Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:dziewczyny jak ta herbatka sie nazywa o ile ma jakas nazwe bo bylam wczoraj w trzech aptekach i nie maja ale moze by byla na zamowienie
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:dziewczyny jak ta herbatka sie nazywa o ile ma jakas nazwe bo bylam wczoraj w trzech aptekach i nie maja ale moze by byla na zamowienie
Bo to nie jest herbatka tylko po prostu LIŚĆ MALINY, z którego robi się napar (herbatkę). Nie we wszystkich aptekach mają (a raczej w mało której mają) naturalne medykamenty i zioła. W moim mieście znalazłam liść maliny w sklepie zielarskim oraz na stoisku ze zdrową żywnością, wygląda tak: http://www.zielarnia24.pl/686,dary-natury-lisc-maliny.htmlNelly, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
http://herbatki.com.pl/2014/08/21/clipper-organic-lisc-maliny-20-s-50g-herbata-3/Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
ja już po wizycie...Szyjka miękka, ok 2 cm...ale zamknięta...Lekarz powiedział że pewnie nie przenosze, że urodzę wcześniej albo o terminie...ciężko powiedziec...ale główka bardzo nisko i dlatego mnie tak kłuje...
Zielono mi:-))))), ao12., Kasiula09, DeLaCruz, lubek, Nelly, Kakabaka, anka_a lubią tę wiadomość
-
DeLaCruz wrote:Super
Córcia widzę w sam raz
A pewnie
A zapomnialam napisać, ze od przyszłego tygodnia będę co tydzień chodziła na ktgAż do samego porodu
I doktorek pobrał mi wymaz na tego paciorkowca, zrobił to tak szybko ze nie zdarzylam się zorientować ze juz po
DeLaCruz, Nelly, anka_a lubią tę wiadomość
-
Super, że po wizytach wszystko ok
Tylko jeszcze czekamy na Sylwie, a coś długo jej nie ma...
Hah, to sie skończy tak, że ja kurcze przenoszęTermin mam na przyszła sob, a wrota zamknięte na wszystkie spusty;) Chociaż jak się przekręcił znienacka, to może i znienacka stwierdzi, że wychodzi..byłoby pięknie:)
Ja herbatek nie pije, czekam grzecznie do października. Potem zacznę działać
Ah i zapomniałam Wam napisać, że nie ominęła mnie dolegliwośc ciążowa na sam koniec..skoki ciśnienia. Na wizycie miałam 140/100
Ja zawsze cierpiałam na syndrom 'białego fartucha' ale w domu też mam 140/95 albo 90...więc niebezpiecznie wysoko. Więc Musiałam lek na ciśnienie kupić. Mam nadzieję, że zbije mi je. Także taka kolorowa końcówka
W ogóle termin na przyszłą sobotę- jak to super brzmipaulina.b.1991, Nelly, Kakabaka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Ciekawe czy ja dowiem się czegoś nowego na jutrzejszej wizycie. Jak na razie oprócz bólu miesiączkowego to nic mi nie dolega. Zaczęłam pić herbatkę
Kupiłam w zielarski tą samą co MOI tutaj wrzuciła. Myślałam, że jest gorsza w smaku.
Moni również trzymam kciuki
-
Melduje się w dwupaku. To jeszcze nie skurcze porodowe, pęcherz płodowy cały. Czekamy na rozwój wydarzeń. Będę pisać na bierząco. Teraz ide lulu bo mnie wymeczyli.o
DeLaCruz, Kajaoli, ania.g, Nelly, MOI, Kasiula09, Anoolka, Kakabaka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, cieszę się, że u Was w porządku. Mam nadzieję, że sylwia po prostu zmęczona poszła spać i nic się nie dzieje. No chyba, że rodzi i zobaczy Nikusia
A ja dzisiaj istne akrobacje wyczyniałam, próbując ogolić się do porodu. Masakra... Bez lusterka się nie obyło. Cała zasapana wyszłam z łazienki. Jak już zacznę rodzić to chyba zakłaczona pojadę, bo nie wiem czy dam radę się tam jeszcze stroićNelly, MOI, Anoolka, Kakabaka, anka_a lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...