Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKakabaka wrote:O fuuu... Byłam dzisiaj na teście obciążenia glukozą. Masakra jakaś! Samo wypicie tego syfu to nielada wyzwanie, nawet jak wcisnęłam do tego całą cytrynę. Z tej słodkości aż w gardle drapało. Ale jeszcze gorzej było później. Przez pierwszą godzinę byłam na granicy omdlenia. Nie miałam nawet siły trzymać gazety. Masakra... Mam nadzieję, że to badanie jest tylko raz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 14:58
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja chce z mezem miec 3 dzieci najlepiej (u neigo bylo troje i u mnie, i nei wyobrazamy sobie innej liczby
) o ale 2 to napewno... i chcemy by meidzy 1 a 2 dzieckiem bylo max 3,5 roku roznicy, wiec dosc szybko, dlatego my kupujemy lepszy, nowy, neutralny kolor (bez), kocyki rozki recznizki tez kupuje neutralne z mysla o drugim dziecku. i chcemy przeznaczyc max 2 tys ale to jest juz mega max, najlepiej do 1800zl.
Aniqa wrote:Tak z ciekawosci zaoytam was drogie kolezanki,
Od pewnego czasu jak pytam moje kolezanki o wybor wozka , chodzi o nowy czu uzywant to zdania sa podzielone. Ze uzywany, bo szkoda kasy a tak samo moze byc dobry, a drugie znow mowia, ze nowy bo to zawsze nowy, mozna miec na kilka dzieci, itd.
Ja myslalam nad uzywanym, ale patrzylam po komisach, cenowo ok 600 zl, ake jakies brudne i rozklekotane, wiec zainwestuje w nowy, i bede miec na nastepne dziecko. Zawsze to bezpieczniejszy i dluzej wytrzyma,
A jakie sa wasze preferencje i do jakiej kwoty? -
nick nieaktualny
-
paradise wrote:Czytałam dużo pozytywnych opinii na temat tego wózka
Ponoć jest bardzo leciutki. Też biorę go pod uwagę.
Te camarelo spełniają moje wszystkie oczekiwania:
- lekki (bo będę musiała do wnosić po schodach), ma niecałe 12kg z budą i kołami.
- duża gondola (tu jest jedna z największych na rynku)
- składa się tak, że do mojego niedużego bagażnika się zmieści
- bardzo dobra amortyzacja
- kosz na zakupy duży i wysoko zawieszony (przynajmniej nie będę zakupami machać po kałużach, śniegu i krawężnikach)
generalnie, jak przeglądałam wózki, to w tej cenie jak dla mnie lepszego nie maNie spotkałam się jeszcze z negatywną opinią na temat wózków tej firmy
paradise lubi tę wiadomość
-
agatas wrote:Te camarelo spełniają moje wszystkie oczekiwania:
- lekki (bo będę musiała do wnosić po schodach), ma niecałe 12kg z budą i kołami.
- duża gondola (tu jest jedna z największych na rynku)
- składa się tak, że do mojego niedużego bagażnika się zmieści
- bardzo dobra amortyzacja
- kosz na zakupy duży i wysoko zawieszony (przynajmniej nie będę zakupami machać po kałużach, śniegu i krawężnikach)
generalnie, jak przeglądałam wózki, to w tej cenie jak dla mnie lepszego nie maNie spotkałam się jeszcze z negatywną opinią na temat wózków tej firmy
A widziałaś może ten wózek na żywo?Chodzi mi o kwestie wizualna czy też tak dobrze prezentuje się jak na zdjęciach.
-
My tez chcemy miec drugie ale nie odrazu tak z 5 lat roznicy a wlasnie ile macie lat dziewuszki i ktore to bedzie wasze dzieciatko.Ja mam 29 lat i spodziewam sie pierwszego dzieciaczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:37
Aniqa lubi tę wiadomość
-
paradise wrote:A widziałaś może ten wózek na żywo?
Chodzi mi o kwestie wizualna czy też tak dobrze prezentuje się jak na zdjęciach.
Widziałam seville i carere. A ten najnowszy model mam zamiar obejrzeć w warszawie przed zakupem. Co do wagi, to te camarelo są faktycznie lżejsze niż inne -
nick nieaktualny
-
Ja będę miała wózek po starszaku - Jedo Fyn 4ds. Był naprawdę wygodny i miał bardzo dużą gondolę - co się przydało, bo Piotruś był z kwietnia, więc w zimie miał jeszcze sporo miejsca. Wózek był bardzo eksploatowany, bo Piotruś upodobał sobie spanie na spacerach (w domu strasznie wrzeszczał podczas usypiania). Także wózek przetestowany w każdych warunkach atmosferycznych:) Później miał spacerówkę Inglesina, ale ta z kolei pomimo, że fajna, to nie była zbyt wiele użytkowana - jak już zaczął chodzić, to raczej wolał już o własnych siłach się przemieszczać.
paradise lubi tę wiadomość
-
a kola?
bo watpie ze az taki leciutki jest?
a jak tak to megaaa leciutki
bo czasem podaja stelaz z kolami wage a czasem stelaz oddzielnei plus ejszcze ze 3 kg kola
paradise wrote:Na jakiejś stronie znalazłam informacje
- spacerówka - 4,3 kg,
- gondola - 4,1 kg,
- stelaż - 4,9 kg.Aniqa lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:My tez chcemy miec drugie ale nie odrazu tak z 5 lat roznicy a wlasnie ile macie lat dziewuszki i ktore to bedzie wasze dzieciatko.Ja mam 29 lat i spodziewam sie pierwszego dzieciaczka
Ja mam 23 lata i również spodziewam się pierwszego dzieckapaulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
Scęście wrote:a kola?
bo watpie ze az taki leciutki jest?
a jak tak to megaaa leciutki
bo czasem podaja stelaz z kolami wage a czasem stelaz oddzielnei plus ejszcze ze 3 kg kola
O kołach żadnej informacji nie było. Agatas pisala ze razem z kołami i budą ma niecałe 12 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:56