Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
o jaaa
delacruz to juz ciaza donoszona! bo moj ginek to mowi ze donoszona jest jak sie skonczy 38tc a nie jak zacznie
takze gratuluje ci bardzo, ostatnie 2 tyg przed toba i wszystko moze sie zdarzyc
ja tez planuje przygotowac tylko nei 3 torbe a bardziej cos malego, reklamoweczke czy cos z rzeczami ktore moze ebda potrzebne i zeby maz nie szukal w domu i mi nei narozwalal tylko wzial z tej reklamowki. i wloze tam napewno dodatkowe ze 2 zestawy ubranek gdyby sie okazlao ze przez np zoltaczke zostajemy dluzej lub po prostu byly by potrzebne bo tamtych by nie starczylo, wloze mut am dla siebie jeszcze z jedna ksozule gdyby 2 nie daly rady, i przygotuje jakies kremiki czy cos dla malego ktorych nei ebde brala a moze ejdnak powiedza ze mam miec (bo wezme tylko bephanten krem do pupci i oliwke) a wloze jakis octenisept gdyby kazali meic swoj na pepuszek i moja rane po cc i masc linomag gdyby sam krem nei wystarczyl
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
No, już blisko
Weźcie nie straszcie
Ja do tej torby do samochodu spakowałam zestaw ubranek w rozmiarze 62, gdyby się przydługi Franuś urodził
Podmienię tylko siateczki z 56 w razie czego
Ubranka na wyjście ze szpitala - zestaw na cieplejszy i chłodniejszy dzień, zgrzewkę wody, dodatkowe pieluszki i parę innych drobiazgów
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
A ja wracam od lekarza i dostałam skierowanie do szpitala jutro mam się stawić...ciśnienie mi skoczyło zrobią badania będą próbować zbić a jak się nie uda to wywoływać poród jakaś spokojna jestem nie wiem czemu
sylwia1985, ao12., Anoolka, lubek, DeLaCruz, anka_a, Kasiula09, pestka lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:A ja wracam od lekarza i dostałam skierowanie do szpitala jutro mam się stawić...ciśnienie mi skoczyło zrobią badania będą próbować zbić a jak się nie uda to wywoływać poród jakaś spokojna jestem nie wiem czemu
ao12., MartaR.. lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:A ja wracam od lekarza i dostałam skierowanie do szpitala jutro mam się stawić...ciśnienie mi skoczyło zrobią badania będą próbować zbić a jak się nie uda to wywoływać poród jakaś spokojna jestem nie wiem czemu
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
No to trzymaj się kochana! będziesz miała możliwość kontaktowania się z nami w szpitalu?
Uf! spakowałam sięMoże jeszcze nie wszystko i pewnie jeszcze 100 razy będę to przepakowywać w ciągu najbliższych dni ale najpotrzebniejsze rzeczy mam. Jak na razie zmieściłam się w dwóch torbach i podzieliłam rzeczy na PRZED i PO porodzie jak niektóre z Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 13:19
MartaR.., DeLaCruz, pestka lubią tę wiadomość
-
paradise wrote:No to trzymaj się kochana! będziesz miała możliwość kontaktowania się z nami w szpitalu?
Tak bez problemu mam internet w telefonie jakby coś to tez dałam nr telefonu na FB ale myślę że tu bez problemu napisze bo nudzić się będę napewnoao12., pestka lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:wlasnie dzwonil brat ze za godzine bedzie z prezencikiem dla Nikusia i zabierze mnie odrazu do rodzicow :)a jutro odwiezie jak bedzie wylatywal do Angli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 13:31
-
ao12. wrote:Baw się dobrze kochana, odpoczywaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 13:41
-
Oooo mama numer 3?
U mnie się wyciszyło więc stękamy dalej, a znając moje szczęście to jeszcze mi wywoływać będą po terminie, no ale nic co będzie
MartaR.., DeLaCruz, ao12., pestka lubią tę wiadomość
-
ja wzielam nospe max i tez narazie sie bol brzucha uspokoil i juz mi nic nie cieknie
niech chociaz skonczy moj ta kuchnie a potem moze Nikus przychodzic na swiat no tak jeszcze do konca wrzesnia niech posiedzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 14:20
ao12. lubi tę wiadomość
-
U mnie też GBS ujemny
Wiecie, że w takiej sytuacji jak odejdą wody i są czyste to ma się jeszcze 6 godzin na dojazd do szpitala? Można ten czas spędzić w domu - przespać się, pójść pod prysznic, zjeść coś
lubek, paaolka, pestka lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...