Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ktorych malenstwa maja czkawki, czy zauwazylyscie jakąs zaleznosc miedzy zjedzeniem posilku a czkawka dzieciatka, bo moja mała ma przewaznie czkawke pare minut po tym jak skoncze jesc posilek, tez tak jest u was???
Teraz np zjadlam kolacje a Hania od paru min mi podskakuje. -
Aniqa wrote:Dziewczyny ktorych malenstwa maja czkawki, czy zauwazylyscie jakąs zaleznosc miedzy zjedzeniem posilku a czkawka dzieciatka, bo moja mała ma przewaznie czkawke pare minut po tym jak skoncze jesc posilek, tez tak jest u was???
Teraz np zjadlam kolacje a Hania od paru min mi podskakuje.
Tak, jak zjem pomidorka albo cos ostrzejszego to maly ma od razu czkawke.
No i czesto mu sie zdarza rano , jeszcze jak leze w lozku ale to juz nie wiem czym jest to spowodowane.
-
nick nieaktualnyBo moja ma czesto czkawke ale duzo razy po tym jak zjem jakis posilek, hmmmm w sumie nic ostrego nic tak nie jem. Teraz juz przywykladmdo tych czkawek ale tak mnie to zastanowilo czy jedzenie ma jakis wplyw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 20:23
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Bo moja ma czesto czkawke ale duzo razy po tym jak zjem jakis posilek, hmmmm w sumie nic ostrego nic tak nie jem. Teraz juz przywykladmdo tych czkawek ale tak mnie to zastanowilo czy jedzenie ma jakis wplyw.
Łapczywa na jedzonko i potem czka hyhyao12., Aniqa lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Pewnie dobrze ale na początku troche sie bałam bo moja to 5 razy dziennie ma na pewno + w nocy. Teraz sie nieboje że to coś złego.
Moj ma zawsze rano a potem jeszcze raz lub dwa w ciagu dnia. Wszedzie czytalam, ze i tak nic nie mozna zrobic i ze to nic nie szkodzi wiec nie zamartwiam sie.
-
A u mnie znowu czkawke ma bardzo rzadko, może łącznie ze 4 razy miała:-) może czka sobie po kryjomu
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam!
Moja tez ma dosyc czesto czkawke (czasami kilka razy dziennie) tez zastanawialam sie czy jest to zalezne od tego co zjem ale wydaje mi sie, ze nie.
Dzisiaj nareszcie wybieramy sie na USG, nie moge sie doczekacpestka, Kajaoli, lubek, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Witam, dzisiaj pogoda idealna 23C i przelotne opady deszczu
Moja mała szalała dzisiaj w nocy
i u mnie 3 z przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 09:48
Aniqa, pestka, paulina.b.1991, Kajaoli, lubek, renatkach, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
powiem Wam, że tak czytam wrześniówki i sierpniówki to chciałabym już mieć małego ze sobą...tyle miesięcy czekania i jestem już gotowa
Wiem, że przyjdzie moment kiedy powiem: boszz...chciałabym być z powrotem z nim w ciąży i sobie pospać. Ale...od paru dni tak za mną chodzi, że chciałabym, żeby juz był z nami
U mnie słoneczko, ale upału na szczęście ni maMOI, paradise, Aniqa, Kajaoli, Anoolka, Kasiula09 lubią tę wiadomość