Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paaolka wrote:No to super
mam nadzieję, że każda z nas dotrwa do tego terminu jeszcze w dwupaku.. 
też mam taką nadzieję..
Bo generalnie to na 22.09. umówiłam sie na manicure i pedicure, a na 23.09. do fryzjera - potem mogę rodzic
A spotkanie jest 29.09. no ale nic nie wiadomo
paaolka lubi tę wiadomość
-
O matko, w końcu Was nadrobiłam

Cały ranek spędziłam w przychodni- miałam test tolerancji glukozy, fuj jakie to niedobre, dziewczyna po mnie nie czuła się najlepiej i wzięli ją na kozetkę.
Moja położna próbuje znaleźć przyczynę zwiększonej u mnie ilości wód płodowych, dlatego musiałam zrobić ten test.
Mam na siebie teraz uważać i się nie przemęczać.
Ja tam rożek prałam w pralce, nic mu się nie stało
Na obiad robię siekane kotlety z piersi kurczaka, do tego suróweczka i ziemniaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:01
-
Scęście wrote:ej jak wy cytujecie killka wypowiedzi?
bo ja co sie zabiore to mi nie wychodzi i myslnikami wam odpowiadam 
ręcznie
Kopiuje czująś wypowiedz i wpisuje [ QUOTE=Scęście ] i na koniec [ /QUOTE ]
teraz zrobiłąm specjalnie spacje zeby było widac
-
ao12. wrote:O matko, w końcu Was nadrobiłam

Cały ranek spędziłam w przychodni- miałam test tolerancji glukozy, fuj jakie to niedobre, dziewczyna po mnie nie czuła się najlepiej i wzięli ją na kozetkę.
Moja położna próbuje znaleźć przyczynę zwiększonej u mnie ilości wód płodowych, dlatego musiałam zrobić ten test.
Mam na siebie teraz uważać i się nie przemęczać.
Ja tam rożek prałam w pralce, nic mu się nie stało
Na obiad robię siekane kotlety z piersi kurczaka, do tego suróweczka i ziemniaczki
bleee glukoza. W tej ciąży wszystko zwróciłam, ale na szczescie lekarz nie kazał mi powtarzać.
Co do rożków to ja wszystkie trzy prałam w pralce. Ogolnie piore wszysciutko! I wyparzam też. Teraz wygotuje pare minut, a w szpitalu tylko przeleję wrzątkiem
-
nick nieaktualnyA u mnie hania znow marudna,eh niemoze zasnac, maz ja nosi. Jak zasnie to tez sprobuje zasnac,
Dziewczyny stanikow kupcie wiecej,ja mam 2 i musze dokupic z 3. Bo ciagle je trzeba nosic,noc ,dzien bo mleko sie leje, a jak wkladka laktacyjna sie przesunie to mleko zaleje ubranie, ja nieprzyklejam wkladek do stanika bo potem jak mam szybko wyjac cyca to mi zle. A juz kilka razy pomoczylam ubranie i kanape, leze sobie,wkladka sie przesunela i szorowanie tapicerki.eh -
nick nieaktualnyHej dziewczyny !Dawno sie nie odzywalam ale czytam was codziennie.Czuje sie juz bardzo ociezala ,w nocy nie spie i na dodatek u mnie caly czas sa upaly!!Co do wagi maluchow to moja corka nalezy do tych,,duzych,, tydzien temu wazyla 3.200...dziwi mnie to bo ja i moj maz jestesmy szczupli...ja mam cale 160 wzrostu a przez ciaze przytylam tylko 8 kg.Wczoraj rozmawiala z lekarka i ustalilysmy,ze nie ma co ryzykowac i bede miala cc,wstepnie ustalona na 26.09.Tak wiec za 2 tyg moja Milenka bedzie juz ze mna!!
Kajaoli, ao12., anka_a, Strokrotka, pestka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie wróciłam od lekarza rodzinnego, pielęgniarka wypłukała mi uszy a lekarz przepisał antybiotyk w kropelkach. Najgorsze jest to że zasłabłam w przychodni, myślałam że mi przeszło a teraz czuję że znowu to samo. Idę się położyć to może mi przejdzie.
-
caterinka wrote:Hej dziewczyny !Dawno sie nie odzywalam ale czytam was codziennie.Czuje sie juz bardzo ociezala ,w nocy nie spie i na dodatek u mnie caly czas sa upaly!!Co do wagi maluchow to moja corka nalezy do tych,,duzych,, tydzien temu wazyla 3.200...dziwi mnie to bo ja i moj maz jestesmy szczupli...ja mam cale 160 wzrostu a przez ciaze przytylam tylko 8 kg.Wczoraj rozmawiala z lekarka i ustalilysmy,ze nie ma co ryzykowac i bede miala cc,wstepnie ustalona na 26.09.Tak wiec za 2 tyg moja Milenka bedzie juz ze mna!!
Moj synek tez wczoraj byl wazony i ma 3300g a tak samo jak wy nie jestesmy duzi a ja mam 163cm wzrostu.
A dlaczego tak od razu cc? Twoja lekarka nie zaproponowala ci wywolania?
-
Cholera, zaczelam krwawic. Dzwonilam do mojego lekarza i powiedzial, ze to nic nie szkodzi bo przeciez mnie dzis rano badal i ruszal szyjke wiec to dlatego tak sie dzieje. Nie wiem co myslec o tym bo to sa takie skrzepy krwi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:49
-
nick nieaktualnyJa mieszkam we Wloszech tu dziecko urodzone 3.500 juz jest okreslane jako DUZE,wiec moja corka to dla nich kolos,Cc zostalo mi zaproponowane moge sprobowac rodzic naturalnie,ja jednak wole nie ryzykowac i wybralam ccKajaoli wrote:Moj synek tez wczoraj byl wazony i ma 3300g a tak samo jak wy nie jestesmy duzi a ja mam 163cm wzrostu.
A dlaczego tak od razu cc? Twoja lekarka nie zaproponowala ci wywolania? -
caterinka a czemu cc? bo jakos nie kojarze u ciebie wskazania?
anoolka kurcze.. odpoczywaj, moze sie przemeczylas za bardzo, albo tlok i te sprawy po prostu...
aniqa tyyyyle stanikow
o mamusiu.. to ja sie zastanawialam czy mi 1 nie starczy
dobra no jak czeba to czeba
malenstwo mowisz meczy troszke, ale no co takie uroki, kazda z nas to czeka.... juz teraz predk osobie nie poodpoczywamy