Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anoolka dla mnie 19 stopni to stanowczo za zimno gdyz jestem zimorodkiem,ale tak 21 moze juz byc
zobaczymy jak to bedzie moze jesli bedzie Nikus to bede wiecej grzac - oby no ale rachunki wowczas beda kosmiczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:15
-
sylwia1985 wrote:Anoolka dla mnie 19 stopni to stanowczo za zimno gdyz jestem zimorodkiem,ale tak 21 moze juz byc
zobaczymy jak to bedzie moze jesli bedzie Nikus to bede wiecej grzac - oby no ale rachunki wowczas beda kosmiczne
to samo tyczy się temp pomieszczenia w którym będziemy myć dziecko.
-
sylwia1985 wrote:Anoolka dla mnie 19 stopni to stanowczo za zimno gdyz jestem zimorodkiem,ale tak 21 moze juz byc
Sylwia nie przejmuj się tą temperaturą dziecko się przyzwyczai najwyżej bedziesz go cieplej ubierać. U mnie w zimie też nie wiadomo jak by palić zawsze jest temperatura 19 - 21 stopni, zdarzało się 22 ale dla nas to było juz za gorąco, my się przyzwyczailiśmy to i dziecko też sie przyzwyczai. Lepiej jak jest troche chłodniej niż jak ma być za gorąco. -
Strokrotka wrote:Jak robisz barszcz ukraiński?
A ostatnio idę na łatwizne i kupuje z mrozonki plus do tego koncentrat buraczany krakusaGotuje mięso (dziś żeberka), potem wrzucam mrozonke, ziemniaki i jak się ugotuje to koncentrat. Zabielam śmietaną i dodaje majeranek na koniec
tadam i gotowe
Kiedyś robilam jak bóg przykazał właśnie z kapusta, fasolą i na dużej ilości burakówA teraz mi się nie chce tego wszystkiego kroić i kapustę ze sklepu tachać
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na momencik wpadłam pochwalić sie że mój mały gacuś waży już 3440,jestesmy po wizycie położnej.
A teraz uciekam do garów bo niewyrabiam sie, z tym wszystkim, do tego Hanie męczą gaziki i latam od garów do wózka, dobrze że chłopina mi pomaga.
ao12., DeLaCruz, Kasiula09, Zielono mi:-))))) lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Ja na momencik wpadłam pochwalić sie że mój mały gacuś waży już 3440,jestesmy po wizycie położnej.
A teraz uciekam do garów bo niewyrabiam sie, z tym wszystkim, do tego Hanie męczą gaziki i latam od garów do wózka, dobrze że chłopina mi pomaga.
To super, ładnie przybiera na wadze, udanej uroczystości -
Hehe telefon od szwagierki...."ZBIERASZ SIĘ DO RODZENIA???? Bo śniło mi się,że fryzjera którego mam na jutro umówionego przestawiałam na inny termin i jechałam do Ciebie do szpitala i urodziłaś już Juleczkę"....PROROCZY SEN?
A moja niunia cosik taka mało ruchliwa nad ranem była,ale teraz nadrabia m.inn juz drugą czkawką
Aniqa udanej uroczystości dla Was i Twojego Aniołeczka...Całuski
Tyle dziewczyn dziś wizytujących...ja też chcę...a mam wizytę dopiero we wtorek na dodatek na 19:15 i mówię co wieczór Julci,żeby wyszła już z brzusia to zaoszczędzimy 200zł.i kupię jej za to piękna karuzelęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 13:01
ao12., Nelly lubią tę wiadomość
-
scescie- Gratulaacje, słodka dzidzia
Wracaj do zdrowia
Dziewczyny, ja bardzo rzadko udzielam się na forum, ale czytam każdy post
Wczoraj miałam wizytę i okazało się, że mój Franek głową do góry eehh, lekarz mówi że są małe szanse na odwróceniestrasznie się boję cc.... mam nadzieję że jednak się odkręci!!!
Czytam Wasze posty i jestem z Wami dziewczyny... jesteśmy na końcówce i niedługo każda z nas przytuli swoje maleństwo !! Pozdrawiam -
moni28 wrote:Jestem po wizycie. Dostałam skierowanie do szpitala podejrzenie saczenia sie wód i nieprawidlowy zapis ktg z podejrzeniem pppp, ale co to oznacza to za cholerę nie wiem. Dam znac jak bede wiedziała cos więcej.
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:Moni daj znac jak cos wiecej bedziesz wiedziala. U mnie kurcze moze tez wody sie sacza . Dzis znowu obudzilam sie z mokra bielizna ale sluzu nie bylo ani troche
Podobno sączące się wody najlepiej poznać, jeżeli po nocy mamy mokrą bieliznę, bo wtedy mniejsze prawdopodobieństwo,że to śluz. Także skonsultowałabym to z lekarzem , będzie dobrze