Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj zaczynam drugi trymestr
A wieczorem mam wizytę u ginka z badaniami prenatalnymi. Wizytę mam dopiero na 20:20 więc o wynikach dam znać jutro
Mam dzisiaj dzień niecierpliwego wyczekiwania
Aha! I badałam dzisiaj ponownie mocz i PH spadło z 7.0 na 5.0 więc pewnie się potwierdzi to moje przeczucie na dziewczynkęAnoolka, MartaR.., Kajaoli, MOI, lubek, Madź lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie panika dopadła. Przeczytałam na fejsie info od dziewczyny która dostała potwierdzenie, że jej maluszek ma zespół downa i teraz o niczym innym nie moge myśleć. Aż płakać mi się chce, że z moim Dzidziolkiem możne coś być nie tak. Matko jedyna ale się boję.
-
Kochana daj znać co z Twoimi zatokami. Sama cierpię ostatnio z bólu zatok i głowy, a wizytę u laryngologa mam dopiero jutro.
scęście
''zapytam ginka jutro co na to poradzic, a jesli steirdzi ze antybiotyk jakis na takie problemy to juz nei jego zakres tylko rodzinnej to pojde w czwartek do rodzinnej neich m icos da na te zatoki, bo ilez mozna meic chore.''
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 10:04
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja w maju skoncze 36 lat wiec ryzyko urodzenia dziecka z zespolem downa moze byc u mnie duze, ale czy przez to mniej bym kochala swoje dziecko? nie sadze, nie zamartwiajcie sie na zapas, bo to niczemu nie sluzy, napewno z waszymi maluchami wszystko jest ok.
Kakabaka, Anoolka lubią tę wiadomość
-
A ja wam powiem dziewczyny czytajcie składy na balsamach i kremach i unikajcie jak ognia parabenów. Ja używam bio - oil (choć w składzie głównie parafina - która blokuje wchłanianie się witamin). A w internecie można znaleźć naprawdę niedrogie naturalne oleje i ekstrakty ma rozstępy i cellulit.
Naprawdę nie warto faszerować się chemią siebie i maluszka, czasem warto dołożyć parę złotych i być spokojnymMOI lubi tę wiadomość
-
renatkach, popieram w 100% Czytanie składów to podstawa!!!
Nie rozumiem dlaczego używasz bio-oil, skoro zdajesz sobie sprawę z zawartości parafiny?? Słyszałam co prawda, że są osoby zadowolone z tego olejku, ale zastanawiam się jakie ma faktycznie działanie, skoro inne wartościowe substancje w nim zawarte nie mają szans właśnie przez parafinę... -
sylwia1985 wrote:Kakabaka to ty w moich okolicach mieszkasz? Ja w Rzeszowie
Więc skoro i tak musiał jechać tak daleko to czemu nie połączyć przyjemnego z pożytecznymsylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Kakabaka wrote:Mieszkam w Poznaniu,a w Twoich okolicach byliśmy tylko na trzy dni bo mąż miał spotkanie z prokuratorem w Jarosławiu i klientem w więzieniu w Przemyślu
Więc skoro i tak musiał jechać tak daleko to czemu nie połączyć przyjemnego z pożytecznym -
MOI wrote:renatkach, popieram w 100% Czytanie składów to podstawa!!!
Nie rozumiem dlaczego używasz bio-oil, skoro zdajesz sobie sprawę z zawartości parafiny?? Słyszałam co prawda, że są osoby zadowolone z tego olejku, ale zastanawiam się jakie ma faktycznie działanie, skoro inne wartościowe substancje w nim zawarte nie mają szans właśnie przez parafinę...
używam bo dostałam i chce go wysmarować :p a że nie szkodzi to stwierdziłam, że może na początek wystarczy, a jak już wysmaruję to kupiłam sobie: http://www.zdrowekosmetyki.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=1_6&products_id=1227
myślę, że będzie lepszy -
nick nieaktualny
-
renatkach wrote:używam bo dostałam i chce go wysmarować :p a że nie szkodzi to stwierdziłam, że może na początek wystarczy, a jak już wysmaruję to kupiłam sobie: http://www.zdrowekosmetyki.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=1_6&products_id=1227
myślę, że będzie lepszy
Fajny, ale tani nie jest. Ja stawiam na prostotę, czyli czysty olejek ze słodkich migdałów. Polecam! -
nick nieaktualnyTa oliwka z rossmanna na rozstępy ma mix olejów:
" zawiera wysokiej jakości olejek migdałowy, makadamia, jojoba, olej sojowy i słonecznikowy, a także witaminę E, nie zawiera olejów mineralnych, barwników i konserwantów. Olejek perfumowany, nie zawiera alergenów"
Zresztą tu jest recenzja z wizażu:
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=31360
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 11:53