Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MOI wrote:Ja też co chwila odswieżam forum
Zaraz zabieram sie za odkurzanie, a potem mycie podłogi na kolanach, więc może będę następna
Hehe ja dziś 3 godziny na zakupach byłam...nachodziłam się i czekam...jak narazie to nogi mi do tyłka wchodzą i brzusio trochę się obniżył,chociaż mam taki mały,że nie widać tak jak u innychStrokrotka, ao12., MOI lubią tę wiadomość
-
Ojjj. Muszę mojego M przycisnąć i ogarnąć torbę bo nigdy nic nie wiadomo.
Byle by tylko mnie tak wzieło z zaskoczenia jak będzie w domu (najlepiej w urodziny M [30.09] lub póżniej). Musimy jeszcze pojechać do moich rodziców po łóżeczko i resztę gratów.
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj byłam u lekarza, mała jeszcze wysoko, lekarz mówi ze z usg wynika ze waży ok. 3200, ale wygląda mu to na więcej, powiedział, że główka jest mniejsza niż powinna, ale w granicach normy, ale oczywiście bardzo mnie to zmartwilo... staram się nie czytać nic o tym w internecie, bo i tak nic nie zmienię, ale mam nadzieje ze wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 19:10
-
renatkach wrote:A ja dzisiaj byłam u lekarza, mała jeszcze wysoko, lekarz mówi ze waży ok. 3200, ale wygląda mi to na więcej, powiedział, że główka jest mniejsza niż paroma, ale w granicach normy, ale oczywiście bardzo mnie to zmartwilo... staram się nie czytać nic o tym w internecie, bo i tak nic nie zmienię, ale mam nadzieje ze wszystko ok
Każde dzieciątko jest inne, ważne żeby były zdrowelubek lubi tę wiadomość
-
renatkach wrote:A ja dzisiaj byłam u lekarza, mała jeszcze wysoko, lekarz mówi ze z usg wynika ze waży ok. 3200, ale wygląda mu to na więcej, powiedział, że główka jest mniejsza niż powinna, ale w granicach normy, ale oczywiście bardzo mnie to zmartwilo... staram się nie czytać nic o tym w internecie, bo i tak nic nie zmienię, ale mam nadzieje ze wszystko ok
Renatkach a na wcześniejszych USG nic Ci nie mówił, że główka jest mniejsza niż powinna? Dopiero teraz niby to wyszło? Pewnie po prostu źle ją zmierzył. Mi znajoma powiedziała, że nie warto brać do siebie tych wszystkich wymiarów z USG.. Ona biedna chodziła przez połowę ciąży z depresją a po porodzie okazało się, że ma zdrową córeczkę! Na pewno jest wszystko ok
-
jutro mam wizyte u gina i zapytam sie co to jest bo juz drugi dzien cos sie ze mnie wylewa tak jakby woda. Dzisiaj rano mialam cale majtki mokre ale sluzu nie bylo wogole a wczoraj po poludniu cos sie wylalo i cisza - moze to poczateczek? brzuch tez mnie boli coraz czesciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 19:26
-
sylwia1985 wrote:jutro mam wizyte u gina i zapytam sie co to jest bo juz drugi dzien cos sie ze mnie wylewa tak jakby woda. Dzisiaj rano mialam cale majtki mokre ale sluzu nie bylo wogole a wczoraj po poludniu cos sie wylalo i cisza - moze to poczateczek? brzuch tez mnie boli coraz czesciej
no to wygląda jakby Ci się wody sączyły... -
Scęscie urodzila!!!!!
ale wiem tylko ze cc miala i ze zabrali Kubusia zeby go poogrzewac. Wiecej na pewno niedlugo sama napisze
)) ekspresowo poszlo...zaskoczyla dzis wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 19:36
ania.g, paradise, ao12., Zielono mi:-))))), DeLaCruz, Nelly, pestka, paulina.b.1991, MOI, sylwia1985, mitaka, Strokrotka, ataga4, Anoolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
lubek wrote:ja nie mialam ani razu i ani razu nie bede miala, oprocz przyjecia do szpitala - czy ktos tez tak ma
?
prowadze ciaze u lekarki w Medicoverze, nigdy nic o ktg nie wspominala, ja nie pytalam, wiec nie wiem, czy to rutynowa obserwacja?
Nie martw się, KTG się robi od 40 tyg, dlatego ja też będę miała:)lubek lubi tę wiadomość