Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MOI wrote:Oj Dziewczyny życzę wam jednak porodu tuż przed terminem, bo to czekanie jest odbijające! Codziennie wydawania do mnie mama i sprawdza czy rodze, do tego pytajace esemesy koleżanek, zniecierpliwiony mąż itd...
U mnie też już wypytują...a my czekamy,czekamy. Śmiejemy się że Julcia chce zrobić prezent babci (mojej mamie) i urodzić się w jej urodzinki 2 październikaMOI, pestka lubią tę wiadomość
-
Zielono mi:-))))) wrote:U mnie też już wypytują...a my czekamy,czekamy. Śmiejemy się że Julcia chce zrobić prezent babci (mojej mamie) i urodzić się w jej urodzinki 2 października
Dziś są urodziny mojej ukochanej babci, więc piękny by zrobiła jej prezent... Poczekamy, zobaczymy
Zielono mi:-))))) lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:Oj Dziewczyny życzę wam jednak porodu tuż przed terminem, bo to czekanie jest odbijające! Codziennie wydawania do mnie mama i sprawdza czy rodze, do tego pytajace esemesy koleżanek, zniecierpliwiony mąż itd...
oj bardzo bym chciała przed terminem urodzić bo najgorzej się boje przenosić i to czekanieu mnie jeszcze nie ma na szczescie tych pytan ale pewnie już niedługo sie zaczną
MOI lubi tę wiadomość
-
Moi kochana właśnie przeczytałam pod twoim wykresem ciąży i miałam pisać,że dziś są urodziny Twojej babci...to trzymam kciuki za dzisiejsze rozwiązanie:-)
Nasze Juleczki po prostu już na wstępie swojego życia poza brzuszkiem chcą wszystkim zrobić prezenty nie do zapomnienia:-)MOI lubi tę wiadomość
-
Ale dziewczyny jaki miałam piękny sen
Śniło mi się,że byłam na porodówce...nie pamiętam dokładnie samego porodu tylko jak już miałam Córcie na rękach....i ciągle pytałam ile waży bo nie mogłam zapamiętać hehe. Tak się wzruszyłam,że usnąć nie mogłam i znów nie spałam od 3 do 6...ale dla takiego snu warto było.
U mnie dziś zimno i deszczowo więc pozostaje łóżko i leniuchowanie,bo nic się człowiekowi w taka pogodę nie chce
Miłego dzionka dla wszystkich
Kajaoli GRATULACJE ZARĘCZYN Z CAŁEGO SERDUCHA
ZARĘCZYNY PIĘKNEEEEEEE,aż łezka mi się w oczku zakręciła. Całuski dla Was kochaniWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 09:51
MOI, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
u mnie tez z pracy pisza czy juz nie urodzilam ? ja im mowie ze jak urodze to dam napewno znac. Do mojej mamy dzwonia ciotki i sie pytaja czy juz babcia zostala a tata dziadkiem - wkurzajace to no ale tak to juz chyba jest
ao12., MOI, Zielono mi:-))))) lubią tę wiadomość
-
Sylwia1985 moja mała w poniedziałek tez miała identyczną wagę co Twój synuś (3150).
Do mnie też rodzinka dzwoni z pytaniami, czy się jeszcze kulam...
Mam nadzieję, że maleństwo zdecyduje się w następny weekend przyjść na świat:-)MOI, Zielono mi:-))))), sylwia1985, pestka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Kurcze Dziewczyny, czy jest możliwe, żeby dziecko przez 18 dni w końcówce ciąży przybrało ponad 700 g ?????? Przejrzałam swój kalendarz i zastanawiam się, czy przypadkiem ginka nie pomyliła się w ostatnim pomiarze (wskazała 3680 g). Jeśli moja niunia faktycznie rośnie, a właściwie tyje w takim tempie, to strach pomyśleć, ile będzie ważyć po porodzie
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
A wiec Julka uparciuch zoztaje w brzuchu. Skurczu przycichly. Pecherz nadal cały jednak wszyztko przygootowuje sie do porodu rozwarcie na 1 cm czop odchodzi pozostaje tylko czekać, na szczęście w domku.
MOI, pestka, Zielono mi:-))))), DeLaCruz, ao12., Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość