Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MOI wrote:DeLaCruz szkoda, ze to nie ciaza, ale super, ze chcecie tyle dzieci Nie przeraza was, ze juz przy 3 powstaje np problem z samochodem, ze przy licznej gromadce to chyba trzeba wana 7-osobowego, no i ogolnie finanse? Przedszkola, szkola, to wszystko kosztuje, nie wspomne juz o tych oczywistosciach jak buty, ciuchy...
Ogólnie mamy dobrą perspektywę finansową, mąż też lekarz. Z samochodem już się pogodzilismy ze będziemy jakimś busem jeździć pies też się musi gdzieś zmieścićMOI lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Jeśli chodzi o skarpetki to już dawno się poddalam. Franek zawsze je zdejmowal i wkladal do buzi. Były wiecznie oslinione, więc większość dnia chodzi bez a w nocy nigdy mu nie zakladalam
Też się zastanawiałam nad bidonem ze slomka jako alternatywa dla doidy. Na większości jest napisane ze od 9mc ale myślę że to zależy od dziecka. Chyba się skusimy. Tylko nie wiem jakiej firmy. Polecacie coś?
Dziewczyny z chorymi dzieciaczkami - duuuzo zdrówka i siłySisilla lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:Jeśli chodzi o skarpetki to już dawno się poddalam. Franek zawsze je zdejmowal i wkladal do buzi. Były wiecznie oslinione, więc większość dnia chodzi bez a w nocy nigdy mu nie zakladalam
Też się zastanawiałam nad bidonem ze slomka jako alternatywa dla doidy. Na większości jest napisane ze od 9mc ale myślę że to zależy od dziecka. Chyba się skusimy. Tylko nie wiem jakiej firmy. Polecacie coś?
Dziewczyny z chorymi dzieciaczkami - duuuzo zdrówka i siły
o ja tych bidonów jest od cholery! chyba fajtycznie spróbuje Canpola, a jak nie bedzie sie sprawdzał to cos innego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:20
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Witam.
dziś lekko lepsza noc od poprzedniej. Wczoraj odwiedziła mnie siostra bo była u dentysty z maluchem i zabrała nas do siebie. Spędziliśmy u niej czas od 14 do 20.30.
A że mały był mega maruda to nie chciałam siedzieć w domu. Siostra ma dwóch chłopaków w wielu 12 i 6 lat więc mały ma towarzystwo a strasznie ich lubi wiec ja odpoczelam. Położyłam chłopaków na dywanie a ja kawka inka ciasto o relaks. Syn zapomniał ze jest mama ze trzeba marudzić itd. Masakra on może domu jak leży sam zaraz marudzi a tam cały czas z chłopakami.
Nawet o cycu zapomniał.
Anoolka, Agsonik lubią tę wiadomość
-
a i chyba już wiem od czego mi zsypuje małego na klatce. Kiedyś było już tego minimum wiec odetchnąć mogłam a tu znów wysyp myślę szlak po czym. Analiza tego co jadłam I padało na ketchup a wczoraj siostra miała pomidorowke i dziś widzę znów wysyp ehhh czyli pewnie pomidory. .. a fakt jem od dawna ketchup czy coś w sosie pomidorowym.
-
DeLaCruz zazdroszczę sytuacji finansowej i możliwosci posiadania takiej dużej rodziny, ja też bym chciała chociaż 3, ale pewnie na 2 skończymy bo nie stać nas na więcej.
Mamusiom chorych dzieci życze cierpliwości bo ja z jednym czasem tracę a wiadomo że to nie wina dzieci. I dużo zdrówka dla brzdącySisilla lubi tę wiadomość