Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypestka wrote:Olejek migdałowy jest w oliwkach dla dzieci, np. w Hipp'ie żółtym
ta oliwka jest od pierwszego dnia życia maluszków:)
-
sylwia1985 wrote:Dziewczyny Wy robilyscie badania prenatalne? Mi gin nic o nich nie mowil. Teraz sie zastanawiam czy rzeczywiscie moj maluszek jest zdrowy ,gin twierdzi ze tak ale juz sama nie wiem bo czytalam ze na polowkowym nie wszystko mozna dokladnie zobaczyc no i teraz sie martwie
A o jakich badaniach konkretnie mówisz? Bo jednym z badań "prenatalnych" jest np. USG między 11 a 13 tyg., gdzie się mierzy przezierność karkową, długość kości udowej, obwód główki itd itp. Jeśli to badanie wychodzi w normie to nie ma potrzeby robienia innych badań prenatalnych. -
Kasiula09 wrote:ty czekasz od piątku a ja od tamtego poniedziałku gdzie zamówiłam i od razu wpłaciłam pieniądze ale wczoraj napisałam e-maila kiedy będzie i babka mi odpisała że dziś wyślą wiec jutro bedzie, mam taką nadzieje bo tyle czekać to masakra
-
Pochwalę się, moja mała ułożyła się główką w dół, nóżki ma po lewej stronie brzucha a pupę po prawej.Słyszałam jej serduszko
Pobrali mi znów krew z palca, żelazo niskie- dziwne bo 2 tyg wcześniej miałam pobieraną krew z żyły i wyniki były dobre, położna powiedziała, że następnym razem sprawdzą z żyły.sylwia1985, lubek, anka_a lubią tę wiadomość
-
anka_a wrote:Aaaa ja też już mam 30 t.c.
Zleciało szybko.
Ja już nie rozumiem - jak dla mnie 29, ja jak bym powiedziała w pracy ze mam 30 to by mnie wszystkie poprawiły ze 29 (kazdy inaczej gada)
Ten rico kosztuje prawie 1900? Dziewczyny Wy tyle wydajecie na wózek???
-
mitaka wrote:
Ten rico kosztuje prawie 1900? Dziewczyny Wy tyle wydajecie na wózek???
-
Ja też dziś nie mogłam spać, co godzinę pobudka
Czyżby rozgrzewa przed październikiem?!
-
nick nieaktualnyMitaka, ja nie wydam tyle na wózek, w sklepie mi pani pokazywała tańsze wózki polskich firm, wygląd i funkcje te same co rico nano 3 w 1 za 1200, to jest gdzieś taka cena za jaką kupie.
Są też promocje, albo hurtownie. Niewiem z jakiego rejonu jesteś ale popatrz za dużymi sklepami z wózkami.polscy producenci mają naprawde dobre wózki i tanie.
Puszczam przykładowy link
http://borowkasklep.home.pl/pl/p/TWIST-NEW/337Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 07:25
-
nick nieaktualny