Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze to kupowanie ubranek online jest wciagajace - znowu zamowilam Nikusiowi dwa komplety z 5 15 15 ale rozmiar 86 tak na przyszlosc bo mega promocja
u mnie zrobilo sie ponuro szaro i buro - maly nerwowy a mnie glowa boliAnoolka, Scęście lubią tę wiadomość
-
Smutas, sytuację dobrą będziemy mieć za parę lat, jak pokonczymy rezydentury. Teraz oczywiście też nie jest źle, ale ja nie zarabiam, mąż ma pensję rezydencką, co na 3 osoby dużo nie wychodzi. i nie bierze dyżurów że względu na Frania. Na szczęście mamy swoje mieszkanie, nie musimy wynajmować. Ale od października wracam do pracy, to wtedy już nie będziemy musieli tak oszczędzać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 14:23
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
sylwia1985 wrote:kurcze to kupowanie ubranek online jest wciagajace - znowu zamowilam Nikusiowi dwa komplety z 5 15 15 ale rozmiar 86 tak na przyszlosc bo mega promocja
u mnie zrobilo sie ponuro szaro i buro - maly nerwowy a mnie glowa boli -
wrrrr mój usnal przy cycu i co z tego jak zrobił kupę musiałam go przebrać wiec się rozbudzil w dodatku uciapal body wiec przebrać musiałam i dupa po spaniu. wkurzona odłożyłam go do łóżeczka żeby w końcu nastawić sobie obiad a ten mi się drze w niebo głosy. .. wzięłam go ma cyca ale nie widzę żeby zasypial wrrrr.
-
Dziewczyny, wojsko mnie znowu dorwalo.. 30.04 mam się stawić na komisję. Byłam rok temu, ale dali mi kat. B ze względu na ciążę i teraz muszę iść drugi raz. Nie wiem jak to zrobię. Muszę zabrać Frania, mam nadzieję, ze mnie wpuszczą bez kolejki:/💙 2014
❤️ 2016
-
Sroka okazja to za przesylke gratis i dodali nowe ciuszki w promocyjnych cenach i wiecej rozmiarow jest wiec szybko zamowilam bo podejrzewam ze niedlugo juz nie bedzie tych duzych numeracji niesety- Jest sliczny komplecik w zabki ale mu nie bralam bo chcialam duze rozmiary tak na przyszlosc bo 74 ma juz duzo a 86 ani jednego wiec zamowilam a co mi tam
ten w zabki
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/komplet-niemowlecy-5p2608
na ich stronie jest tez czpka do zabki
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/czapka-5x2606Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 18:08
-
Anoolka wrote:Sylwia Ty wszystkie ciuszki kupujesz nowe ze sklepów? Ja to bym chyba zbankrutowała zwłaszcza że ile by nie było to za mało bo małego przebieram kilka razy dziennie.
My oprócz body to praktycznie wszystko ciuchowe:) no oprócz tego, co babcie sprezentuja
I też przebieramy zwykle 2-3 razy, zwłaszcza po piciu z doidy i samodzielnym jedzeniu no i lubi zjadać części garderobyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 18:53
💙 2014
❤️ 2016
-
pestka wrote:A gdzie tym razem jedziecie? i Ileż Twój luby musi miec urlopu my tak 2 razy czasem 3 razy w roku gdzies jedziemy, ale doiero w wakacje przeważnie, potem jesień no i może majówka
wrocilismy. niestety juz. bylismy na minorce, troche wialo momentami ale ogolnie bardzo fajnie. oboje z mezem mamy wolne zawody, wiec z urlopem nie ma zadnego problemu, czasem tylko maz pozamienia sie dyzurami i tyle. staramy sie co 2 miesiace gdzies poleciec, a takie dluzsze wakacje to dopiero pod koniec sierpnia planujemy. w sumie kiedy jesli nie teraz... chcemy 3 dzieciakow, wiec jak dojdzie szkola to juz nie bedzie mozna tak latac:)pestka, Scęście, paaolka lubią tę wiadomość
-
DeLaCruz wrote:Agrafka, super, że macie taka możliwość pozytywnie zazdroszczę
wy niedlugo tez bedziecie mieli:) ..a w naszym malzenstwie tylko jeden lekarz
ps. pisze jak jakis debil bez polskich znakow, ale pieke ciasto i mam tzlko 1 rekeDeLaCruz, MOI lubią tę wiadomość
-
Anoolka nie wszystkie ale musze miec kilka ladnych nowych bo ciagle jezdzimy po lekarzach i na rehabilitacje- czasem jak sie uda to buszuje po lumpeksach np za pajacami lub bodziakami ktore nosi pod spodem do spania bo szkoda mi kase na nowe ale np jakies ladne kompleciki to kupuje jak sa jakies fajne okazje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 19:42
-
Podstawą płynów jest pierś. Woda bez ograniczeń Aby nie była zamiast karmienia. Tutaj bardziej chodzi o kształtowanie prawidłowych nawyków picia wody (stąd lepsza czysta woda niż soczki). Ja Franiowi podsuwam kubeczek - jeśli wyciąga rączki tzn że chce, jeśli nie jest zainteresowany to nie podaję A daje mu po każdym posiłku. Między na razie nie, właśnie wolę, żeby się napił z piersi - wtedy ciumka tylko przez chwilę to mleko 1 fazy.
Fajny jest ten doidy cup, nie? Ja ostatnio miałam trochę problemy z podawaniem mu picia w tym, bo jak kładłam mu kubeczek na dolnej wardze to zaczynał gadać zamiast pić Odkryciem okazało się danie mu kubeczka do rączek, wtedy sam odpowiednio ułożył buzię i siorbie Dziecko wie lepiej ode mnie
Jeszcze raz polecam ten poradnik (praktycznie wszystko, co trzeba wiedzieć tam znajdziecie):
http://pediatria.mp.pl/zywienie/show.html?id=110020
Jak mogłam zapomnieć Wam się pochwalić, że od 2 dni nosimy się na plecach?! Jest suuuper! Niepowtarzalnie lepiej niż z przodu
A tak Franuś robi pif paf z banana:
[URL=http://www.fot/809/84da1a1e57661ce0med.jpg[/IMG][/URL]
Agrafka, jeśli nie masz nic przeciwko to pochwal się swoją córunią Na pewno masz w domu śliczną "czekoladkę" do schrupania
W ogóle uwielbiam oglądać zdjęcia Waszych dzieciaków, są przesłodkie i kochane wszystkie bez wyjątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 19:54
Agrafka, Kakabaka, Kasiula09, ataga4, paradise, pestka, Anoolka, Nelly, Sisilla, perswazja7 lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
-
DeLaCruz wrote:Agrafka, jeśli nie masz nic przeciwko to pochwal się swoją córunią Na pewno masz w domu śliczną "czekoladkę" do schrupania
W ogóle uwielbiam oglądać zdjęcia Waszych dzieciaków, są przesłodkie i kochane wszystkie bez wyjątku
Franio na plecach mega ale widze, ze on duzo wiekszy od mojego dziecka.. w sumie prawie miesiac roznicy :p
Moje dziecko juz dawno w internecie! na fb caly czas wrzucam.Nelly lubi tę wiadomość