Pazdziernikowe mamusie 2014
- 

WIADOMOŚĆ
- 

o jaaa delacruz to juz ciaza donoszona! bo moj ginek to mowi ze donoszona jest jak sie skonczy 38tc a nie jak zacznie delacruz to juz ciaza donoszona! bo moj ginek to mowi ze donoszona jest jak sie skonczy 38tc a nie jak zacznie takze gratuluje ci bardzo, ostatnie 2 tyg przed toba i wszystko moze sie zdarzyc takze gratuluje ci bardzo, ostatnie 2 tyg przed toba i wszystko moze sie zdarzyc ja tez planuje przygotowac tylko nei 3 torbe a bardziej cos malego, reklamoweczke czy cos z rzeczami ktore moze ebda potrzebne i zeby maz nie szukal w domu i mi nei narozwalal tylko wzial z tej reklamowki. i wloze tam napewno dodatkowe ze 2 zestawy ubranek gdyby sie okazlao ze przez np zoltaczke zostajemy dluzej lub po prostu byly by potrzebne bo tamtych by nie starczylo, wloze mut am dla siebie jeszcze z jedna ksozule gdyby 2 nie daly rady, i przygotuje jakies kremiki czy cos dla malego ktorych nei ebde brala a moze ejdnak powiedza ze mam miec (bo wezme tylko bephanten krem do pupci i oliwke) a wloze jakis octenisept gdyby kazali meic swoj na pepuszek i moja rane po cc i masc linomag gdyby sam krem nei wystarczyl ja tez planuje przygotowac tylko nei 3 torbe a bardziej cos malego, reklamoweczke czy cos z rzeczami ktore moze ebda potrzebne i zeby maz nie szukal w domu i mi nei narozwalal tylko wzial z tej reklamowki. i wloze tam napewno dodatkowe ze 2 zestawy ubranek gdyby sie okazlao ze przez np zoltaczke zostajemy dluzej lub po prostu byly by potrzebne bo tamtych by nie starczylo, wloze mut am dla siebie jeszcze z jedna ksozule gdyby 2 nie daly rady, i przygotuje jakies kremiki czy cos dla malego ktorych nei ebde brala a moze ejdnak powiedza ze mam miec (bo wezme tylko bephanten krem do pupci i oliwke) a wloze jakis octenisept gdyby kazali meic swoj na pepuszek i moja rane po cc i masc linomag gdyby sam krem nei wystarczyl   DeLaCruz lubi tę wiadomość DeLaCruz lubi tę wiadomość
- 

No, już blisko Weźcie nie straszcie Weźcie nie straszcie Ja do tej torby do samochodu spakowałam zestaw ubranek w rozmiarze 62, gdyby się przydługi Franuś urodził Ja do tej torby do samochodu spakowałam zestaw ubranek w rozmiarze 62, gdyby się przydługi Franuś urodził Podmienię tylko siateczki z 56 w razie czego Podmienię tylko siateczki z 56 w razie czego Ubranka na wyjście ze szpitala - zestaw na cieplejszy i chłodniejszy dzień, zgrzewkę wody, dodatkowe pieluszki i parę innych drobiazgów Ubranka na wyjście ze szpitala - zestaw na cieplejszy i chłodniejszy dzień, zgrzewkę wody, dodatkowe pieluszki i parę innych drobiazgów 💙 2014 💙 2014
 ❤️ 2016
 Czekamy na dziewczynkę...

- 

A ja wracam od lekarza i dostałam skierowanie do szpitala jutro mam się stawić...ciśnienie mi skoczyło zrobią badania będą próbować zbić a jak się nie uda to wywoływać poród jakaś spokojna jestem nie wiem czemu sylwia1985, ao12., Anoolka, lubek, DeLaCruz, anka_a, Kasiula09, pestka lubią tę wiadomość sylwia1985, ao12., Anoolka, lubek, DeLaCruz, anka_a, Kasiula09, pestka lubią tę wiadomość
- 

moze wkrotce zobaczysz maluszkaMartaR.. wrote:A ja wracam od lekarza i dostałam skierowanie do szpitala jutro mam się stawić...ciśnienie mi skoczyło zrobią badania będą próbować zbić a jak się nie uda to wywoływać poród jakaś spokojna jestem nie wiem czemu   ao12., MartaR.. lubią tę wiadomość ao12., MartaR.. lubią tę wiadomość
- 

Marta będzie dobrzeMartaR.. wrote:A ja wracam od lekarza i dostałam skierowanie do szpitala jutro mam się stawić...ciśnienie mi skoczyło zrobią badania będą próbować zbić a jak się nie uda to wywoływać poród jakaś spokojna jestem nie wiem czemu   MartaR.. lubi tę wiadomość MartaR.. lubi tę wiadomość
- 

MartaR.. wrote:A ja wracam od lekarza i dostałam skierowanie do szpitala jutro mam się stawić...ciśnienie mi skoczyło zrobią badania będą próbować zbić a jak się nie uda to wywoływać poród jakaś spokojna jestem nie wiem czemu

No to trzymaj się kochana! będziesz miała możliwość kontaktowania się z nami w szpitalu?

Uf! spakowałam się Może jeszcze nie wszystko i pewnie jeszcze 100 razy będę to przepakowywać w ciągu najbliższych dni ale najpotrzebniejsze rzeczy mam. Jak na razie zmieściłam się w dwóch torbach i podzieliłam rzeczy na PRZED i PO porodzie jak niektóre z Was Może jeszcze nie wszystko i pewnie jeszcze 100 razy będę to przepakowywać w ciągu najbliższych dni ale najpotrzebniejsze rzeczy mam. Jak na razie zmieściłam się w dwóch torbach i podzieliłam rzeczy na PRZED i PO porodzie jak niektóre z Was  Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 13:19  MartaR.., DeLaCruz, pestka lubią tę wiadomość MartaR.., DeLaCruz, pestka lubią tę wiadomość 

- 

paradise wrote:No to trzymaj się kochana! będziesz miała możliwość kontaktowania się z nami w szpitalu?
 Tak bez problemu mam internet w telefonie jakby coś to tez dałam nr telefonu na FB ale myślę że tu bez problemu napisze bo nudzić się będę napewno   ao12., pestka lubią tę wiadomość ao12., pestka lubią tę wiadomość
- 

Baw się dobrze kochana, odpoczywajsylwia1985 wrote:wlasnie dzwonil brat ze za godzine bedzie z prezencikiem dla Nikusia i zabierze mnie odrazu do rodzicow :)a jutro odwiezie jak bedzie wylatywal do Angli  Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 13:31 
- 

oj nie odpoczne bo na wsi to takie wrzaski sa ze ho ho ale pojade choc moi rodzice tez maja jazdy i krzycza non stop ale to ostatnia okazja przed porodemao12. wrote:Baw się dobrze kochana, odpoczywaj Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 13:41 
- 

MartaR.. wrote:A ja wracam od lekarza i dostałam skierowanie do szpitala jutro mam się stawić...ciśnienie mi skoczyło zrobią badania będą próbować zbić a jak się nie uda to wywoływać poród jakaś spokojna jestem nie wiem czemu
 Oooo mama numer 3? 

U mnie się wyciszyło więc stękamy dalej, a znając moje szczęście to jeszcze mi wywoływać będą po terminie, no ale nic co będzie 
  MartaR.., DeLaCruz, ao12., pestka lubią tę wiadomość MartaR.., DeLaCruz, ao12., pestka lubią tę wiadomość
- 

ja wzielam nospe max i tez narazie sie bol brzucha uspokoil i juz mi nic nie cieknie niech chociaz skonczy moj ta kuchnie a potem moze Nikus przychodzic  na swiat no tak jeszcze do konca wrzesnia niech posiedzi niech chociaz skonczy moj ta kuchnie a potem moze Nikus przychodzic  na swiat no tak jeszcze do konca wrzesnia niech posiedziWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 14:20  ao12. lubi tę wiadomość ao12. lubi tę wiadomość
- 

U mnie też GBS ujemny Wiecie, że w takiej sytuacji jak odejdą wody i są czyste to ma się jeszcze 6 godzin na dojazd do szpitala? Można ten czas spędzić w domu - przespać się, pójść pod prysznic, zjeść coś Wiecie, że w takiej sytuacji jak odejdą wody i są czyste to ma się jeszcze 6 godzin na dojazd do szpitala? Można ten czas spędzić w domu - przespać się, pójść pod prysznic, zjeść coś   lubek, paaolka, pestka lubią tę wiadomość
                                💙 2014 lubek, paaolka, pestka lubią tę wiadomość
                                💙 2014
 ❤️ 2016
 Czekamy na dziewczynkę...