Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Raczej sa koniecznoscia zaraz po porodzie, wiec ja kupie 2 opakowania. Ale majtek poporodowych tych takich od razu z wkladka nie kupuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie pochmurno i ponoc duszno jakby na burze ale mi jest przyjemnie, za to tata reaguje na zmiane pogody i przewiduje burze:-)
Ja sobie odpoczywam, w pozycji horyzontalnej. I wyszukuje cos ciekawego na necie. Do 14.50 mam czas bo potem zawsze geslerową ogladam na tvn
lubek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaulina.b.1991 wrote:Moj M zostal namowiony na wlasnie ten "lek". I 16zl za 6 fiolek cukrowych kuleczek. Wzielam jedna i zaczelam sie strasznie pocic... Hmm...
-
Aniqa wrote:Ja tak samo jak MOI , moglabym miec juz mala, tez doczekac sie nie moge i jestem ciekawa jak to bedzie ale kurcze u mnie to praca bedzie dopiero wrzeć, wiec narazie to niemozliwe, niech Hania rosnie w brzuszku az bedzie po remoncie i kupi sie wszystko dla niej.
Dziewczyny w biedronce jest ten duzy sudocrem za 17.99 jakby ktoras chciala to cena fajna.Ale kupiłam za to chusteczki nawilżanie dada newborn dwupak za 6.60
Nie wiem w sumie czy będę używała ale taka była cena to wzięłam
-
U mnie dzisiaj gorąco a ja wzięłam się od wczoraj za pranie ciuchów dla bobasa
Sporo w sumie ich mam a pogoda ładna więc szybko schną i od razu je prasuje
Nie wiem w sumie czy to nie za wcześnie ale już będę miała przygotowane:-) Kupiłam wczoraj do prania płyn bobini a do płukania koncentrat dzidziuś
Nie wiem czy płyn do płukania jest konieczny ale wydaje mi się, że bez niego ciuszki mogą być sztywne. Po wyschnięciu wszystko pięknie pachnie mydełkiem
Nic tylko stać i prasować (oczywiście z wentylatorem w taką pogodę)
ao12., Anoolka, Aniqa, Monica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypoczwarkah wrote:podkłady poporodowe to raczej konieczność, nie da się zrezygnować
Majtki do tego najlepiej z siatki - przewiewne i dobrze trzymają ten podkład. Kosztują w aptece po 2-3 zł sztuka. Można je prać. -
nick nieaktualnypaulina.b.1991 wrote:Mam zakaz od mojego M ruszania sie spod koldry. Podejrzewamy przeziebienie. Leze zawinieta i sie "kisze" (jak to okreslil M).
Zastanawiaja mnie wyniki z moczu. Troche dla mnie niepokojace.paulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co ja też bym już chciała mieć swoje maleństwo przy sobie ale jeszcze troche czasu i sie doczekamy
Paulina ja brałam chyba ze 3 te fiolki ale na mnie to nie działa jedynie domowe sposoby na przeziębienie w ciąży.
Podkłady poporodowe dostałam od bratowej bella jedno całe opakowanie a drugie prawie całe bo ona nie zużyła i oddała mi.
Majtki siatkowe kupiłam wielorazowe dwa opakowania pakowane po dwie sztuki na allegro a mysle jeszcze kupić w razie czego zwykłe bawełniane w razie W i żeby nie było szkoda od razu wyrzucić.
Do nas wczoraj przywiózł kurier łóżeczko i M złożył żeby zobaczyć czy wszystko w nim pasuje i czy nie ma żadnych wad ale jest wszystko dobrzeteraz w innym pokoju już stoi bo tam nie przeszkadza wiec już go nie składamy do pudeł
anka_a lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Do nas wczoraj przywiózł kurier łóżeczko i M złożył żeby zobaczyć czy wszystko w nim pasuje i czy nie ma żadnych wad ale jest wszystko dobrze
teraz w innym pokoju już stoi bo tam nie przeszkadza wiec już go nie składamy do pudeł