Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapomniałam powiedzieć że już umówiłam się z położną, tylko mam nadzieję że do 10 pazdziernika urodze bo wtedy jej juz nie bedzie w weekendy i bym sie stresowala troche że akurat tak mi przypadnie.
A co do wagi to moje dziecko jest malutkie 2,5kg a ja przytyłam już 14kgciekawe ile jeszcze przytyje... czuje sie już jak wieloryb.
Ja też wszystko prałam co sie dało, wózek też ale to dlatego że mam uzywany.
Już wszystko mamy gotowe, ale chyba będziemy jeszcze w weekend malować w naszej i małego sypialni. Bo ściany juz troche brudne a i fioletowy kolor troche za ciemny więc na jasno przemalujemy póki mały w brzuchu. -
Nie nie czuje zadnych boli ani nic. Gabinet lekarza mam 5 minut na piechote wiec w razie czego moge tam podejsc. No i zawsze odbiera telefon wiec wiem, ze moge do niego zadzwonic w kazdej chwili.
Tylko przestraszylam sie bo nie mialam zadnych takich krwawien przez cala ciaze no i jak widzi sie, ze wody odchodza to ok ale nie krew.
Lekarz mi powiedzial, zebym sie nie martwila, ze wszystko jest w porzadku i ze widzimy sie za dwa tygodnie.
-
nick nieaktualny
-
Marta ja też miałam bolesne pobranie paciorkowca, tak szybko mi ten patyk włożył i tak jakby zahaczył o szyjkę i to było bolesne i nieprzyjemne... oczywiście miałam 1 dzien takie plamienie... śluz zabarwiony krwią... i jakoś tak mnie brzuch pobolewał.
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Cholera, zaczelam krwawic. Dzwonilam do mojego lekarza i powiedzial, ze to nic nie szkodzi bo przeciez mnie dzis rano badal i ruszal szyjke wiec to dlatego tak sie dzieje. Nie wiem co myslec o tym bo to sa takie skrzepy krwi..
-
nadzieja!!! wrote:Marta ja też miałam bolesne pobranie paciorkowca, tak szybko mi ten patyk włożył i tak jakby zahaczył o szyjkę i to było bolesne i nieprzyjemne... oczywiście miałam 1 dzien takie plamienie... śluz zabarwiony krwią... i jakoś tak mnie brzuch pobolewał.
Tak wczoraj plamiłam po badaniach ale dziś rano juz lepiej z tym ze czuje się inaczej znaczy czuje jakbym była otwarta tam na dole nie umiem tego opisać -
Dziewczyny, w końcu wzięłam się za temat staników do karmienia i znalazłam naprawdę świetne w Kappahlu - wszystkim polecam. Miseczka niby miękka, ale ze ślicznej koronki i co najważniejsze - mają fiszbiny. Wygląda się w nim bardzo dobrze, fajnie podtrzymuje, a miseczki dobrze się odpinają. Do tego jest teraz promocja w tym sklepie -20% na całą bieliznę, więc cena tylko 47 zł.
Strokrotka, ao12., lubek, ataga4, anka_a lubią tę wiadomość
-
poczwarkah wrote:Dziewczyny, w końcu wzięłam się za temat staników do karmienia i znalazłam naprawdę świetne w Kappahlu - wszystkim polecam. Miseczka niby miękka, ale ze ślicznej koronki i co najważniejsze - mają fiszbiny. Wygląda się w nim bardzo dobrze, fajnie podtrzymuje, a miseczki dobrze się odpinają. Do tego jest teraz promocja w tym sklepie -20% na całą bieliznę, więc cena tylko 47 zł.
Moja Siostra ich uzywała i tez baaardzo sobie je chwaliła!
Dała mi dwa - jeden biały dugi czarny, lae w sumie zapomniałam o nich i nawet nie przymierzyła. No i w białym musze fiszbin włozyc bo wylazł -
ogladam sobie wlasnie ten program porody na ipla - cos pieknego - caly czas mi lezki plyna jak rodzi sie dzidzius bo wyobrazam sobie jak to bedzie jak moj Nikus sie urodzi
Strokrotka, paaolka, ao12., Anoolka, ataga4, anka_a, Scęście lubią tę wiadomość