Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, dostalam wczoraj wyniki dodatkowych badan genetycznych, ktore zdecydowalismy z M wykonac na wlasna reke.
Tak wiec wyniki idealne!!! wiec odetchnelismy oczywiscie po takich przejsciach po jakich jestesmy, nic juz dla nas nie jest pewne ale te wyniki uspokoily nas wszystkich do tego mamy potwierdzenie, ze bedzie na 100% chlopczyk
W nastepnym tygodniu jedziemy do Polski, mam nadzieje, ze uda nam sie zrobic usg 4D na plytce
lubek, MartaR.., agatas, Kakabaka, Monica, Anoolka, paaolka, anka_a, Madź lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie tez 2-3 na plusie i to wcale nie w piersiach , sa wieksze, ale nieduzo. Przy okazji polece Wam zestawy cwiczen dla kobiet w ciazy, ktore polecila mi inna ciezarowka, cwiczy juz kilka dni i mowi, ze czuje sie super, jak sprezyna, ja zaczynam dzis:
1. codziennie: https://www.youtube.com/watch?v=O_lq1ttGxwE
2. co dwa dni: https://www.youtube.com/watch?v=B87FpWtkIKAhttps://www.youtube.com/watch?v=B87FpWtkIKA
3. raz na tydzien: https://www.youtube.com/watch?v=MCSFobwvQTgKakabaka lubi tę wiadomość
-
U mnie z cerą tragedia. Jakbym dopiero w okres dojrzewania wchodziła. Jak chodzi o wagę, to na początku ciąży zgubiłam 1kg i tak do dziś zostało. Ale brzuchol mam taki, jakbym w 7 miesiącu była. Nękają mnie zaparcia i wzdęcia
Jutro mam USG prenatalne i tak się zastanawiam, czy to jest przez brzuch, czy dopochwowo. Jak u Was było? -
moni28 wrote:KAJAOLI SUPER WIEŚCI. NO I GRATULACJE ŻE BĘDZIE SYNUŚ;]
Dziewczynki, a jak z waszą wagą u mnie 2 kg. na plusie;] [z tego co chyba 1.5 kg. ważą piersi bo są przeogromne;] ]
Ja na początku zgubiłam 3 kg, potem przybrałam te 3 kg i w sumie wychodzi na to, że ważę tyle co przed ciążą Piersi mi aż tak bardzo nie urosły ale nadal pobolewają (ale już nie tak jak 3 tyg temu). A jeśli chodzi o cerę to jest jakaś masakra, na policzkach mam pełno czerwonych kropek (wygląda jak jakaś wysypka). Ratuję się fluidem dobrze kryjącym, bez tego ani rusz
-
Hej dziewczyny,
opowiem jaka mnie niemiła przygoda spotkała. Byliśmy na weekend z mężem i znajomymi na wyjeździe w okolice Zamościa. Miasto przepiękne. Polecam
Ale... pech chciał, że zapomniałam swoich kremów do piersi i przeciw rozstępom, a że skóra zaczęła już się intensywnie rozciągać bez tego ani rusz. Więc przy okazji zwiedzania miasta wstąpiłam do małego sklepu z kosmetykami i ziołami na rynku. Pan była tak miły i uprzejmy, że do rany przyłóż. Taki czaruś z siwą brodą. Mojemu mężowi się nie spodobał od razu, a mnie było miło, niestety do czasu. Kupiłam u niego dokładnie takie same balsamy z Bielendy jak używam w domu. I wszystko było pięknie, ładnie aż do momentu, kiedy po kąpieli chciałam ich użyć. Okazało się, że są w połowie puste, a termin ważności minął w marcu.
Strasznie się wkurzyłam. Taki miły, a okazał się takim patafianem. Jak można sprzedać przeterminowany kosmetyk i to dla kobiet ciężarnych. Okropnie zawiodłam się na człowieku. -
nick nieaktualnyKabaka obcy człowiek więc nie ma się co przejmować Gorzej jak zawiedzie nas ktoś znajomy/ bliski
Jeśli chodzi o preparaty na rozstępy to ja używam oliwkę i lotion z rossmanna, z początku byłam sceptycznie nastawiona ale jak poczytałam opinie to się już nie wahałam ani chwili. Nie dość że tani to jeszcze skuteczny -
Czy jesteś zadowolona z tej serii bielenda '' sexy mama'' bo zamierzam je zakupic;]
Kakabaka wrote:Hej dziewczyny,
opowiem jaka mnie niemiła przygoda spotkała. Byliśmy na weekend z mężem i znajomymi na wyjeździe w okolice Zamościa. Miasto przepiękne. Polecam
Ale... pech chciał, że zapomniałam swoich kremów do piersi i przeciw rozstępom, a że skóra zaczęła już się intensywnie rozciągać bez tego ani rusz. Więc przy okazji zwiedzania miasta wstąpiłam do małego sklepu z kosmetykami i ziołami na rynku. Pan była tak miły i uprzejmy, że do rany przyłóż. Taki czaruś z siwą brodą. Mojemu mężowi się nie spodobał od razu, a mnie było miło, niestety do czasu. Kupiłam u niego dokładnie takie same balsamy z Bielendy jak używam w domu. I wszystko było pięknie, ładnie aż do momentu, kiedy po kąpieli chciałam ich użyć. Okazało się, że są w połowie puste, a termin ważności minął w marcu.
Strasznie się wkurzyłam. Taki miły, a okazał się takim patafianem. Jak można sprzedać przeterminowany kosmetyk i to dla kobiet ciężarnych. Okropnie zawiodłam się na człowieku. -
Ludzie sa bezwzgledni, wlasnie probuje zalatwic internet dla babci w Polsce. Orange proponuje taki abonament i jako prezent oferuje tabletke numeryczna. Skontaktowalam sie z nimi zeby dowiedziec sie jaka to tabletka i czy mozna na niej zainstalowac Skype bo tylko o to mi chodzi, zeby miec kontakt wizualny z dziadkami. A ta babka z orange mowi, ze mam najpierw wykupic abonament na dwa lata i dopiero wtedy o wszystkim zostane poinformowana. Co za kretacze. Oczywiscie juz im podziekowalam. Znajde cos innego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 12:00
-
hej
ciesze sie Kajaoli z takich wiesci
ja nadal mam bakterie w moczu, bardzo liczne wiec chyba jakies zapalenie bo miesiac jadlam zurawine i bralam urinal i sie zwiekszylo, i krew moczu tez wzrosla, wiec jutro doktorek zrobi posiew pewnie i bedziemy lykac cos antybiotykowego
poza tym zastanawiam sie czy w piatek odbedzie sie moje genetyczne, gdyz 28 marca mialam miec kontrolne na tamten czas myslac ze ide w 10w5d, ale podczas badania okazalo sie po pierwsze ze przyjmuje nie moj lekarz a po drugie ze dzidzia ejst starsza i ma juz 11w4d, wiec ten mlody doktorek stwierdzil ze ejstesmy juz w stanie zrobic genetyczne i zmierzyl przeziernosc, sprawdzal kosc nosowa itp itd. i kazal m ito pokazac jutro na wizycie u mojego ginka, i teraz sie martwie ze jutro moj ginek mi odbierze mozliwosc zobaczenia malenstwa w piatek bo powie ze skoro juz zmierzone itd to po co drugi raz po 2 tyg robic i zebym odwolala. a jest taki troche starej daty wiec uwaza ze za duzo usg to nei tak dobrze. takze uwazam ze mi odwola na 98% ale wtedy zamaist czekac do 16 tc na pojscie z mezem na 4d pojde wczesniej