Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paaolka wrote:No to super
mam nadzieję, że każda z nas dotrwa do tego terminu jeszcze w dwupaku..
też mam taką nadzieję..Bo generalnie to na 22.09. umówiłam sie na manicure i pedicure, a na 23.09. do fryzjera - potem mogę rodzic
A spotkanie jest 29.09. no ale nic nie wiadomo
paaolka lubi tę wiadomość
-
O matko, w końcu Was nadrobiłam
Cały ranek spędziłam w przychodni- miałam test tolerancji glukozy, fuj jakie to niedobre, dziewczyna po mnie nie czuła się najlepiej i wzięli ją na kozetkę.
Moja położna próbuje znaleźć przyczynę zwiększonej u mnie ilości wód płodowych, dlatego musiałam zrobić ten test.
Mam na siebie teraz uważać i się nie przemęczać.
Ja tam rożek prałam w pralce, nic mu się nie stało
Na obiad robię siekane kotlety z piersi kurczaka, do tego suróweczka i ziemniaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:01
-
Scęście wrote:ej jak wy cytujecie killka wypowiedzi?
bo ja co sie zabiore to mi nie wychodzi i myslnikami wam odpowiadam
ręcznieKopiuje czująś wypowiedz i wpisuje [ QUOTE=Scęście ] i na koniec [ /QUOTE ]
teraz zrobiłąm specjalnie spacje zeby było widac
-
ao12. wrote:O matko, w końcu Was nadrobiłam
Cały ranek spędziłam w przychodni- miałam test tolerancji glukozy, fuj jakie to niedobre, dziewczyna po mnie nie czuła się najlepiej i wzięli ją na kozetkę.
Moja położna próbuje znaleźć przyczynę zwiększonej u mnie ilości wód płodowych, dlatego musiałam zrobić ten test.
Mam na siebie teraz uważać i się nie przemęczać.
Ja tam rożek prałam w pralce, nic mu się nie stało
Na obiad robię siekane kotlety z piersi kurczaka, do tego suróweczka i ziemniaczki
bleee glukoza. W tej ciąży wszystko zwróciłam, ale na szczescie lekarz nie kazał mi powtarzać.
Co do rożków to ja wszystkie trzy prałam w pralce. Ogolnie piore wszysciutko! I wyparzam też. Teraz wygotuje pare minut, a w szpitalu tylko przeleję wrzątkiem
-
nick nieaktualnyA u mnie hania znow marudna,eh niemoze zasnac, maz ja nosi. Jak zasnie to tez sprobuje zasnac,
Dziewczyny stanikow kupcie wiecej,ja mam 2 i musze dokupic z 3. Bo ciagle je trzeba nosic,noc ,dzien bo mleko sie leje, a jak wkladka laktacyjna sie przesunie to mleko zaleje ubranie, ja nieprzyklejam wkladek do stanika bo potem jak mam szybko wyjac cyca to mi zle. A juz kilka razy pomoczylam ubranie i kanape, leze sobie,wkladka sie przesunela i szorowanie tapicerki.eh -
nick nieaktualnyHej dziewczyny !Dawno sie nie odzywalam ale czytam was codziennie.Czuje sie juz bardzo ociezala ,w nocy nie spie i na dodatek u mnie caly czas sa upaly!!Co do wagi maluchow to moja corka nalezy do tych,,duzych,, tydzien temu wazyla 3.200...dziwi mnie to bo ja i moj maz jestesmy szczupli...ja mam cale 160 wzrostu a przez ciaze przytylam tylko 8 kg.Wczoraj rozmawiala z lekarka i ustalilysmy,ze nie ma co ryzykowac i bede miala cc,wstepnie ustalona na 26.09.Tak wiec za 2 tyg moja Milenka bedzie juz ze mna!!
Kajaoli, ao12., anka_a, Strokrotka, pestka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie wróciłam od lekarza rodzinnego, pielęgniarka wypłukała mi uszy a lekarz przepisał antybiotyk w kropelkach. Najgorsze jest to że zasłabłam w przychodni, myślałam że mi przeszło a teraz czuję że znowu to samo. Idę się położyć to może mi przejdzie.
-
caterinka wrote:Hej dziewczyny !Dawno sie nie odzywalam ale czytam was codziennie.Czuje sie juz bardzo ociezala ,w nocy nie spie i na dodatek u mnie caly czas sa upaly!!Co do wagi maluchow to moja corka nalezy do tych,,duzych,, tydzien temu wazyla 3.200...dziwi mnie to bo ja i moj maz jestesmy szczupli...ja mam cale 160 wzrostu a przez ciaze przytylam tylko 8 kg.Wczoraj rozmawiala z lekarka i ustalilysmy,ze nie ma co ryzykowac i bede miala cc,wstepnie ustalona na 26.09.Tak wiec za 2 tyg moja Milenka bedzie juz ze mna!!
Moj synek tez wczoraj byl wazony i ma 3300g a tak samo jak wy nie jestesmy duzi a ja mam 163cm wzrostu.
A dlaczego tak od razu cc? Twoja lekarka nie zaproponowala ci wywolania?
-
Cholera, zaczelam krwawic. Dzwonilam do mojego lekarza i powiedzial, ze to nic nie szkodzi bo przeciez mnie dzis rano badal i ruszal szyjke wiec to dlatego tak sie dzieje. Nie wiem co myslec o tym bo to sa takie skrzepy krwi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:49
-
nick nieaktualnyKajaoli wrote:Moj synek tez wczoraj byl wazony i ma 3300g a tak samo jak wy nie jestesmy duzi a ja mam 163cm wzrostu.
A dlaczego tak od razu cc? Twoja lekarka nie zaproponowala ci wywolania? -
caterinka a czemu cc? bo jakos nie kojarze u ciebie wskazania?
anoolka kurcze.. odpoczywaj, moze sie przemeczylas za bardzo, albo tlok i te sprawy po prostu...
aniqa tyyyyle stanikowo mamusiu.. to ja sie zastanawialam czy mi 1 nie starczy
dobra no jak czeba to czeba
malenstwo mowisz meczy troszke, ale no co takie uroki, kazda z nas to czeka.... juz teraz predk osobie nie poodpoczywamy