Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jak zwykle spac nie moge a jeszcze do tego doszlo to cholerne przeziebienie.Dobrze ze dzisiaj wizyta u gina to sie go zapytam co brac.
Na 9 ide do kosciola bo tesciowa zamowila masze o ,, szczesliwy porod i zdrowe dziecko,, wiec trzeba pojsc sie troszeczke pomodlic za to.ao12., Nelly, Kasiula09, Monica, Anoolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Scęście wrote:Nie moge spac
rana boli i boje sie i nie chce odkrecic na bok a na plecach nie umiem.. do tego tak okrutnie burczy mi w brzuchu i ssie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 07:14
-
Scescie raz dwa dojdziesz do siebie.. Współczuje bólu, mam nadzieje, ze chociaz Ci coś dadzą jak bedzie bardzo bolało. Dasz rade!
Jak znajdzisz czas, siłę i ochotę to napisz nam jak się wszystko odbyło!
Witam się i ja! Również w dwupaku.. A znowu w nocy myslalam, ze się zaczyna, ale musiałam się rozczarować. Trudno, widocznie robaczkowi dobrze w brzuszku u Mamusi i jeszzcze chce zapewnic mi pare kilo i parę rozstępów..
Moj M od 4 rano rewolucje żółądkowo jelitowae, ale mówi, ze sie zatruł,ze to nie wirus.. Ehh jak nie urok to przemarsz wojsk.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dziś mamy dzień Hani -jej chrzciny, wiec robota będzie wrzeć, póki co zasneła na moim brzuchu wz głową midzy cycami i jestem uziemiona w wyrku, ale tak słodko wygląda że szkoda mi jej budzić.
ao12., MOI, Kasiula09, mad8, paulina.b.1991, Monica, lubek, pestka, Anoolka, DeLaCruz, anka_a lubią tę wiadomość