Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wy też tak macie, że jak rano wstajecie to macie obolały brzuch? Nie wiem czy mój bobas tak się w nocy rozpycha, czy to ja śpię w nocy "za bardzo na boku"
-
Hej dziewczyny, u mnie tez troche chlodniej, czuje sie o wiele lepiej.
Ja raczej problemu z obolalym brzuchem nie mam, ale nieraz zastanawialam sie czy nie spie w nocy "za bardzo na boku" bo tak idealnie na boku dlugo lezec nie potrafie i wydaje mi sie, ze troche ciezaru na ten brzuch przenosze.
-
nick nieaktualnyJa też niespie tak idealnie na boku ale zawsze sobie "nadrzuce" troszke brzuch
U mnie od rana pada deszcz.
Ja niemam obolałego brzucha z rana.ale mam w ciągu dnia takie twardnienia, napinania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 09:14
-
Ja ciągle śpię na pół boku, bo inaczej nie umiem
lekarz mi powiedział, że mała by dała znać, gdyby coś było jej niewygodnie
a z tymi wózkami jak że wszystkim, jedni kupują droższe drudzy tańsze, ale ważne, żeby być zadowolonym z zakupu, bez względu na cenę
-
hej dziewczyny:)
mnie brzuszek nie boli, ale ciężko mi się podnosi rano...to pierwsze podniesienie przypomina mi o minimalnym z rana bólu pleców i krocza...ale tak to jest ok
Jade nareszcie na kontrole do dentysty..już się zbierałam i zebrać nie mogłam;) a potem z okazji urodzin psiapsióły na małe zakupy dla niej i urodzinowe lody!
Miłego:) -
nick nieaktualnyrenatkach wrote:Ja 38 tydzień zaczynam 23 września i nie ukrywam, że wolałabym urodzić w 38, ale lekarz powiedział, że u mnie się nie zapowiada i on to widzi na koniec października
-
nick nieaktualnyMOI wrote:Mnie brzuszek nie boli, za to od dwóch dni czuję silny ból bioder i ud podczas chodzenia
Kości mi się rozchodzą, czy co??? Też tak macie???
-
Kochane, moj mezczyzna przekonal sie do wiaderka dla niemowlat - ja tez
wczoraj wieczorem postudiowalismy temat, opinie oraz obejrzelismy kilka filmikow. Tak wiec pomysl nam sie spodobal i dzis zamowilam przez internet.
Wraz z wiaderkiem przyjdzie tez kokonik do spania z bawelny bio.
Dostawa w sobote - juz sie ciesze
Wiaderko bedzie takie:
A kokonik z bawelny:
ao12., Aniqa, sylwia1985, Agrafka, Monica, lubek, Nelly, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My wlasnie zasiegnelimy informacji i dowiedzielismy sie, ze we Francji to wiaderko jest zalecane przez lekarzy i polozne od urodzenia. Podobno kapiel w nim jest duzo mniej stresujaca i dla dziecka i dla rodzica. Dzidzius czuje sie w nim jak w brzuszku
Sprobujemy - zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 12:18