Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:jutro mam wizyte u gina i zapytam sie co to jest bo juz drugi dzien cos sie ze mnie wylewa tak jakby woda. Dzisiaj rano mialam cale majtki mokre ale sluzu nie bylo wogole a wczoraj po poludniu cos sie wylalo i cisza - moze to poczateczek? brzuch tez mnie boli coraz czesciej
-
nick nieaktualny
-
Strokrotka wrote:no dobra to ja ide wyszorować wannę, nastpenie po raz kolejny odkurze i umyję podłogi - ale naprawde trzeba na kolanach??? Nie da rady mopem???
hehehehe jak bede myła na kolanach to albo brzuvhem albo cyckami bede szurała po podłodze
Wtedy są warunki dla dzidzi i główka ma szanse zejść
ao12., pestka, Nelly, Zielono mi:-))))), Anoolka lubią tę wiadomość
-
Zielono mi:-))))) wrote:Hehe ja dziś 3 godziny na zakupach byłam...nachodziłam się i czekam...jak narazie to nogi mi do tyłka wchodzą i brzusio trochę się obniżył,chociaż mam taki mały,że nie widać tak jak u innych
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Są w niedziele,ale my chcieliśmy w normalny dzień w kameralnym gronie. Kuzynka miala w sobote,takze kiedy chcesz to masz
Acha no to fajnieu nas w kosciele by chyba nie przeszlo, oni nawet konferencje jakies przed chrztem dla rodzicow i chrzestnych robia i trzeba to odbyc...
-
Scęście najserdeczniejsze gratulacje!!!!!
Ale dałaś czadu
MOI wrote:No właśnie trzeba na kolanach, bo chodzi o to, żeby wypchnąć dupsko do tyłuWtedy są warunki dla dzidzi i główka ma szanse zejść
Rzeczywisicie w takim przypadku przydałby sie M na seksik, ale juz nawet mu nic nie mówie
A nasza Kajaoli chyba opływa szczęsciem, bo nie zagląda do nasMacierzyństo
Narazie wyszorowałam sobie kuchnie i nawet suszarke na naczynia. Położe córę spać, to wezme sie za łązienkę i te podłogi, ale na kolanach to nie chce mi sie chce.. Moze jakies wygibasy zrobie na dywanie
MOI lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scęscie ogromne gratulacje!!!!! Odpoczywaj a jak zregenerujesz siły napisz do nas
Fotelik bujaczek mam kupiony- poprzednio sie mega przydał i mam nadzieję, że teraz też się przyda. Matę mam ale bez górnych pałąków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:18
-
Ja tak szybko.
Od 18:20 jestem mamusiaKuba urodzil sie poprzez cc. Wazy 3000g i mierzy 52cm
jest malutki i boski! Jadl juz raz cyca. Rana po cc boli okropnie. Po 6h bede wstawac.
Nadrobie was jak wroce do domku bo nie mam w tel was za freena fb moge pisac wiecej
MOI, paulina.b.1991, Strokrotka, pestka, caterinka, lubek, Nelly, Zielono mi:-))))), ao12., sylwia1985, ania.g, Kasiula09, Vilenka, Monica, Anoolka, DeLaCruz, anka_a lubią tę wiadomość