Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paradise wrote:Ja bujaczek i mate dostałam w prezencie
Dziewczyny, Wy też jesteście takie senne? Ja bez popołudniowej drzemki nie funkcjonuje.
-
mama86 wrote:Mnie od jakiegoś tygodnia codziennie po 17 tak muli ze musze się położyć, ale zasnąć nie mogę. Wystarczy mi leżenie żeby dojść do siebie
O, nawet o tej samej godzinie masz ten stanJa też nie zawsze zasypiam ale muszę się położyć bo nawet siedzenie mnie męczy.
-
poczwarkah wrote:Lubek, Nelly - ja pewnie będę chodzić do parku Moczydło bo ma najbliżej. Może Ty Lubek też?
Nelly z Ursynowa chyba ma jednak za daleko
Lubek - ja też prowadzę ciążę w Medicoverze i nie mam na razie KTG. Ale nawet jak lekarz mi nie zleci to mogę zrobić 3 razy "na życzenie" w ramach mojego pakietu.
Ale wiem, że będę miała robione w szpitalu jeśli przekroczę swój termin - położna którą opłaciłam ma mnie wtedy zapisać i powiedzieć co jak i kiedy.
Ja mam park Górczewska kolo siebie, więc na co dzień tam, na dalsze wyprawy najpierw musimy wybrać drugi samochód, żebym była mobilna, ale wtedy na pewno będę odwiedzać parki)
A u kogo w medicoverze? Ja u Stradomskiej-Banieckiej
-
Strokrotka wrote:odswiezam belly co 5 sekund
Ktora kolejna?
zgaduj zgadula...
paulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
Lubek, ja mam samochód już teraz, więc spoko - zawsze któraś może dojechać
ania.g - fajnie że też jesteś chętna
Jak porodzimy to koniecznie musimy się wybrać gdzieś razem.
Bardzo zazdroszczę Scęściu że tak z zaskoczenia ją wzięło. Myślę że CC zrobią bez problemu, o ile oczywiście będą mieli anestezjologa wolnego.
Też chcę taką niespodziankę!!!ao12., lubek, ania.g, Nelly lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja bujaczek kupiłam ten
http://allegro.pl/interaktywne-lezaczki-soft-animals-do18kg-wibracje-i4613362574.html sprawdzony i przetestowany przez dwoje dzieci mojego brata
Mate myśle kupić ale jak już mała się urodzi
o jaaa Scęście powodzenia trzymaj się kochana i informuj nas
-
Scęście wrote:wody mi odeszly!
O kurde... Mnie dziś też czop odszedł i zaczyna brzuch pobolewać jak na okres. A jeszcze dzisiaj Wam pisałam, że lekarz powiedział, że powinnam donosić.
Czekam na dalszy rozwój akcji, bo do szpitala mam 100 km, a nie chce rodzić w Krakowie...
Mam nadzieję, że tylko mnie straszy i wytrzymamy do weekendu...ania.g, paradise, Anoolka, Nelly, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Joaśka a jak później jest z opieką nad dzieckiem? Trochę się boję że ciężko będzie po cc
Anoolka lubi tę wiadomość
-
no dobra to ja ide wyszorować wannę, nastpenie po raz kolejny odkurze i umyję podłogi - ale naprawde trzeba na kolanach??? Nie da rady mopem???
hehehehe jak bede myła na kolanach to albo brzuvhem albo cyckami bede szurała po podłodze
paulina.b.1991, mama86, ao12., ania.g, Nelly, Zielono mi:-))))), DeLaCruz, pestka, MOI, Kasiula09, agatas, mitaka, anka_a lubią tę wiadomość