Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Wg Belly dziś rozpoczynam 2 trymestr. Takiego początku się nie spodziewałam. Po śniadaniu połknęłam kapsułkę z kwasami DHA, po jakimś czasie zaczęło mi się odbijać rybą (od tego oleju rybiego w kapsułkach).Myślałam że nie zdążę do kibelka- najpierw dołem a potem mega paw Mój pierwszy z resztą hehe
Anoolka, MartaR.., MOI, Eweloka84, poczwarkah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi sie ze wszystko zalezy od jedrnosci naszej skory i przede wszystkim genow a nie od balsamow.Mam kolezanke ktora stosowala rozne specyfiki i ma mnostwo rozstepow choc brzucha nie ma duzego. Wiem cos na te tematy bo jestem kosmetyczka
Sa tez takie ktore nic nie stosowaly a rozstepow zeroWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 12:18
-
sylwia1985 wrote:Wydaje mi sie ze wszystko zalezy od jedrnosci naszej skory i przede wszystkim genow a nie od balsamow.Mam kolezanke ktora stosowala rozne specyfiki i ma mnostwo rozstepow choc brzucha nie ma duzego. Wiem cos na te tematy bo jestem kosmetyczka
Sa tez takie ktore nic nie stosowaly a rozstepow zero -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Wydaje mi sie ze wszystko zalezy od jedrnosci naszej skory i przede wszystkim genow a nie od balsamow.Mam kolezanke ktora stosowala rozne specyfiki i ma mnostwo rozstepow choc brzucha nie ma duzego. Wiem cos na te tematy bo jestem kosmetyczka
Sa tez takie ktore nic nie stosowaly a rozstepow zero -
Kakabaka wrote:Musze się z Tobą nie zgodzić. Znajoma ma dwójkę dzieci. Przy pierwszym bardzo dbała o skórę, smarowała ją i masowała i ani jednego rozstępu nie miała później. Przy drugim pomyślała, że ma widocznie dobre geny i nie musi aż tak dbać o skórę skoro w pierwszej ciąży rozstępy się nie pojawiły i odpuściła balsamy i olejki i niestety rozstępy się pojawiły i musi teraz z nimi walczyć. A jedynym ratunkiem teraz jest tylko ich rozjaśnienie, bo niestety już nie usunie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 13:18
-
mnie dziś tak zęby i dziąsła bolą, że szok:( byłam w tamtym tyg u lekarza i wszystko ok, ale tak strasznie bolą
A dziś tyle się filmików o dzidziusiach naoglądałam, że już nie mogę się doczekać swojej kruszynki:)Anoolka, renatkach, MartaR.., Madź lubią tę wiadomość
-
loveuyou a nie bolą Cię tak czasem zatoki szczękowe?
często tak jest, jak bolą właśnie te zatoki to na zęby się pcha ten ból
wiem coś o tym, niestety...
co do olejków to ja póki co niczym się nie smaruję, bo jeszcze nie zaczęłam 2trymestru ale kupiony już mam tylko ciekawe jak z moją wytrwałością będzie -
Ja po wizycie.
Dzięki Bogu wszystko dobrze z Dzidziolkiem
Wielkość główki wskazuje na 13t5d czyli starsze niż myśleliśmy.
Przezierność 1,4mm czyli jest dobrze, kość nosowa również widoczna
Dzidziolek ma już 77mm także rośnie pięknie
Przez całe badanie nie chciał za bardzo z nami współpracować bo obracał się przodem, a jak był z profilu to podnosił rączki i się zasłaniał. Myślałam że się popłaczę ze śmiechu jak się podrapał w tyłek Autentycznie wyglądało to jakby się po pupie drapał
Serduszko bije 154 razy na minutę.
I lekarz między nóżkami wykukał małego pindolka więc chyba jednak moje przeczucia się nie sprawdzą Ale powiedział że na razie to takie gdybanie, bo coś między nóżkami jest ale równie dobrze może to być dziewczynka i że się przekonamy na następnej wizycie za cztery tygodnieagatas, lubek, MOI, paaolka, Magdzialenka, sylwia1985, mała_mi, Kajaoli lubią tę wiadomość