Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Poszukaj w zielarskim, u mnie w aptece też nie ma. Na opakowaniu jest napisane "liść maliny herbatka ekologiczna"Kasiula09 wrote:dziewczyny jak ta herbatka sie nazywa o ile ma jakas nazwe bo bylam wczoraj w trzech aptekach i nie maja ale moze by byla na zamowienie
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:dziewczyny jak ta herbatka sie nazywa o ile ma jakas nazwe bo bylam wczoraj w trzech aptekach i nie maja ale moze by byla na zamowienie
Bo to nie jest herbatka tylko po prostu LIŚĆ MALINY, z którego robi się napar (herbatkę). Nie we wszystkich aptekach mają (a raczej w mało której mają) naturalne medykamenty i zioła. W moim mieście znalazłam liść maliny w sklepie zielarskim oraz na stoisku ze zdrową żywnością, wygląda tak: http://www.zielarnia24.pl/686,dary-natury-lisc-maliny.html
Nelly, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
ja u siebie znalazłam taką:Kasiula09 wrote:dziewczyny jak ta herbatka sie nazywa o ile ma jakas nazwe bo bylam wczoraj w trzech aptekach i nie maja ale moze by byla na zamowienie
http://herbatki.com.pl/2014/08/21/clipper-organic-lisc-maliny-20-s-50g-herbata-3/
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
ja już po wizycie...Szyjka miękka, ok 2 cm...ale zamknięta...Lekarz powiedział że pewnie nie przenosze, że urodzę wcześniej albo o terminie...ciężko powiedziec...ale główka bardzo nisko i dlatego mnie tak kłuje...
Zielono mi:-))))), ao12., Kasiula09, DeLaCruz, lubek, Nelly, Kakabaka, anka_a lubią tę wiadomość
-
DeLaCruz wrote:Super
Córcia widzę w sam raz 
A pewnie
A zapomnialam napisać, ze od przyszłego tygodnia będę co tydzień chodziła na ktg
Aż do samego porodu 
I doktorek pobrał mi wymaz na tego paciorkowca, zrobił to tak szybko ze nie zdarzylam się zorientować ze juz po
DeLaCruz, Nelly, anka_a lubią tę wiadomość
-
Super, że po wizytach wszystko ok

Tylko jeszcze czekamy na Sylwie, a coś długo jej nie ma...
Hah, to sie skończy tak, że ja kurcze przenoszę
Termin mam na przyszła sob, a wrota zamknięte na wszystkie spusty;) Chociaż jak się przekręcił znienacka, to może i znienacka stwierdzi, że wychodzi..byłoby pięknie:)
Ja herbatek nie pije, czekam grzecznie do października. Potem zacznę działać
Ah i zapomniałam Wam napisać, że nie ominęła mnie dolegliwośc ciążowa na sam koniec..skoki ciśnienia. Na wizycie miałam 140/100
Ja zawsze cierpiałam na syndrom 'białego fartucha' ale w domu też mam 140/95 albo 90...więc niebezpiecznie wysoko. Więc Musiałam lek na ciśnienie kupić. Mam nadzieję, że zbije mi je. Także taka kolorowa końcówka
W ogóle termin na przyszłą sobotę- jak to super brzmi
paulina.b.1991, Nelly, Kakabaka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Ciekawe czy ja dowiem się czegoś nowego na jutrzejszej wizycie. Jak na razie oprócz bólu miesiączkowego to nic mi nie dolega. Zaczęłam pić herbatkę
Kupiłam w zielarski tą samą co MOI tutaj wrzuciła. Myślałam, że jest gorsza w smaku.
Moni również trzymam kciuki

-
Melduje się w dwupaku. To jeszcze nie skurcze porodowe, pęcherz płodowy cały. Czekamy na rozwój wydarzeń. Będę pisać na bierząco. Teraz ide lulu bo mnie wymeczyli.o
DeLaCruz, Kajaoli, ania.g, Nelly, MOI, Kasiula09, nick nieaktualny, Kakabaka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, cieszę się, że u Was w porządku. Mam nadzieję, że sylwia po prostu zmęczona poszła spać i nic się nie dzieje. No chyba, że rodzi i zobaczy Nikusia

A ja dzisiaj istne akrobacje wyczyniałam, próbując ogolić się do porodu. Masakra... Bez lusterka się nie obyło. Cała zasapana wyszłam z łazienki. Jak już zacznę rodzić to chyba zakłaczona pojadę, bo nie wiem czy dam radę się tam jeszcze stroić
Nelly, MOI, nick nieaktualny, Kakabaka, anka_a lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...