Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh właśnie Pani za ścianą urodziła dostała skurczy godzinę pochodziła po korytarzu poszła na górę za pół godziny położna przyszła mi mierzyć ciśnienie i mówi że ona urodziła ekspres normalnie ...powiedziałam połóżnym ze tez tak chce i maja mi tak zrobić
pestka, paaolka, DeLaCruz, ania.g, ao12., Nelly, MOI, Monica, Kasiula09, Anoolka, Kakabaka, anka_a lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Eh właśnie Pani za ścianą urodziła dostała skurczy godzinę pochodziła po korytarzu poszła na górę za pół godziny położna przyszła mi mierzyć ciśnienie i mówi że ona urodziła ekspres normalnie ...powiedziałam połóżnym ze tez tak chce i maja mi tak zrobić
ehh..ja coś spać nie mogę... -
Dziewczeta wpadam tu do was na chwilke pomiedzy karmieniami aby zobaczyc co u was sie dzieje
Z tego co sie doczytalam to Scescie i Joaska juz urodzily, moje gratulacje dziewczyny !!!!!!!
Jutro uzupelnie liste- jak mi sie uda bo Charlie je srednio 11 razy na dobe. Podobno to sie niedlugo zmieni
Pozdrowienia dla wszystkichpaaolka, DeLaCruz, ao12., Nelly, Joaśka, MOI, Monica, Kasiula09, Zielono mi:-))))), lubek, pestka, Anoolka, Kakabaka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Oj ja tez spać nie mogę jakoś...
MartaR super jakby nam wszystkim taki ekspresowy poród się trafiłpozazdrościć tej babeczce
Kajaoli a co nowego u Charliego?
Nasze mamusie wstawiajcie kolejne zdjęcia maluszków, wszyscy na pewno sa ich ciekawija baaardzo
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Aaaaa! Kajaoli przeczytałam właśnie w Twoim pamiętniku, że się zaręczyłaś
ale super! gratulacje
i w jaki wzruszający sposób
pomysłowy tatuś z Twojego przyszłego męża
Ale tak w ogóle to myślałam jakos że Ty już po ślubie jesteś...Kajaoli, Nelly, lubek, anka_a lubią tę wiadomość
-
paaolka wrote:Aaaaa! Kajaoli przeczytałam właśnie w Twoim pamiętniku, że się zaręczyłaś
ale super! gratulacje
i w jaki wzruszający sposób
pomysłowy tatuś z Twojego przyszłego męża
Ale tak w ogóle to myślałam jakos że Ty już po ślubie jesteś...
Gratulacje KajaoliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 07:03
-
Melduje sie w dwupaku. Wczoraj bylam padnieta bo znowu opoznienie dwugodzinne bylo i padlam.
Szyjka zamknieta ale miekka i gin mowi ze wyczuwa glowke bo tak gleboko wlozyl palucha ze az steknelam. Mowi ze powinnam urodzic wczescniej ale to sie zobaczy. Wczoraj byla juz moja ostatnia wizyta - dostalam skierowanie i tez powiedzial ze nie powinnam przenosic bo mam cukrzyce. Nikus zdrowy zbadal dokladnie wszystko. Okazalao sie ze to nie wody sie saczyly tylko wodnisty sluz - wod mam w normie wiec odetchnelam z ulga ze nie musze do szpitala.
Nikus polozony glowkowo ale duze dziecko bedzie bo wczoraj juz wazyl 3150 wiec raczej kolo 4 kg bedzie napewno . Narazie nie wykluczyl naturalnego porodu ale mam byc przygotowana psychicznie na cesarke bo niewaidomo czy sie przecisnie przez moja waska miednice. Ozywiscie schudlam 2 kg jak to na diecie cukrzycowej i waze 60 kg czyli od poczatku ciazy przytylam 5 kg lekarz sie smieje ze tylko dziecko+ wody plodowe a tak to jestem szczuplejsza niz bylam - kazdy mi tak mowi. Dostalam zwolnienie do dnia porodu.Na przeziebienie kazal kupic prenatal gripcareWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 07:38
Strokrotka, MOI, ania.g, Kasiula09, ao12., lubek, pestka, Anoolka, Kakabaka, Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość
-
Sylwia dobrze, ze sie odezwałas i ze wszystko OK. Zagladałam cały wieczór i apre razy w nocy czy cos napisałas... Najwazniejsze, ze Nikuś zdowiutki - czyli teraz czekacie na poród
Kajaoli gratulację z okazji zaręczyn - tyle szczęście na raz!!!Masz cudownego Mężczyznę
Moni trzymaj sie i daj znac jak u Was!
MartaR kazda chyba by chciała taki poród...Moze sie zalapiesz ?
Smutas rzeczywiście z Twojego opisu wygląda na czop.. Juz niedługo
theagnes87 mama86, poczwarkach - gratuacje udanych wizyt!(Tobie poczwarkah troche mniej skoro Cie lekarz podirytował - ale najważniejsze, ze z dzieciaczkami OK)
U nas cisza.. NAwet mam wrazenie, ze te skurcze które miałam od tygodnia przycichły i czuję się jakby oddalała sie od proodu zamiast się przybliżać... W poniedziałek wizyta - nie mogę się doczekać!Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!!! Witam się z wami w ciąży zrealizowanej w 100%
Na dzisiaj mam termin porodu wg belly a na jutro wg ginki
paradise, sylwia1985, Monica, Strokrotka, ao12., Nelly, lubek, paaolka, theagnes87, pestka, Anoolka, Kakabaka, Kajaoli, anka_a, Scęście lubią tę wiadomość
-
Sylwia, bardzo się cieszę, że wszystko w porządku
Wczoraj już nawet przeszła mi myśl przez głowę, że może rodzisz.
Kajaoli, również gratuluję kochana
Stokrotka a może ten chwilowy zanik skurczy to cisza przed burzą?I złapie Cię niebawem niespodzianka.
-
Niech jeszcze Nikus z tydzien posiedzi dopoki przejdzie mi przeziebienie i kuchnia bedzie gotowa bo nie dalabym rady teraz rodzic w takim stanie.
Nie wiem czy to po wczorajszym ,, gmeraniu doktorka,, a le w nocy okropnie bolal mnie brzuch i myslalam ze cos sie rozkreca a teraz cisza,
Napiszcie mi na prv nr tel bo nie mam wogole i jak cos sie bedzie dzialo to bede dawala wam znac
ps ciesze ze ze wizyty udaneWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:30
-
MOI gratulacje z realizacji wyzwania w 100% jeszczet tylko taki pikus jak poród hhehehe
sylwia1985 chciałam Cie dodać do przyjaciólek, ale cos nie moge
paradise z córą tak miałam przed porodem,ze była cisza przed burzą, ale chyba jakoś inaczej to wyglądałoMOI lubi tę wiadomość
-
A ja jestem okazem zdrowia prócz nadciśnienia,cukrzycy,bakterii w moczu i dostałam przepustkę na 4dni do domu znów się spakowałam i czekam na wyniki posiewu mam nadzieje ze nie tak jak ostatnio powiedzą ze przykro im ale nie wychodzę
Zielono mi:-))))), MOI, sylwia1985, ao12., pestka, Anoolka, Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość