugim coś koło 2-3 i jak rozmawiałam z nią to po niej widać było że z tym jednym oczkiem coś nie tak jest. U Ciebie mówisz ,że tego nie widać bo reaguje i jest ok to może nie jest to az tak duża wada.

Co do sprzątających mężów...to ja się wkurzam na mojego,bo potrafi 30 min 54metry odkurzać taki dokładny :-)

U mnie też długie włosy za połowę pleców ale muszę niestety je trochę podciąć ,bo wypadają strasznie. Często mam je rozpuszczone ,ale po domu chodzę w spiętych ( tak mi wygodniej )

so22pqr.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 1470 1471 1472 1473 1474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ