X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • pestka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaaa!!! nie było mnie 4h i proszę! scęście ty szcześciaro :D Gratukluje super szybkiego i nagłego porodu!! ale cudownie!:):):) normalnie łezka w oku....gratuluję z całego serducha!!!
    Teraz szybko dochodź do siebie i ślij nam zdjęcie bąbla :D

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 24 września 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie CIOTECZKI gratulują i czekają na więcej info i zdjątka Kubulka

so22pqr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    jutro mam wizyte u gina i zapytam sie co to jest bo juz drugi dzien cos sie ze mnie wylewa tak jakby woda. Dzisiaj rano mialam cale majtki mokre ale sluzu nie bylo wogole a wczoraj po poludniu cos sie wylalo i cisza - moze to poczateczek? brzuch tez mnie boli coraz czesciej
    Sylwia a może wody ci sie sączą, wody są bezbarwne więc jak to nie śluz i mocz to co by innego.

• pestka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia ja też mam tak czasami, że mnie delikatnie' zalewa'. ale u mnie to po prostu więcej wydzieliny, bo byłam dzisiaj i lekarza i wszystko w normie.

Bujaczek dostaliśmy, a mate edukacyjną kupiłam :)nie mogłam się powstrzymać! :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzis nogi do tyka wchodzą, dość że niespałam w nocy to biegam od rana bo jutro chrzest i robie przygotowania. Bylismy do spowiedzi, na zakupach, potem obiad, pieczenie ciast, szykowanie ubrań, itp, jutro dalsza część.

• MOI Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strokrotka wrote:
    no dobra to ja ide wyszorować wannę, nastpenie po raz kolejny odkurze i umyję podłogi - ale naprawde trzeba na kolanach??? Nie da rady mopem??? :) hehehehe jak bede myła na kolanach to albo brzuvhem albo cyckami bede szurała po podłodze :/
    No właśnie trzeba na kolanach, bo chodzi o to, żeby wypchnąć dupsko do tyłu :-) Wtedy są warunki dla dzidzi i główka ma szanse zejść ;)

ao12., pestka, Nelly, Zielono mi:-))))), Anoolka lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielono mi:-))))) wrote:
    Hehe ja dziś 3 godziny na zakupach byłam...nachodziłam się i czekam...jak narazie to nogi mi do tyłka wchodzą i brzusio trochę się obniżył,chociaż mam taki mały,że nie widać tak jak u innych
    Mnie po tym myciu krzyż nawala, że łomatko... Ale nie jest to ból porodowy ;)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa a u Was chrzty nie sa w niedziele? ;)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratki :) mamy nowego dzidzusia :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scescie gratulacje poszlo ekspresem teraz ciotki czekaja na fotki Kubusia :-)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Aniqa a u Was chrzty nie sa w niedziele? ;)
    Są w niedziele,ale my chcieliśmy w normalny dzień w kameralnym gronie. Kuzynka miala w sobote,takze kiedy chcesz to masz :)

paaolka lubi tę wiadomość

• paaolka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Są w niedziele,ale my chcieliśmy w normalny dzień w kameralnym gronie. Kuzynka miala w sobote,takze kiedy chcesz to masz :)

Acha no to fajnie :) u nas w kosciele by chyba nie przeszlo, oni nawet konferencje jakies przed chrztem dla rodzicow i chrzestnych robia i trzeba to odbyc...

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju co za ekspres GRATULACJE scęscie!!!

7a4aio4pfp2702id.png
  • Strokrotka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście najserdeczniejsze gratulacje!!!!!
    Ale dałaś czadu :D
    MOI wrote:
    No właśnie trzeba na kolanach, bo chodzi o to, żeby wypchnąć dupsko do tyłu :-) Wtedy są warunki dla dzidzi i główka ma szanse zejść ;)

Rzeczywisicie w takim przypadku przydałby sie M na seksik, ale juz nawet mu nic nie mówie :)

A nasza Kajaoli chyba opływa szczęsciem, bo nie zagląda do nas :-) Macierzyństo :D

Narazie wyszorowałam sobie kuchnie i nawet suszarke na naczynia. Położe córę spać, to wezme sie za łązienkę i te podłogi, ale na kolanach to nie chce mi sie chce.. Moze jakies wygibasy zrobie na dywanie :)

MOI lubi tę wiadomość

qdkki09kap9gx968.png
    3i49io4pl4x7mtp0.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 3 dni brzuch mi wydaje dziwne dźwięki - takie bomblowanie. Chyba Adaś ma mało miejsca już.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to gratulacje dla expresowej mamusi :D

• anka_a Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęscie ogromne gratulacje!!!!! Odpoczywaj a jak zregenerujesz siły napisz do nas :)

Fotelik bujaczek mam kupiony- poprzednio sie mega przydał i mam nadzieję, że teraz też się przyda. Matę mam ale bez górnych pałąków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:18

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na fb jest zdjęcie Kubusia. Jest sliczny :-)

• Scęście Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak szybko.
    Od 18:20 jestem mamusia :) Kuba urodzil sie poprzez cc. Wazy 3000g i mierzy 52cm ;) jest malutki i boski! Jadl juz raz cyca. Rana po cc boli okropnie. Po 6h bede wstawac.
    Nadrobie was jak wroce do domku bo nie mam w tel was za free :P na fb moge pisac wiecej :)

MOI, paulina.b.1991, Strokrotka, pestka, caterinka, lubek, Nelly, Zielono mi:-))))), ao12., sylwia1985, ania.g, Kasiula09, Vilenka, Monica, Anoolka, DeLaCruz, anka_a lubią tę wiadomość

• MOI Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scescie gratulacje!!!!!!! Ale Ci zazdroszczę :-) Duuuuuużo zdrówka!!!!!!!

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
‹‹ 750 751 752 753 754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ