Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka, a ja Cię pocieszę, że z czasem będzie gorzej
bo dwulatkę weźmiesz pod pachę i wyniesiesz, a co zrobisz jak 13latek patrzac Ci bezczelnie w oczy powie: nie.
To dopiero człowieka trafia z bezsilnościmała_mi, Strokrotka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
zauwazylam ze ten doktor odklada wsyztsko na tak jakby ostatni dzien. a dlaczego? a dlatego ze jesli np rozwiniecie sie konkretnych organow czy tam czegos moze trwac od 11-14tyg ciazy to po co on ma mnie straszyc w 12 tyg ze nie ma nerki? jak moze w ciagu najblizszych 2 tyg sie ona zrobi i w 14 ty gmi powie ze po porstu jest wsyztsko ok?
nie wiem czy to dobry sposob ale jakis napewno.
tak smao z tym serduszkiem, podobniez 6t4d to juz ostatecnzy moment na zabicie serduszka bo jak nie to juz potem odciagaja sie inne procesy bez bijacego serduszka i juz wsyztsko jest do kitu nei po kolei i zle. wiec ja mam w ten dzien usg, gdy juz bedzie mogl powiedziec bije jest ok, lub nei bije i juz niestety bedzie zle.Drelin wrote:Genetyczne tak późno? Chociaż niby do 14 tyg się robi. -
MOI wrote:Kamilamila czyli oscypki możemy na legalu wsuwać???
np mam znajome co cala ciaze jadly owoce morza tylko nie jadly jakis tam ryb. Ja za to wpierniczalam wedzona makrele hihihi, fete, oscypek i twarog ze szczypiorkiem
Drelin, MOI lubią tę wiadomość
-
Drelin wrote:Stokrotka, a ja Cię pocieszę, że z czasem będzie gorzej
bo dwulatkę weźmiesz pod pachę i wyniesiesz, a co zrobisz jak 13latek patrzac Ci bezczelnie w oczy powie: nie.
To dopiero człowieka trafia z bezsilności
O widze ze nie jestem z tym samamoj syn konczy w maju 13
masakra.
-
Kamilamila85 wrote:O widze ze nie jestem z tym sama
moj syn konczy w maju 13
masakra.
Mój w kwietniu.
Przed chwilą po raz kolejny mnie znienawidził i stwierdził że go upokarzam mówiąc do niego zdrobniale przy ludziach.Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Drelin wrote:Mój w kwietniu.
Przed chwilą po raz kolejny mnie znienawidził i stwierdził że go upokarzam mówiąc do niego zdrobniale przy ludziach.
Przecież tylko zwyrodniałe matki mówią zdrobniale do swoich dziecino jak mogłaś
i jeszcze przy ludziach
wstydź się, no
Drelin lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny juz po wizycie,moge odetchnac pecherzyk jest a w srodku cialko zolte i zarodek i nawet widac ze serduszko tam bije jak sie dobrze przyjrzy, za dwa tyg kolejna wizyta z kompletem badan.
Drelin, lubek, Strokrotka, Kamilamila85, mała_mi, caterinka, Kajaoli, Eweloka84, MOI, sylwia1985 lubią tę wiadomość
marta -
marta83 wrote:hej dziewczyny juz po wizycie,moge odetchnac pecherzyk jest a w srodku cialko zolte i zarodek i nawet widac ze serduszko tam bije jak sie dobrze przyjrzy, za dwa tyg kolejna wizyta z kompletem badan.
marta83 gratuluje udanej wizyty!!!
Ja czekam na poniedziałek jak na zbawienieKamilamila85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim
po pracy, wyspacerowani i psy też
zaraz idę zapieksy robić bo mam taką mega ochotę
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150