Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Scescie gratuluję. Mały jest uroczy. Wracaj szybko do formy.
Aniqa wszystkiego najlepszego dla twojej księżniczki z okazji jej dnia.
U mnie kolejna noc wymęczona; coraz gorzej mi się śpi, do tego wstawanie co 2-3h na siku. W dzień dla odmiany mam inną atrakcję: przy każdym ruchu małego czuję kłucie w szyjce. A skurczy jak od początku ciąży nie było, tak nie ma (albo nie potrafię rozpoznać). -
Hello! Ja dzisiaj juz od 7 nie spie. Tak jak wczoraj dzis też miałam w miarę przespaną noc, tylko jedna pobudka na siku o 2
Scescie gratulacjeMasz slicznego synka, juz wczoraj widzialam na fb
Juz sama nie mogę się doczekać a Ty juz masz to za sobą
Ekspresowa mamuśka jesteś
Muszę się ogarnąć i zmykam po wyniki bo we wtorek byłam na pobraniu krwi. A potem jeszcze lece do netto zobaczyć te poduszki do karmienia i ciuszki dla bobasowOczywiście wszędzie podjezdzam samochodem pod same drzwi bo z tym moim biodrem nie chce człapać
Na obiad mam w planie barszcz ukraiński, zobaczymy czy będę miała siły go zrobić jak wroce -
Scescie grstulacje! Kubuś jest śliczny
a boleć będzie już tylko mniej,więc Glowa do góry!!!
Ciekawe co u Kajaoli? Oby była tak pochłonięta maluszkiem, że o nas zapomniała
U mnie nic przespana, tylko raz wstawałam:) spróbuje dzis ogarnąć w końcu torbę do szpitala, bo nigdy nic nie wiadomo, chociaz symptomów brak... -
Dzieńdoberek wszystkim
Ja dziś znów nad ranem nie spałam...od 3 dni budzę się między 3 a 4 i nie śpię do 7, a jak mężuś wstaje do pracy ok 8 to bym spała i potem standardowo 16-17 poszłabym spać
U mnie dziś ładne słoneczko aczkolwiek wietrznie i chłodno....
postępów z opuszczeniem brzuszka przez Julcie brak,mało ruchliwa jest może zbiera siły na wyjście:-)
U mnie dzisiaj na obiadek fasolka po bretońsku...uwielbiam!!! -
Hej dziewczyny:)
ja spałam dobrze, tylko telefony od 7 mnie wytrąciły z równowagi...a to koleżanki tel sie pomylił i heja:P
Aniqa to niesamowite, że jeszcze niedawno Hania w brzuszku była a tu juz chrzciny...kto by pomyślał, że tak się sprawy potoczą, co?
Ja dziś mam w planach małe sprzątanie i zakupy:) no i jakiś obiad;) chleb się pieczę, a ja idę się wygrzać do wanny. Strasznie nagle przyszła w tym roku ta jesień, nie? Ale za to jak jest pięknie!lubek lubi tę wiadomość
-
Hej!!!!
Ja już po wizycieWszystko ok. Powiedziałam lekarzowi, że nie chciała bym leżeć na patologii z przenoszoną ciążą. Po badaniu stwierdził, że na pewno nie przenoszę i ważne żebym donosiła
Za tydzień mam KTG a za dwa kolejna wizytaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:22
Nelly, Kasiula09, DeLaCruz, Anoolka, ao12., pestka, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScęście Kubuś jest po prostu przesłodki
Sylwia z tego co czytałam to maluch powinien mieć w pokoju od 19-21*C więc tragedii nie ma, najwyżej go cieplej ubierzesz. Poza tym gorsze jest przegrzanie.
Ja odpukać ale w miarę dobrze śpię od tygodnia. Poza tym przed pójściem do szpitala planuję wyszorować dom i zostawić zmywarkę pustą żeby mąż kuchni nie zakopał stosem brudnych naczyńDeLaCruz lubi tę wiadomość