Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka, a ja Cię pocieszę, że z czasem będzie gorzej bo dwulatkę weźmiesz pod pachę i wyniesiesz, a co zrobisz jak 13latek patrzac Ci bezczelnie w oczy powie: nie.
To dopiero człowieka trafia z bezsilnościmała_mi, Strokrotka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
zauwazylam ze ten doktor odklada wsyztsko na tak jakby ostatni dzien. a dlaczego? a dlatego ze jesli np rozwiniecie sie konkretnych organow czy tam czegos moze trwac od 11-14tyg ciazy to po co on ma mnie straszyc w 12 tyg ze nie ma nerki? jak moze w ciagu najblizszych 2 tyg sie ona zrobi i w 14 ty gmi powie ze po porstu jest wsyztsko ok? nie wiem czy to dobry sposob ale jakis napewno.
tak smao z tym serduszkiem, podobniez 6t4d to juz ostatecnzy moment na zabicie serduszka bo jak nie to juz potem odciagaja sie inne procesy bez bijacego serduszka i juz wsyztsko jest do kitu nei po kolei i zle. wiec ja mam w ten dzien usg, gdy juz bedzie mogl powiedziec bije jest ok, lub nei bije i juz niestety bedzie zle.Drelin wrote:Genetyczne tak późno? Chociaż niby do 14 tyg się robi. -
MOI wrote:Kamilamila czyli oscypki możemy na legalu wsuwać???
Drelin, MOI lubią tę wiadomość
-
Drelin wrote:Stokrotka, a ja Cię pocieszę, że z czasem będzie gorzej bo dwulatkę weźmiesz pod pachę i wyniesiesz, a co zrobisz jak 13latek patrzac Ci bezczelnie w oczy powie: nie.
To dopiero człowieka trafia z bezsilności
O widze ze nie jestem z tym sama moj syn konczy w maju 13 masakra. -
Kamilamila85 wrote:O widze ze nie jestem z tym sama moj syn konczy w maju 13 masakra.
Mój w kwietniu.
Przed chwilą po raz kolejny mnie znienawidził i stwierdził że go upokarzam mówiąc do niego zdrobniale przy ludziach.Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Drelin wrote:Mój w kwietniu.
Przed chwilą po raz kolejny mnie znienawidził i stwierdził że go upokarzam mówiąc do niego zdrobniale przy ludziach.
Przecież tylko zwyrodniałe matki mówią zdrobniale do swoich dzieci no jak mogłaś i jeszcze przy ludziach wstydź się, noDrelin lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny juz po wizycie,moge odetchnac pecherzyk jest a w srodku cialko zolte i zarodek i nawet widac ze serduszko tam bije jak sie dobrze przyjrzy, za dwa tyg kolejna wizyta z kompletem badan.
Drelin, lubek, Strokrotka, Kamilamila85, mała_mi, caterinka, Kajaoli, Eweloka84, MOI, sylwia1985 lubią tę wiadomość
marta -
marta83 wrote:hej dziewczyny juz po wizycie,moge odetchnac pecherzyk jest a w srodku cialko zolte i zarodek i nawet widac ze serduszko tam bije jak sie dobrze przyjrzy, za dwa tyg kolejna wizyta z kompletem badan.
marta83 gratuluje udanej wizyty!!!
Ja czekam na poniedziałek jak na zbawienieKamilamila85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim po pracy, wyspacerowani i psy też zaraz idę zapieksy robić bo mam taką mega ochotę[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150