Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Vilenka wrote:Podobno sączące się wody najlepiej poznać, jeżeli po nocy mamy mokrą bieliznę, bo wtedy mniejsze prawdopodobieństwo,że to śluz. Także skonsultowałabym to z lekarzem , będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 13:34
-
moni28 wrote:Jestem po wizycie. Dostałam skierowanie do szpitala podejrzenie saczenia sie wód i nieprawidlowy zapis ktg z podejrzeniem pppp, ale co to oznacza to za cholerę nie wiem. Dam znac jak bede wiedziała cos więcej.
MONI....TRZYMAJ SIĘ KOCHANA, czekamy na więcej info!!! A to pppp to chyba przedwczesne pęknięcie pęcherza płodowego....mówił mi o tym lekarz jak Julka była pośladkowo ułożona,żeby nie przebiła mi pęcherza wcześniej.
Nie martw się teraz jak dzidzia jest już donoszona i gotowa na przyjście na świat to nic jej nie grozi tylko jak faktycznie ten pęcherz pękł to musi odbyc się już poród...tak przynajmniej tłumaczył mi mój gin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 13:41
Anoolka, Nelly lubią tę wiadomość
-
moni28 wrote:Jestem po wizycie. Dostałam skierowanie do szpitala podejrzenie saczenia sie wód i nieprawidlowy zapis ktg z podejrzeniem pppp, ale co to oznacza to za cholerę nie wiem. Dam znac jak bede wiedziała cos więcej.
Czekamy na jakieś nowe wieści jak już czegoś się dowiesz, trzymaj się!
-
sylwia1985 wrote:to witaj w klubie ja tez mam dzisiaj na 17
-
W końcu dotarlam dzisiaj do sklepu zielarskiego i kupilam herbatę z liści malin
W smaku nie jest taka zła, mam nadzieje ze wytrwam
Pochwalę się, oprócz barszczu ukraińskiego zrobilam jeszcze babkę cytrynowaJuz dawno miałam na nią ochotę
ao12., anka_a, Nelly, Anoolka, pestka lubią tę wiadomość
-
Zielono mi:-))))) wrote:Hmmm jakoś tak specjalnie masowała?
No właśnie tez mnie to ciekawi -
mama86 wrote:W końcu dotarlam dzisiaj do sklepu zielarskiego i kupilam herbatę z liści malin
W smaku nie jest taka zła, mam nadzieje ze wytrwam
Pochwalę się, oprócz barszczu ukraińskiego zrobilam jeszcze babkę cytrynowaJuz dawno miałam na nią ochotę
No ale na jakieś ciasto sobie pozwolę dopiero po porodzie (dieta cukrz.) -
Zielono mi:-))))) wrote:MONI....TRZYMAJ SIĘ KOCHANA, czekamy na więcej info!!! A to pppp to chyba przedwczesne pęknięcie pęcherza płodowego....mówił mi o tym lekarz jak Julka była pośladkowo ułożona,żeby nie przebiła mi pęcherza wcześniej.
Nie martw się teraz jak dzidzia jest już donoszona i gotowa na przyjście na świat to nic jej nie grozi tylko jak faktycznie ten pęcherz pękł to musi odbyc się już poród...tak przynajmniej tłumaczył mi mój gin.
Tak, masz rację. To przedwczesne pęknięcie pęcherza. Trzymamy kciuki! Wszystko będzie dobrze. Kolejna Mamusia nam się szykuje💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Witajcie Kobietki,
widzę, że "Październikówki" rozkręcają się na całego
Czy mam wrzucić Moni na czubek listy?! (juuuż?!)
("Lista obecnych ciężarówek"),
pozdrawiam Was serdecznie! :*Anoolka, pestka lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Nie było mnie tutaj milion lat i nie mam najmniejszych szans nadgonić braki więc wskakuję bez dokładnej wiedzy co się w między czasie działo
Mam nadzieję, że czego nie doczytałam, to się domyślę
Byłam wczoraj na wizycie u lekarza i okazuje się, że nasz Jędrek waży już 3500-3700 i rośnie jak na drożdżach. Jak nie urodzę w przeciągu kilku dni to będę musiała rozważyć cc, bo będzie za duży do naturalnego porodu. W sobotę mam spotkanie z położną w szpitalu. Zobaczę co mi powie.ao12., Kasiula09, Nelly, anka_a, lubek, Monica, Kajaoli lubią tę wiadomość