X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wy też tak macie, że jak rano wstajecie to macie obolały brzuch? Nie wiem czy mój bobas tak się w nocy rozpycha, czy to ja śpię w nocy "za bardzo na boku" :I

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • paradise Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie tez troche chlodniej, czuje sie o wiele lepiej.

Ja raczej problemu z obolalym brzuchem nie mam, ale nieraz zastanawialam sie czy nie spie w nocy "za bardzo na boku" bo tak idealnie na boku dlugo lezec nie potrafie i wydaje mi sie, ze troche ciezaru na ten brzuch przenosze.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też niespie tak idealnie na boku ale zawsze sobie "nadrzuce" troszke brzuch :)
    U mnie od rana pada deszcz.

Ja niemam obolałego brzucha z rana.ale mam w ciągu dnia takie twardnienia, napinania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 09:14

• renatkach Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciągle śpię na pół boku, bo inaczej nie umiem :) lekarz mi powiedział, że mała by dała znać, gdyby coś było jej niewygodnie :) a z tymi wózkami jak że wszystkim, jedni kupują droższe drudzy tańsze, ale ważne, żeby być zadowolonym z zakupu, bez względu na cenę :)

3i49tv7325tdkkap.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa Ty już 33 tydzień, jeszcze 5 i możesz rodzić :) jak ten czas leci :)

3i49tv7325tdkkap.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 38 tydzień zaczynam 23 września i nie ukrywam, że wolałabym urodzić w 38, ale lekarz powiedział, że u mnie się nie zapowiada i on to widzi na koniec października

3i49tv7325tdkkap.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:)
    mnie brzuszek nie boli, ale ciężko mi się podnosi rano...to pierwsze podniesienie przypomina mi o minimalnym z rana bólu pleców i krocza...ale tak to jest ok :)
    Jade nareszcie na kontrole do dentysty..już się zbierałam i zebrać nie mogłam;) a potem z okazji urodzin psiapsióły na małe zakupy dla niej i urodzinowe lody! :)
    Miłego:)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie brzuszek nie boli, za to od dwóch dni czuję silny ból bioder i ud podczas chodzenia :O Kości mi się rozchodzą, czy co??? Też tak macie???

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    Kasiula ja łóżeczko zamówiłam 02-07-2014 i miało być w piątek, pieniążki oczywiście wpłaciłam wcześniej, mam nadzieję że przywiozą mi łóżeczko, bo moje nerwy są już dość napięte ;(

o kurcze to faktycznie bardzo długo czekasz

age.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez parę dni dokuczały mi bóle krocza, pachwin, bioder i takie kłucia w pochwie i macicy. Jutro idę na kontrolę to będę wiedziała czy to dobrze czy źle.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia śliczny brzuszek :)

Ja bólu brzucha nie mam, czasem jak długo chodze to jedynie czuje jak mi sie napina ale to trwa chwile

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renatkach wrote:
    Ja 38 tydzień zaczynam 23 września i nie ukrywam, że wolałabym urodzić w 38, ale lekarz powiedział, że u mnie się nie zapowiada i on to widzi na koniec października
    Ja tez bym wolala wczesniej ale zobaczymy jak pojdzie z remontem, oby szybko i sprawnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Mnie brzuszek nie boli, za to od dwóch dni czuję silny ból bioder i ud podczas chodzenia :O Kości mi się rozchodzą, czy co??? Też tak macie???
    Ja tak niemam, biodra to podczas lezenia na boku mnie bola, pewnie ci sie kosci juz rozszerzaja.

• ao12. Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    o kurcze to faktycznie bardzo długo czekasz
    Już dzwonili do męża, że przywiozą łóżeczko między 12 a 14 :)
    humorek od razu mi się poprawił

Kasiula09, Kajaoli lubią tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    Już dzwonili do męża, że przywiozą łóżeczko między 12 a 14 :)
    humorek od razu mi się poprawił

to super wiadomość :) ja też czekam na kuriera mam nadzieje że dziś mi przywiezie

ao12. lubi tę wiadomość

age.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, moj mezczyzna przekonal sie do wiaderka dla niemowlat - ja tez :) wczoraj wieczorem postudiowalismy temat, opinie oraz obejrzelismy kilka filmikow. Tak wiec pomysl nam sie spodobal i dzis zamowilam przez internet.
    Wraz z wiaderkiem przyjdzie tez kokonik do spania z bawelny bio.
    Dostawa w sobote - juz sie ciesze :)

Wiaderko bedzie takie:

2dhiflk.jpg

A kokonik z bawelny:

kcijyd.jpg

:)

ao12., Aniqa, sylwia1985, Agrafka, Monica, lubek, Nelly, anka_a lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli ja też kupie te wiaderko tylko jak mała będzie miała pare msc,tak od razu to boje sie ją kąpać, ale te wydaje sie takie większe niż te co tu pokazywałam,to lepiej.

Kajaoli lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wogole nie wysypiam bo chyba z 5razy budze sie na siusiu.Rano mam problem z przekreceniem sie tak jakbym jakies zakwasy miala no i nie moge sie przeciagac bo zauwazylam ze jak to zrobie to odrazu lapie mnie skurcz lydek

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wlasnie zasiegnelimy informacji i dowiedzielismy sie, ze we Francji to wiaderko jest zalecane przez lekarzy i polozne od urodzenia. Podobno kapiel w nim jest duzo mniej stresujaca i dla dziecka i dla rodzica. Dzidzius czuje sie w nim jak w brzuszku :)
    Sprobujemy - zobaczymy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 12:18

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, skurcze lydek na tym etapie ciazy podobno sa normalne. Jedyne co pomaga to chyba magnez.

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
‹‹ 510 511 512 513 514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ