X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • pestka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaaa!!! nie było mnie 4h i proszę! scęście ty szcześciaro :D Gratukluje super szybkiego i nagłego porodu!! ale cudownie!:):):) normalnie łezka w oku....gratuluję z całego serducha!!!
    Teraz szybko dochodź do siebie i ślij nam zdjęcie bąbla :D

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 24 września 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie CIOTECZKI gratulują i czekają na więcej info i zdjątka Kubulka

so22pqr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    jutro mam wizyte u gina i zapytam sie co to jest bo juz drugi dzien cos sie ze mnie wylewa tak jakby woda. Dzisiaj rano mialam cale majtki mokre ale sluzu nie bylo wogole a wczoraj po poludniu cos sie wylalo i cisza - moze to poczateczek? brzuch tez mnie boli coraz czesciej
    Sylwia a może wody ci sie sączą, wody są bezbarwne więc jak to nie śluz i mocz to co by innego.

• pestka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia ja też mam tak czasami, że mnie delikatnie' zalewa'. ale u mnie to po prostu więcej wydzieliny, bo byłam dzisiaj i lekarza i wszystko w normie.

Bujaczek dostaliśmy, a mate edukacyjną kupiłam :)nie mogłam się powstrzymać! :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzis nogi do tyka wchodzą, dość że niespałam w nocy to biegam od rana bo jutro chrzest i robie przygotowania. Bylismy do spowiedzi, na zakupach, potem obiad, pieczenie ciast, szykowanie ubrań, itp, jutro dalsza część.

• MOI Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strokrotka wrote:
    no dobra to ja ide wyszorować wannę, nastpenie po raz kolejny odkurze i umyję podłogi - ale naprawde trzeba na kolanach??? Nie da rady mopem??? :) hehehehe jak bede myła na kolanach to albo brzuvhem albo cyckami bede szurała po podłodze :/
    No właśnie trzeba na kolanach, bo chodzi o to, żeby wypchnąć dupsko do tyłu :-) Wtedy są warunki dla dzidzi i główka ma szanse zejść ;)

ao12., pestka, Nelly, Zielono mi:-))))), Anoolka lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielono mi:-))))) wrote:
    Hehe ja dziś 3 godziny na zakupach byłam...nachodziłam się i czekam...jak narazie to nogi mi do tyłka wchodzą i brzusio trochę się obniżył,chociaż mam taki mały,że nie widać tak jak u innych
    Mnie po tym myciu krzyż nawala, że łomatko... Ale nie jest to ból porodowy ;)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa a u Was chrzty nie sa w niedziele? ;)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratki :) mamy nowego dzidzusia :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scescie gratulacje poszlo ekspresem teraz ciotki czekaja na fotki Kubusia :-)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Aniqa a u Was chrzty nie sa w niedziele? ;)
    Są w niedziele,ale my chcieliśmy w normalny dzień w kameralnym gronie. Kuzynka miala w sobote,takze kiedy chcesz to masz :)

paaolka lubi tę wiadomość

• paaolka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Są w niedziele,ale my chcieliśmy w normalny dzień w kameralnym gronie. Kuzynka miala w sobote,takze kiedy chcesz to masz :)

Acha no to fajnie :) u nas w kosciele by chyba nie przeszlo, oni nawet konferencje jakies przed chrztem dla rodzicow i chrzestnych robia i trzeba to odbyc...

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju co za ekspres GRATULACJE scęscie!!!

7a4aio4pfp2702id.png
  • Strokrotka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście najserdeczniejsze gratulacje!!!!!
    Ale dałaś czadu :D
    MOI wrote:
    No właśnie trzeba na kolanach, bo chodzi o to, żeby wypchnąć dupsko do tyłu :-) Wtedy są warunki dla dzidzi i główka ma szanse zejść ;)

Rzeczywisicie w takim przypadku przydałby sie M na seksik, ale juz nawet mu nic nie mówie :)

A nasza Kajaoli chyba opływa szczęsciem, bo nie zagląda do nas :-) Macierzyństo :D

Narazie wyszorowałam sobie kuchnie i nawet suszarke na naczynia. Położe córę spać, to wezme sie za łązienkę i te podłogi, ale na kolanach to nie chce mi sie chce.. Moze jakies wygibasy zrobie na dywanie :)

MOI lubi tę wiadomość

qdkki09kap9gx968.png
    3i49io4pl4x7mtp0.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 3 dni brzuch mi wydaje dziwne dźwięki - takie bomblowanie. Chyba Adaś ma mało miejsca już.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to gratulacje dla expresowej mamusi :D

• anka_a Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęscie ogromne gratulacje!!!!! Odpoczywaj a jak zregenerujesz siły napisz do nas :)

Fotelik bujaczek mam kupiony- poprzednio sie mega przydał i mam nadzieję, że teraz też się przyda. Matę mam ale bez górnych pałąków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:18

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na fb jest zdjęcie Kubusia. Jest sliczny :-)

• Scęście Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak szybko.
    Od 18:20 jestem mamusia :) Kuba urodzil sie poprzez cc. Wazy 3000g i mierzy 52cm ;) jest malutki i boski! Jadl juz raz cyca. Rana po cc boli okropnie. Po 6h bede wstawac.
    Nadrobie was jak wroce do domku bo nie mam w tel was za free :P na fb moge pisac wiecej :)

MOI, paulina.b.1991, Strokrotka, pestka, caterinka, lubek, Nelly, Zielono mi:-))))), ao12., sylwia1985, ania.g, Kasiula09, Vilenka, Monica, Anoolka, DeLaCruz, anka_a lubią tę wiadomość

• MOI Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scescie gratulacje!!!!!!! Ale Ci zazdroszczę :-) Duuuuuużo zdrówka!!!!!!!

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
‹‹ 750 751 752 753 754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ