Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja tak mam wstaje rano, delikatne wybrzuszenie, na koneic dnia 8 m-cpaaolka wrote:Dziewczynki a czy Was tez tak wzdyma wieczorami? Ja to juz nie wiem czy to jest normalne...rano wstaje, brzucha prawie nie widac, a wieczorami mam balon i czuje jak mi sie tam wszystko wewnatrz kisi, meczy mnie to dosc...pamietam jak w zeszlym roku kolezanka najadla sie brukselki w swojej ciazy ktoregos dnia i miala tak ogromne wzdecie ze jak poszla do lekarza to dostala opierdziel ze mogla dziecko przydusic, ze mialo za malo miejsca...czy to w ogole jest mozliwe??
paaolka lubi tę wiadomość
-
Nie wiem, czy to możliwe, ale wczoraj leżąc na kanapie, poczułam w brzuchu bąbelki, takie jakby zawieszone w próżni. Pomyślałam, ze pewnie jelita mi grają, ale nie! Wyjątkowo nie miałam wczoraj wzdęcia, ani bulgotania w jelitach. Akcja była jednorazowa, ale czekam na więcej!!! Może to moje maleństwo tańczyło???
lubek, Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Też to mam - rano brzuch prawie płaski, wieczorem balon jak w szóstym miesiącu! I czasami owszem, czuję że mam wzdęcie, ale czasami czuję się normalnie a bandzioch wielki
Byłam w sklepie przymierzałam spodnie ciążowe, ale nic z tego - w tyłku dobre, w brzuchu za wielkie Czyli nie mam w czym chodzić de factoMOI lubi tę wiadomość
-
W lidlu były fajne spodnie, akurat takie ciążowe, z tyłu gumka w pasie, ja właśnie w takich chodzę, bo jakaś gruba już jestem, ukryć, że jestem w ciąży za nic sie nie da, ani rano, a wieczorem to w ogóle jak słoń wyglądam
Anoolka jak ty sobie radzisz? Kilka jak temu jak moja córcia powaznie zachorowałam to dopadła mnie nerwica wegetatywna, więc atak paniki jest mi znany, ale to było wieki temu. Teraz zakupiłam sobie meliskę bo lepszego pomysłu nie mam. -
Jestem po piątkowej wizycie u doktorka
Bobas 66.6 mm
Kość nosowa: 0.15 cm
Przezierność karkowa: 0.09 cm
Maluch był bardzo grzeczny podczas badania i dał wszystko sobie zmierzyćMOI, lubek, Scęście, Anoolka, MartaR.., paaolka, Kajaoli, Kakabaka, Madź lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny tetno 150 nie jest normalnym tetnem nawet gdy pojawia sie co jakis czas, takze radze am wizyte u kardiologa i holtera, ja mam wade serca a moje tetno nieraz juz wynosilo po 240 do tego dusznosci nie moglam zlapac powietrza musialam robic sklony, skonczylo sie na zabiegu na serce,i wyszla wada serca po 25 latachmarta
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Hej laski wiecie co poszłam z młodym na rekolekcje i płakałam na mszy normalnie mi łzy leciały to jak ksiądz coś powiedział to jak dzieci śpiewały bosh ze ja taka płaczliwa
MartaR.. lubi tę wiadomość