Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hmm.. obejrzalam sobie tez film w mojego polowkowego 21t2d i kojarzylam, ze mierzyla wody, tylko nie bylo to napisane w opisie, na filmie wyszlo, ze jest 3,63, wiec troche sie przestraszylam, ale doczytalam, ze AFI to jest suma pomiarow 4 najwiekszych kieszonek i ta suma powinna byc 5-25, wiec skoro masz 26, a sa 4 pomiary to wystarczy, zeby sie lekarzowi lekko krzyzyk 'omsknął' i juz by bylo 25
, a przy czterech kieszonkach to juz w ogole.
ao12., Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewuszki. Jestem po dzisiejszej wizycie, wszystko dobrze, Antoś waży 790g, znowu nie chcial pokazać buzi ale na koniec jakoś sie udało i rozszczepu nie ma więc super. Lekarz powiedział że juz od małego jest uparty.
Ja mam 26lat i tez to moje pierwsze dziecko, planujemy za 2, 3 lata nastepne.
Jeśli chodzi o wózki podoba mi się espiro vector, quinny buzz i x-lander.
Równiez zaczeliśmy robić male przemeblowanie, z sypialni wylatuje nasze łoże i zastąpi je kanapa żeby było więcej miejsca, a do salonu kupujemy dużą szafę żeby z sypialni zabrać z szafy kilka naszych rzeczy żeby bylo miejsce dla maluszka. Intenstywnie mysleliśmy o przwijaku ale zrezygnowalismy z braku miejsca w pokoju i po odradzaniu koleżanek które mówiły że używały tylko przy kapieli, a że my bedziemy kapać maleństwo w sypialni to będziemy ubierać i przwijać na łózkulubek, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam brzuchate koleżanki;]
I widzę że nie tylko ja spać od 6 nie mogę;]
DO 4 PAŹDZIERNIKA ZOSTAŁO RÓWNE 100 DNI.JESZCZE TROSZKĘ JULECZKA WYTRZYMAMY.....
Dzisiaj do doktorka na badanko i odbiór wyniku glukozy.lubek, Kajaoli, paradise lubią tę wiadomość
-
Ja tez dzisiaj spać nie mogłam
. Wczoraj kolo 22 czułam jakieś takie trzęsienie maluszka, to nie była czkawka, bo było dużo szybsze. Przestraszyłam się, on potem cisza, musiałam mu puścić kołysanke i trochę się niemrawo poruszał. Dzisiaj nad ranem się ruszał trochę zwawiej, wiec chyba wszystko ok..
-
nick nieaktualnylubek wrote:Ja tez dzisiaj spać nie mogłam
. Wczoraj kolo 22 czułam jakieś takie trzęsienie maluszka, to nie była czkawka, bo było dużo szybsze. Przestraszyłam się, on potem cisza, musiałam mu puścić kołysanke i trochę się niemrawo poruszał. Dzisiaj nad ranem się ruszał trochę zwawiej, wiec chyba wszystko ok..
-
Dzień dobry z rana
Mój mały tez czasem dziwnie szybko się rusza..a czasem długo długo nic...a dzis po przebudzeniu patrze na brzuch i krzywy strasznie i wypukły w jednym miejscu - pupke mi chyba wypiąłto go delikatnie postukałam tam palcem i wypiął się jeszcze bardziej, hehe
Szykuje sie do lekarza zaraz..miłego dnia dziewczynyKajaoli, lubek, agatas lubią tę wiadomość